fizban Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 applev0dka said: nerde demişim göstersene ? yalan söyleyip arguman ortaya koymak da moda oldu. hadi cıkar göster Al applev0dka said: Llama said: bu gecelikte tek eğlencemiz fenevbahçe ne sinema,ne tiyatro,ne de alemde bir gece...Bu sene tek eglence, yine (laylay) fenevbahce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 failv0dka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 olm bugünlerde forumda çok fena kapaklar critler vuruluyor, biraz sakin olun insan içine çıkartmayacaksınız adamları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 https://twitter.com/samigurel/status/713348924724092928 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 applev0dka said: önce fiko değil fikret lütfen. vallahi ilk 1.5-2 senesinde ben de baya yetersiz buldum ve gitmesini istiyordum. ancak hem camiadaki muhalefet noksanlığı hem de başarılı işler yapmaya başlaması fikrimi değiştirdi. tek kusuru var mikrofonu görünce dayanamıyor aptal aptal şeyler söyleyebiliyor, ama icratlarında hata yok. senin buraya yazdığın gibi de doğrudan beleşçi demiyor. ama yönetim kurulunun yanlış kararını taraftara laf söyleyerek yüklemesi yanlış. ben olsam vodafone arena için kombine satardım, o yılın macları için de ayrı satardım, zaten stad bitince kombinelerin tükeneceği ortadaydı. destek olmak isteyen olurdu. ben hala 900 lira kombine parasının bedava oldugunu dusunuyorum, 3-4 sene önce o fiyat isteniyordu inönü'de ya beleşçi desin ayrıca, zaten kapalı demirören zamanında az mı bedava bilet ile girdi maça, fikret orman başta bedava bileti kesti diye düşman oldular adama. pavalı köpekler demesinden iyidir. İki saat arama mı kastınız abi? aynı post içinde adam kendini fail'lemiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Fistan said: https://twitter.com/samigurel/status/713348924724092928 doğru demiş kuruluş yerine bir bak adamlar nerelerde ilk toplantılarını yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 adam bununla övünüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Bu adamın bütün demeçleri,röportajları toplansın, "yanlış örnek" olarak tüm yöneticilikle alakalı eğitim kurumlarında ders olarak işlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Fistan said: adam bununla övünüyor :D stad yaptı ya bunu da saraya benzetiyor işte adam devreler gidik du bakalım stad açılışında nasıl konuşcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 tayyibin huzurunda geçen tvdekinin 100 katı bir performans bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 biraz pragmatist olun olm. stadı yaptı, takımı 3-5 oluşturdu, borcu toparladı. devletle ilişkiyi maksimize etti. tayyip gidince sosyalist başkan seceriz eski türkiyenin şerefine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 bjkliler cidden bu kadar "aman ya tayyip <3" diye mi düşünüyor? very interesting çarşıdan nerelere geldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 hatice vs netice. rüzgarın yönünü değiştiremiyosan yelkenleri değiştireceksin dememe gerek olmamalı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 bu sene şampiyonuz.. tayyip belediyeye talimatta vermiş sizde yardım edin stadı yetiştirin diye kasmayın ulu önder rte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 fizban said: applev0dka said: nerde demişim göstersene ? yalan söyleyip arguman ortaya koymak da moda oldu. hadi cıkar göster Al applev0dka said: Llama said: bu gecelikte tek eğlencemiz fenevbahçe ne sinema,ne tiyatro,ne de alemde bir gece...Bu sene tek eglence, yine (laylay) fenevbahce :) aziz yıldıvım mı yazıyor orda ben mi körüm ? aynı postun içinde yazdığımı da biliyorum, aziz yıldırım taraftara nasıl hitap ettiyse öyle yazdım cunku ;) fikret ormana fiko fiko diyen adama fiko değil fikret dedim. adam cıkıp sen de aziz yıldıvım diyorsun dedi. yalan söylüyorsun dedim ben de. cok bariz yalan söylediği de ortada ki yalancı yani. 17k postun içinde 6 sene önce 1 kere yazmısım. onu hatırlamıyorum özür dilerim onun için. biraz selfpwn olmus kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ne fark var arada orda? yanlıslıkla mı rleri v yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 8taş 6s fenev falan demek ile,(burda fenev nasıl diğer 2si ile eş tutulmus zamanında onu da anlamadım) fikret ormana fiko demek arasında fark var. ha benim de fiko dediğim zamanlar oldu kızgınken :D beşiktaşlı söyleyince de düzeltirim fiko değil fikret diye. gidip de aziz yıldırıma, aziz dışında bişey yazmadım. gelen adam bariz ''yalancı'' sen de aziz yıldıvım yazıyorsun diyor, aradaki farkı göremiyor musun acaba ? 6 sene önce fenev yazdığımı da cidden hatırlamıyordum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 yekeyeke said: Aziz Yıldıvım diyen adam Fiko değil Fikret diye düzeltiyor :D. adam diyor ki, aziz yıldıvım diyorsun diyor. koy diyorum koyamıyor cunku öyle bişey demiyorum. sen de aziz yıldıvım diyorsundur dese, sallıyor olur. sen de aziz yıldıvım diyen adamsın diyince yalancı oluyor. bilal'e anlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Algı yolların mı tıkalı arkadaşım? Fiko dedim diye yakışıksız olduğu için Fikret diye beni düzeltiyorsun, eyvallah Sonra R leri söyleyemediği için adamla dalga geçiryorsun? ha fenev demişssin(demedim diyorsun) aziz'le dalga geçmişssin, ha "pavalı köpekler" demişsin? aynı şey, eee? Anladın canım? yoksa Sende başkanın gibi Saray türkçesi mi konuşuyorsun biz anlamıyoruz? herkesi kendin gibi dansöz sanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ne kıvırdın be apple :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 17k postumda 6 sene önce 1 kere fenev yazmısım, o da tezahüratı yazıyorum diye. adam sanki sürekli böyle bir dil kullanıyormusum gibi ''yalan'' bir ifade ile geliyor, suclu biz oluyoruz. üyelik tarihi de 2012 1 kere yazmışım onu bile görmemiş zaten, ama yalancı savunma timi devrede sdafas pavalı köpekleri paralı köpekler yazmadım diye bana kızma, şampiyonluk kupası kalkarken taraftarına hakaret eden başkana kız, nefreti yanlış yere yönlendiriyorsunuz. of ne gereksiz bir konu ya, hep milli takım arası yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Tyrion said: applev0dka said: önce fiko değil fikret lütfen. vallahi ilk 1.5-2 senesinde ben de baya yetersiz buldum ve gitmesini istiyordum. ancak hem camiadaki muhalefet noksanlığı hem de başarılı işler yapmaya başlaması fikrimi değiştirdi. tek kusuru var mikrofonu görünce dayanamıyor aptal aptal şeyler söyleyebiliyor, ama icratlarında hata yok. senin buraya yazdığın gibi de doğrudan beleşçi demiyor. ama yönetim kurulunun yanlış kararını taraftara laf söyleyerek yüklemesi yanlış. ben olsam vodafone arena için kombine satardım, o yılın macları için de ayrı satardım, zaten stad bitince kombinelerin tükeneceği ortadaydı. destek olmak isteyen olurdu. ben hala 900 lira kombine parasının bedava oldugunu dusunuyorum, 3-4 sene önce o fiyat isteniyordu inönü'de ya beleşçi desin ayrıca, zaten kapalı demirören zamanında az mı bedava bilet ile girdi maça, fikret orman başta bedava bileti kesti diye düşman oldular adama. pavalı köpekler demesinden iyidir. İki saat arama mı kastınız abi? aynı post içinde adam kendini fail'lemiş zaten. azcık uyuyim. yoksa çok eğlenecektim applela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 gençler çatır çatır atıyor valla golleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Gençler cidden baya iyi, hem yetenek hem de özgüvenleri var. En çok Hamzayı begendim. Sedat da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 1 kere de çık de ki "evet fikoyu fikretle düzeltip mesajım biterken r'ler söyleyememesiyle ilgili dalga geçtim kusura bakmayın". Eyvallah deriz, geçeriz. Sen sanki kendin haklıymışsın gibi bir de savunma yapıyorsun. Milli maç arası falan değil, işgüzarlık. 15 senedir aziz yıldıvımlar, pavalı köpeklev geçer her mesajınızda, 2 kere fiko görünce triplere girdin. Bir de arıyor "aziz yıldıvım" demiş miyim diye soruyor falan, ne fark eder birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar