imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 o kadar öğrenci evi gördüm şartlar aşağı yukarı bunun gibiyde benimkisi dahil, hatta buradaki neredyse herkes görmüştür. bir sürü benzer yerel halkla münakaşa, tatsızlıklar yaşandı veya yaşayanları ilk ağızdan dinledik ama 15 kişi sopalı bıçaklı ev basma olayı duymadım. zaten sabıkalı ve bonzaici bir tipmişsin dediğine göre. olayı bir de diğer taraftan dinlemek lazım diyorum. sanki işler anlattığın kadar masum değilde milletin canına tak etmiş illalah etmiş gibi geldi bana. kendinizi yaralayıp rapor alıp üste çıkma çakallığınıza ise hiç girmiyorum. ne yazıkki köpek duruma yeterli masumiyet de katmıyor. kaldıki karıya kıza hava olsun diye evde köpek beslemeye kalkıp köpeği adam gibi beslemeyen, ilgilenmeyen, gezdirmeyen, bakmayan zibille üniversite öğrencisi de gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 masum apartman halkına kimbilir neler yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 dediğin şeylerin hiçbirini yapmadım ne sabıkam var,ne bonzaiciyim,nede kendimi yaraladım,lan 15 kişi sopayla saldırdı diyorum,onların veremediği hasarı kendimize biz nası verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 oha senaryoyu bizimkine bayagi yakin buldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bu arada merve ile yaprak arada kaynamasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bence biz onları bi stalklayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Kopege oje surmusler Kizlar manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 DoGMeaT said: dediğin şeylerin hiçbirini yapmadım ne sabıkam var,ne bonzaiciyim,nede kendimi yaraladım,lan 15 kişi sopayla saldırdı diyorum,onların veremediği hasarı kendimize biz nası verelim DoGMeaT said: ama kavga ederseniz hemen suratınızı muratınızı anahtarla kalemle çizip darp raporu alın,hele öğrencyseniz üniversite hastanesine gidinki asistan cocuklar size sempati duysun,bıçak mıcak cekmeyin,cekerseniz reddedin,karakolda kaşar mahkemede şaşar,asla unutmayın ben şunu o şekilde yorumlamıştım. DoGMeaT said: belki beni en rahatlatan 3 ay önceye kadar edevletten mahkeme dosyalarıma bakınca 3 kalem görünüyordu 1)yaralama+tehdit+hakaret (bu dava,beraat ettim) 2)yaralama+trafik güvenliğini tehlikeye atma+hakaret(siyasi mevzulardan dolayı cıkan olasıya absürt araba kovalamacası içeren bir kavga) 3)yaralama+hakaret (bu uzun uzun anlattıgım komsulu kavgadan bir sonraki yıl pendikte park yeri sorunu yüzünden kahveci esnafıyla ettiğim kavga) sabıka demeyelim, vukaati olan bir arkadaşsın diyelim. bonzai ye gelince sulu kuru olayı zaten malum onu kendin söylüyorsun. neyse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Op cok anlatmiyor. Acaba op a da ruj oje falan surup ay kiz su camasirlari da bi giy deyip maymun falan mi ettiler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 evet vukuatlıyım cunku haksızlıga ugradıgımı düşündüğümde deliren bir insanım,kendimi kontrol etmeyi öğrenmeye calısıyorum,ama yinede söyliyeyim,o komşular çingene ruhlu insanlardı ve inanılmaz özürler dielyip cok kibar yaklastıgımız halde onlar bizi o aksam darp etmeyi ve evden kovmayı kafalarına koymuştu esrar içiyordum kardeşim,yalan sölemeyim,bıraktım artık,bayadır elimi sürmem,içilen ortamda bulunmam,ama cok utanılacak birşey oldugunu düşünmüyorum,böyle boklar yenilecekse gençken yenilir en iyi o köpeğe bakmıyorsundur gezdirmiyorsundur diyorsan belki ana babanın sana göstermediği ilgi ve alakayı gören bir köpek,canımın parçası,hayatının her yönünü huzur ve sağlıkla geçirebilmesi için uğraşıyorum,beni reelden tanıyan insanlarda bunu bilir kısacası,antenlik yapma git burdan,geçmiş olosun dileğin için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Auril said: Op cok anlatmiyor. Acaba op a da ruj oje falan surup ay kiz su camasirlari da bi giy deyip maymun falan mi ettiler acaba ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 dana22 said: Auril said: Op cok anlatmiyor. Acaba op a da ruj oje falan surup ay kiz su camasirlari da bi giy deyip maymun falan mi ettiler acaba ops eyvah basıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 neyse yakismis canim..tarzsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Anadoluda devlet memurluğu hayatından sıkılan imam istanbul varoşlarındaki bu hızlı hayatı nasıl kıskanmış nassıl kıskanmış belli değil. Allahtan kızların seni tabi tuttuğu gladyatör eğitimlerinden bahsetmemişsin, yoksa onları da bir çırpıda yalan diye reddedecekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Dogmeat'in yazarlığı iyi ya, keşke Türkler'in Müslümanlar'la savaşları dizisinin de devamını getirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bigün belki nigger,podcast kaydetcem diye niyetlendim,sonra araya hayat girdi,ama şu aralar yine düzene girdim,belki bigün yaparım,akşam uyuya kalcam diye dinlersiniz fln :) bu arada sapladın mı,çaktın mı tarzı sorulara cevap vermeye tenezzül etmedim,ama bi düşünün,üniversitede 2 tane kızla ev arkadaşlıgı yapan adam,illa bunun faydasını görür,düşman hatlarının gerisine sarkmak gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 dana22 said: neyse yakismis canim..tarzsin.. niye editliyorsun yahu yiğidin malı meydandadır utandıgım bişi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 açıkça söylemiyim bana isim verdirmeyin ama handjob blowjob döndürmüş olabiliriz belki diyosun, hayal gücümüzü zorluyorsun. Şekilsiniz ya hamına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 DoGMeaT said: kısacası,antenlik yapma git burdan,geçmiş olosun dileğin için teşekkür ederim. off abi beyni sulanmış noyan tier leş bi adam olduğun cümle aralarındaki detaylardan belli gerçi muhattap olma hatasını ben yapmışım. devam et kardeş 'ühemühe dava kazandım' diye meme uçlarını okşamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 elma said: açıkça söylemiyim bana isim verdirmeyin ama handjob blowjob döndürmüş olabiliriz belki diyosun, hayal gücümüzü zorluyorsun. Şekilsiniz ya hamına hayır bunu ima etmedim,ama düşün,o kızların arkadaşları var,okulda "yahu herif 2 kızla eve çıkmış" söylentisi var,gay değilsen eğer başlı başına prim sebebi,ve gay olmadıgım belli. imamizer said: off abi beyni sulanmış noyan tier leş bi adam olduğun cümle aralarındaki detaylardan belli gerçi muhattap olma hatasını ben yapmışım. devam et kardeş 'ühemühe dava kazandım' diye meme uçlarını okşamaya. yok meme ucu kesmiyor,kendimi parmaklıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 kanka çok mantıklı iş yapmışsın ya, ben bu işleri tam bilmediğimden öküzlük yapmış oldum kusura bakma, oysa sen çok ince stratejik planları görebilmişsin. Sırf şu sebepten 2 kızla eve çıkıcam hollandada, etrafındaki ordaki burdaki kızlara desinler bu oğlan playboy gibi bişey galiba, biz de bi parça istiyoruz desinler talibimiz çoğalsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bence gay naim ve jigolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Soris said: bence gay naim ve jigolasın. gay değilim sadece açık görüşlüyüm naim değilim legolasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 gay naim nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Soris said: bence gay naim ve jigolasın. gay naim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar