benjani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 http://odatv.com/n.php?n=iste-fikret-ormanin-sayin-cumhurbaskanim-demeyi-ezberledigi-anlar-1004161200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 cumbaşkanım mı diyor bu fiko sürekli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 DarKRideR said: Valvyn said: Aziz başkan kimseyi yalamaz dip not Aynen başkan kimseyi yalamaz. Cumhuriyetin ak savunucusu kendisi. http://www.haberler.com/aziz-yildirim-paralel-yapinin-mahkemelerinde-7354469-haberi/ yalnız paralel mahkemelere laf atması tayyibe yalakalık yaptığı anlamına gelmiyor. aksini iddia etmiyorum ama şu koyduğun herhangi bir kanıt bişi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 bi remix lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Liebe said: DarKRideR said: Valvyn said: Aziz başkan kimseyi yalamaz dip not Aynen başkan kimseyi yalamaz. Cumhuriyetin ak savunucusu kendisi. http://www.haberler.com/aziz-yildirim-paralel-yapinin-mahkemelerinde-7354469-haberi/ yalnız paralel mahkemelere laf atması tayyibe yalakalık yaptığı anlamına gelmiyor. aksini iddia etmiyorum ama şu koyduğun herhangi bir kanıt bişi değil yani. https://www.youtube.com/watch?v=tlWe3Kde4YY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 adamdan nefret ederim video da ne var, tayyib'e yalakalık mı yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 biri birine paralelci diyince senin benim hoşuma gitmiyor, hangi kitlenin hoşuna gittiğini hepimiz biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 yahu tamam da şimdi paralel dediklerinden kastı cemaatçiler, ben de şimdi çıkıp paralelci değilim desem akit mi olacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 DarKRideR said: Fiko bugün bayağı küçük düştü yine ya, Tayyip'in söylemleri vs. daha kaliteliydi resmen. Bildiğin yala demişler, bu da önce temiz başladı ama sonra kontrolü yitirdi. Şu hangi filmdi hatırlamıyorum ama Şafak Sezer'lilerden bir tanesiydi; yavaş yavaş sövmeye başlayıp gazı aldıkça kontrolü yitiren tip vardı asdfsadfsa Aynı o... Ayrıca şu olay günümü gün etti resmen ya, şu görüntü her şeye değdi. http://twitter.com/demarkesports/status/719187371741339649 SADASDSADJHSADJHGDASasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 fenerbahçe gibi bir kulubun (STK'nın) yöneticisi cıkıp bir maçtan sonra neden biz paralelci değiliz diye sadece kendi seyircilerinin oldugu bir salonda açıklama yapma gereği duyar ki. amaçsız değildir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 applev0dka said: biri birine paralelci diyince senin benim hoşuma gitmiyor, hangi kitlenin hoşuna gittiğini hepimiz biliyoruz. Ya senin kafan mı güzel anlamadım?Pararel örgüt demek beni ya da bi başkasını AKP li mi yapıyo anlamadım.Ben ikisinide istemiyorum ikisinide sevmiyorum ikisi de bu memlekete ayrı belalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 yoo yapmıyor. ama şike sürecile paralel bize kumpas kurdu demek akp'yi yalamak oluyor. işine gelince 17/23 aralık süreci yolsuzluk olucak. işinize gelince 3 temmuz kumpas olacak. önce kendinize saygınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Fikret çok güzel rezil etti kendini helal olsun. Çok güzel yorumlar var yalakalığın dibine vurmak ile ilgili. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın yeni stadının protokol açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel olarak teşekkür ederek ''Kara Kartallar sizi sonsuza kadar minnetle anacaktır'' dedi. http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2016/04/10/cumhurbaskani-erdogandan-allah-razi-olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 apple burada hakli yalniz. Biz paralelci degiliz biz kumpasci degiliz ne demek ki orada. Durduk yere. Ikisini sevmemek ayri durduk yere biz paralelci degiliz ne demek lol. Anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 "Değerli devlet büyüklerimizin en yüce makamı olan zat-ı aliniz..." Yok yok, ülkedeki bu kodamanlarla biz son sürat tanrı krallığa gideriz, taraftar da birbirini yemeye devam eder yaladı yalamadı falan sdfsgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 İyi oldu ama bugün yapılan açılış. Başka takımlara iktidar üzerinden saldıranlar gördüler kendilerinin de farklı bir vaziyette olmadıklarını. Bütün takımların yuları iktidarda. Şike olsun, stad olsun, vergi olsun. Nereye isterse oraya çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 kac mac ceza gelir simdi bursa macindan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Tolga'nın milli takım kariyeri de biter artık asdadaddasd. Boyko'yu da izleriz ilk 11 bundan sonra ahuahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 bilzerian'a yaptığı cıkış yanlıştı ama burda cok doğru yere ateş etti sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 hangi milli takim kariyeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Yine 3. kaleci falan gidip primini alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Sotto said: apple burada hakli yalniz. Biz paralelci degiliz biz kumpasci degiliz ne demek ki orada. Durduk yere. Ikisini sevmemek ayri durduk yere biz paralelci degiliz ne demek lol. Anlamsiz. orda galatasaray'a sallıyor ya, parelelciler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 an itibariyle fiko https://twitter.com/yellowredhd/status/719175313142452224 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 applev0dka said: yoo yapmıyor. ama şike sürecile paralel bize kumpas kurdu demek akp'yi yalamak oluyor. işine gelince 17/23 aralık süreci yolsuzluk olucak. işinize gelince 3 temmuz kumpas olacak. önce kendinize saygınız olsun Sen ergenekonla balyoza da inanıyosun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar