Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Ülker arenada bir konser seyrettim, nasıl oturduğumu hatırlamıyorum korkudan kaskatı kesilerek hiç hareket etmedim. Basılacak alanda son derece dardı bileğin takıldı mı sahadasın. Bir futbol stadı için kötü bir dizayn bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Başvuru yapılmış uefa'ya biraz daha azaltilirsa koltuk araliklari 46bin olcakmis kapasite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 http://arkadirek.com/haber/Valencia-Ismailin-Pesinde-4408/ Bizim eleman takımları yanlış mı anladı acaba ya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 https://twitter.com/DenysBoyko71/status/687991237211729920 https://twitter.com/DenysBoyko71/status/688464996955779072 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 fake diyorlardı bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 olabilir araştırmadım bilemem feyk meyk 2 dk dur mutlu olalım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 geliyor zaten ya. boyko + douglas gelicek, ersan gidecek 1 stoper de ispanya'dan gelecek transfer biter bizim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 dövmeyileri ne güzel la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ulan yine genç kızların sevgilisi olcak adam ne yakışıklı la bu istanbulda yerler bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 tam bir kaza maçı havası var ya, yağışa bak asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 (TEMSİLİ DEĞİL) http://pbs.twimg.com/media/CY78KfRWYAA52bR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 bülent hoca varmış miyde. bacaklara calis pls hodja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 bu boyko nasıl kaleci ya hiç tanımıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Hakemler Maçı tatil etti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 maç düştü beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 beşiktaşın hakkı yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CY8TWcCWEAUcw8c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 o kadar kara hiçbir stat dayanmaz. hata bu maçı gündüze çekmemek karın geldiğini bile bile. zaten bu kadar çok akşam maçı oynama aşkı bi bizde bi de ispanyollarda var. ulan ispanyollar oynuyor, adamların iklimi müsait ve gece insanılar. bizde en sağlam maçlar pazar akşamına konuyor. koy şu maçları cumartesi öğlen-akşam artı pazar öğlene. şölen olsun. ama ligtv ne yapar sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 yerel saat ile öğlen 12 de falan manu-liverpool city-manu macı oynatan premier lig yayıncısı batmanın eşğinde falan sanırım, ya da bizim ligtv işi bilmiyor. dışardaydım macı izleyemicektim en azından kacırmamıs oldum. twitterda fenerli hesaplar karı karla karışık yağmura cevirecek kadar ağlamıslar erteleme kararına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 bugünden sonra zaten dalgaya katılmış bjkli ağlak diyen bir fenerli falan olursa geri zekalılıktan blocklamak gerek asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 benjani said: https://pbs.twimg.com/media/CY8TWcCWEAUcw8c.jpg maç başladığı ana kadar çalıştırmamışlar ısıtıcıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ha bide maçı zemin yüzünden değil görüş mesafesi yüzünden ertelediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 günay en son kardan adam yapıyordu sahada abi ne demek zemin yüzünden değil asdasfas peşkeş stada laf kondurmamak için öyle diyecek havuz medyası yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 abi ısıtıcı açmışlar zaten ama maç başladığında açmışlar. ve açıklanan karar görüş mesafesi beyaz tv bile bir saat onu tartıştı. her yerde onu diyorlar zeminle ilgili sıkıntı dğeil görüş mesafesi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Zemin yüzünden değil, zeminin üzerindeki kar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar