Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Ahaha trtde oğuz diyo ki stadın açılması risk olurmuş, futbolcular o psikolojiyi kaldıramazmış falan.
Lol ne korktular be staddan.

saha zemini kötü olacaksa bence de acmasınlar zemin bizim takımı cok etkiliyor.Onun dısında psikoloji faln filan tırt laflar.
Mesaj tarihi:
Zemin özel olacakmış, yani öyle deniyor. Sırf 4 maç için 300.000k TL bayılmışız yapan firmaya ki sezon sonu buradan sökülüp, antreman tesislerine götürülecek ve tekrardan sağlam ve kalıcı zemin yaptıracakmışız.

Oğuzhan'ın olmaması iyi ya, bizim bu 2-3 maçlık süreç çok zorlayıcı olmayacak. Hem biraz dinlenir hem de Tolgay'ın tekrar vitrine çıkma maçı olur. Bazen sakatlıklar harbi önünü açar ya takımın o hesap gideriz umarım.
Mesaj tarihi:
frei oynasın da adam kendi diyor son 15 dakika fiziken oyundan düştüm diye. ki o son yarım saatti, freinin 90 dakika götürücek fizik kapasitesi yok maalesef
Mesaj tarihi:
he ya he

fenerbahçe stadıda söylediğin bütün kriterlere uyuyor ama bi yağmur yağdığında yine bok gibi zemin.

altından boklu dere geçen yerde çim tabi tutmaz. sizin stadınızda deniz seviyesinde. eğer altında sağlam zemin yoksa aynı şey sizinde başınıza gelicek ztn.

2 sene falan önce ingiltereden çim saha uzmanı getirmişti kulup. yeni çim serilip özel güneş ışığı panelleri ile falan büyüme sağlanmıştı yinede belli bir süre sonra çöp olmuştu saha.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

Türkiye de ki her yeni stad gibi sizin stadın zeminide çok pohtan olmaz umarım.

hibrit çim olacak reis
türkiyede yok
avrupada sayılı
Mesaj tarihi:
mokoko said:

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/uploads/vodafone-arena-hava-sistemi.jpg

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/uploads/vodafone-arena-hava-sistemi2.jpg

uygulanan yöntem bu bu yöntemde türkiyede ilk

4 kat farklı kum var en üste çim
Mesaj tarihi:
bakım işi abi, dünyanın ne iklimlerinde nasıl sahalar yapıyor takımlar, paraya bakar yani.
uzayda bitki yetiştiren insanlık, istanbulun göbeğinde yeşil ve düzgün çim yetiştiremezse iş bilmezliktir sebebi. yok boklu dereymiş, yok deniz seviyesiymiş hikaye, yapmak istedikten sonra en güzeli yapılabilir.

saraçoğlu ülkenin en iyi zeminlerinden birisi bence, yağmurda ortaya cıkan olay alt yapısal sorundur. Stadyum tribün tribün yenilenirken çimler kaldırılıp direnaj sistemleri yenilendi mi ? yoksa baya eski mi alt yapısı ?
Mesaj tarihi:
detayını bilmiyorum saraçoğlunun ama bu kadar stadı yapan adam çimde sıkıntı çekiliyorsa onu yapmıştır diye düşünüyorum. umarım beşiktaşın sahası adam gibi bozulmaz olurda her stada uygulanır benzer şeyler. ama ben bizim staddaki uğraşları gördükten sonra nedense inanasım gelmiyor bununda tutacağına.
Mesaj tarihi:
şimdi şey okudum
stada rulo çim gelcekmiş
son 4 5 maçı yapıp bu çim idman zeminine taşıncakmış sonrada tekrar hbrit çim yapılcakmış stada
Mesaj tarihi:
aynen öyle olcak, hatta çimler hollanda'dan yola cıktı sanırım bugun yarın gelecek diyorlardı.
zaten hibrit çim yetiştirme işi zaman alıyormus, erken acmak için öyle bişey yapıp sezon arasında asıl zemini yapacaklar.

@mokoko

abi o günel panelli olayı görmüştüm fenerin, mevcut çimi güclendirmek için yapılmıştı, alt yapı asıl sıkıntı olabilr yağmur konusunda.
Mesaj tarihi:
Almanlar Gomez ve Podolski yazın geri dönecekler olaylardan dolayı falan diye yazmaya başlamışlar.

Gomez'e sormuşlar zaten dönmeyi düşünüyor musun? diye; hayatını kaybedenlere saygımdan dolayı konuşmak istemiyorum bu konuyu vs. demiş.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...