Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Önce idrak edemedim de şimdi fark ettim. Leipzig maçında Atınç ön libero oynatılıyor. Şimdilik iyi de iş yapıyor. İzlemek isteyen varsa Nesine'den izleyebilir.
oldun Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 aktiftablet said: Ahaha trtde oğuz diyo ki stadın açılması risk olurmuş, futbolcular o psikolojiyi kaldıramazmış falan. Lol ne korktular be staddan. saha zemini kötü olacaksa bence de acmasınlar zemin bizim takımı cok etkiliyor.Onun dısında psikoloji faln filan tırt laflar.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Oğuzhan ts maçında yokmuşda sonra var mı orası belli değil.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Zemin özel olacakmış, yani öyle deniyor. Sırf 4 maç için 300.000k TL bayılmışız yapan firmaya ki sezon sonu buradan sökülüp, antreman tesislerine götürülecek ve tekrardan sağlam ve kalıcı zemin yaptıracakmışız. Oğuzhan'ın olmaması iyi ya, bizim bu 2-3 maçlık süreç çok zorlayıcı olmayacak. Hem biraz dinlenir hem de Tolgay'ın tekrar vitrine çıkma maçı olur. Bazen sakatlıklar harbi önünü açar ya takımın o hesap gideriz umarım.
oldun Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 quaresma da donuyor takıma sanırım freide diger kanatta oynatsın cocuk iyi oynuyor suanki olcay ile töreyi cebinden cıkarır su hali her turlu.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Aynen şg adaletli davranıp frei q17 kanatlarıyla oynamalı. Sosa zaten maşallah, ön liberoya da atiba tolgay çak gitsin.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 benim olcaya 1 mac daha dayanacak gücüm kalmadı cidden.
tunch Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 frei oynasın da adam kendi diyor son 15 dakika fiziken oyundan düştüm diye. ki o son yarım saatti, freinin 90 dakika götürücek fizik kapasitesi yok maalesef
tunch Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Ne guzel forumuz gece boyunc kimse futbol konusmamis. Tesekkurler.
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/12871069_197128803994249_754663533_n.mp4 ısıtma borularına da geçilmiş
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Türkiye de ki her yeni stad gibi sizin stadın zeminide çok pohtan olmaz umarım.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 devlet yapsaydı olurdu, ucuza kaçıp birilerini zengin etme amacı güdülen bir proje olmadığı için bu stad projesi, sanmıyorum.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 he ya he fenerbahçe stadıda söylediğin bütün kriterlere uyuyor ama bi yağmur yağdığında yine bok gibi zemin. altından boklu dere geçen yerde çim tabi tutmaz. sizin stadınızda deniz seviyesinde. eğer altında sağlam zemin yoksa aynı şey sizinde başınıza gelicek ztn. 2 sene falan önce ingiltereden çim saha uzmanı getirmişti kulup. yeni çim serilip özel güneş ışığı panelleri ile falan büyüme sağlanmıştı yinede belli bir süre sonra çöp olmuştu saha.
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 sleepingdeath said: Türkiye de ki her yeni stad gibi sizin stadın zeminide çok pohtan olmaz umarım. hibrit çim olacak reis türkiyede yok avrupada sayılı
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 mokoko said: http://haber.besiktasarena.com/wp-content/uploads/vodafone-arena-hava-sistemi.jpg http://haber.besiktasarena.com/wp-content/uploads/vodafone-arena-hava-sistemi2.jpg uygulanan yöntem bu bu yöntemde türkiyede ilk 4 kat farklı kum var en üste çim
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 bakım işi abi, dünyanın ne iklimlerinde nasıl sahalar yapıyor takımlar, paraya bakar yani. uzayda bitki yetiştiren insanlık, istanbulun göbeğinde yeşil ve düzgün çim yetiştiremezse iş bilmezliktir sebebi. yok boklu dereymiş, yok deniz seviyesiymiş hikaye, yapmak istedikten sonra en güzeli yapılabilir. saraçoğlu ülkenin en iyi zeminlerinden birisi bence, yağmurda ortaya cıkan olay alt yapısal sorundur. Stadyum tribün tribün yenilenirken çimler kaldırılıp direnaj sistemleri yenilendi mi ? yoksa baya eski mi alt yapısı ?
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 detayını bilmiyorum saraçoğlunun ama bu kadar stadı yapan adam çimde sıkıntı çekiliyorsa onu yapmıştır diye düşünüyorum. umarım beşiktaşın sahası adam gibi bozulmaz olurda her stada uygulanır benzer şeyler. ama ben bizim staddaki uğraşları gördükten sonra nedense inanasım gelmiyor bununda tutacağına.
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 şimdi şey okudum stada rulo çim gelcekmiş son 4 5 maçı yapıp bu çim idman zeminine taşıncakmış sonrada tekrar hbrit çim yapılcakmış stada
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 aynen öyle olcak, hatta çimler hollanda'dan yola cıktı sanırım bugun yarın gelecek diyorlardı. zaten hibrit çim yetiştirme işi zaman alıyormus, erken acmak için öyle bişey yapıp sezon arasında asıl zemini yapacaklar. @mokoko abi o günel panelli olayı görmüştüm fenerin, mevcut çimi güclendirmek için yapılmıştı, alt yapı asıl sıkıntı olabilr yağmur konusunda.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ulan 1 aydır yazıyorum onu buraya, harbi sizde siklemiyorsunuz beni demek ki...
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ne yazmış hayır bazen kocaman yazıyon yarısını okuyorum ana temayı anlayıp ayrılıyorum
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Almanlar Gomez ve Podolski yazın geri dönecekler olaylardan dolayı falan diye yazmaya başlamışlar. Gomez'e sormuşlar zaten dönmeyi düşünüyor musun? diye; hayatını kaybedenlere saygımdan dolayı konuşmak istemiyorum bu konuyu vs. demiş.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Gomez zaten durmazdı abi.. Ayrıca gayet nazik konuşmuş. Adam.
Öne çıkan mesajlar