Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 elbette dönücek abi.. passolig çıktığında da dediler 1 2 sene sonra dolmaya başlar diye aha dolmayada başlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 son dava kararından sonra pasolig illetinin gitmeyeceği kesinleşti. iktidar değişmedikce de gitmeyecek. pasolig hiç bir sözünde durmadı zaten. kişiler ceza yiyecek dedi çatır çatır tribün kapadılar, eski bokun aynısı sadece üstüne 20 lira haraç kesiyorlar yıllık. akp'nin haraç kesmediği yer yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bu olcay beni kanser edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 atiba hutchinson catısmalar baslasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 adasd derslik orta kafa gol sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 quaresma inanılmaz oynuyor neyse bu mac bitti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 quaresma 4-5 mactir inanılmaz oynuyor ya. o kadar faydalı ki. sanki ilk döneminde ikiz kardeşi vardı da bu başka bir insan gibi. cekip vuracağı pozisyonlarda falan pas deniyor. adam ben kralım gibi takılıp her mac 6-7 sut atardı, şimdi tam takım oyuncusu olmus cidden cok faydalı, her mac 4-5 tane top kesiyor savunmaya gelip falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 gomez hattrick yapması lazım kendisine gelmesi için. eskiden olsa o gol pozisyonunda q17 kaleye şut çekerdi. aferin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bjk 4 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 takım yine değil ama en azından biraz toparlamış. quaresma yine iyi oynuyor tamam da galibiyet serisine bağlayan BJK gibi değiliz takım olarak. Kazandıkça sorun yok ama bu zihniyetle elbet takılırız, ondan korkuyorum... Sosa'yı kanada çekip, bir tarafta Quaresma bir tarafta formda Sosa harbi iyi olur. Nitekim ne kadar karşı çıksam da şu Quaresma'yı kesmekte saçma olur cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 o kadar ovduk adam öldürdü quaresmayi :(( olum hoca benim dedigime gelecek gomez Quaresma ozzy sosa atiba tolgay olarak oynayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 onu sezon başından beri bayağı adam bekliyor da işte şenol hoca hiç yapmayacak gibime geliyor. gerçi tolgay'ın üstüne çok düşüyormuş, özellikle hazırlıyormuş. bir yer bulması şart ozzy ve sosa'yı birlikte oyunda tutarak ki başka mantıklı düzende olmuyor. umarım yapar şunu bir an önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 olcay atsa da hepimiz rahatlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 olcay lütfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 10 numara forma giyiyor bide yavşak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 üst oynamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 gomez gol kralı, eses ptt 1'e. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Eskişehir ligin açık ara En kotu top oynayan takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 abi bu ne sacma degisiklik. en kötü Olcay duruyor en iyilerden sosa çıkıyor. bacagi kirilmadikca cikmaz bu adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Safi zarar ya bu olcay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 applev0dka said: abi bu ne sacma degisiklik. en kötü Olcay duruyor en iyilerden sosa çıkıyor. bacagi kirilmadikca cikmaz bu adam ya birinin duası kabul oldu herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 escinsel bu olcay ya adeta lgbt uyesi bir barzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Oley çekiyorlar böyle bir eziklik ben ne duydum ne gördüm ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://i.milliyet.com.tr/gazetehabericiresim/2010/05/17/fenerbahce-yi-bitiren-hareket--650705.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Liebe said: Oley çekiyorlar böyle bir eziklik ben ne duydum ne gördüm ya ahahahahah şşşşşşttttt sus ve tıkla http://33gomez.com/ koymamisim lan asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar