Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatımdan kesitler ve bir RAHATLAMA hikayesi

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

o adamlar o kızları dövdüyse ve doktor raporu varsa %100 o kızlar haklı zaten. tahrik mahrik var diye ifade verirken yalan söyleseler bile hakimi kandıramazlar. bizim ülkemizdeki insanların ne kadar çabuk alev alıp hızlıca kavgaya tutuştuğunu herkes bildiğinden 2 kız + 1 erkek olan bir ortamda ilk fitili ateşleyenin kızlar olmayacağını da bilir hakim. yapıştırmış ceza + mahkeme masraflarını geçmiş işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

o adamlar o kızları dövdüyse ve doktor raporu varsa %100 o kızlar haklı zaten. tahrik mahrik var diye ifade verirken yalan söyleseler bile hakimi kandıramazlar. bizim ülkemizdeki insanların ne kadar çabuk alev alıp hızlıca kavgaya tutuştuğunu herkes bildiğinden 2 kız + 1 erkek olan bir ortamda ilk fitili ateşleyenin kızlar olmayacağını da bilir hakim. yapıştırmış ceza + mahkeme masraflarını geçmiş işte.

yok aga aman kızları dövdükleri fln yok,olay sırasında kızlar orda değil

oyle yanımdaki kadına çocuga hastaya fln el kaldıracaklar,ben bişi yapamıycam,sonra gelip buraya thread açıp "bakın nası ceza aldılar höhö" diye gülecem eğlenecemi,öyle bişi hayal edemiyorum,lololol
Sosyal ağlarda paylaş

kızlarla yaşamak ilk etapta çekici gelebiliyor fakat daha sonra ciddi söylüyorum bir ibneleşme yaşıyorsun. o yüzden çok içiçe olmamakta fayda var.

en son 5 kız iki erkek otururken kızlardan biri diğerini bıyıklarını almaya başladı bi iple mesela. hatunlara nasıl bir rahatlık verdik ki biri diğerinin bıyıklarını alabiliyor benim yanımda diye düşünüyordum. böyle normalde tanktopla gezen koca memeli bi kız tahrik edici gelirken orada kız kucağıma yatsa bile bi etkileşim olmamaya başlamıştı. ki imkansız yani. 16 yaşında bir ergen velet modunda iken birden 70 yaşında dedeye dönüştüm overexposure yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

dogru diyo roket. biyik alma muhabbetini gectim o zaten extreme olmus. kizlar erkek olarak gormuyolarmis ki yaninda o ise girismisler. (sori)

dun aksam, normalde sirf gece clubda gordugum hatunlarla markette karsilastim. uzaktan gordum makyajsiz gibilerdi, kosarak kacicaktim nerdeyse gorurler de gelip muhabbet falan ederler diye.
ulan ben sirf alkolluyken ve onlar full makyaj, kiyafet hazirlanmis halindeyken goruyorum. makyajsiz hallerini gorucem ve tadimi kaciricam. yok ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...