kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ben böyle rezil futbol görmedim lan. %20 falan isabetli pası sanırım beşiktaşın. Kanser etti oçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 fener de beşiktaş da bizim mersin maçından çok ümitlilermiş bariz. muslera o topu çıkardı ikisi de bitti sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 böyle topu taça atıyorlar ya ne ayarım yemin ediyorum mal bizim futbolcular mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Red said: fener de beşiktaş da bizim mersin maçından çok ümitlilermiş bariz. muslera o topu çıkardı ikisi de bitti sdfs. Şu Muslera'nın çıkardığı topun videosu var mı? Maçı izlemedim de herkes konuşuyor, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Töre'ye sarı vermemesine de ağlıyor muyuz şimdi llama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 CthuLhu said: Töre'ye sarı vermemesine de ağlıyor muyuz şimdi llama? topuklarına mı sıksın adam bunu mu istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Rewendor said: Red said: fener de beşiktaş da bizim mersin maçından çok ümitlilermiş bariz. muslera o topu çıkardı ikisi de bitti sdfs. Şu Muslera'nın çıkardığı topun videosu var mı? Maçı izlemedim de herkes konuşuyor, merak ettim. Tek pozisyon yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Ahahahahahhaha gol yediğiniz adama bak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Lig tv sitesine girip videonun sonuna sardırmayı bilmiyomusunuz ya kekolaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ilk gol mehmet akyuz oynamis gerisine karismiyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Biz iyi biliriz bizde oynuyordu o kazma sdf. Sabaha kadar oynansa gol atamicaz gibiydi ilk yari. kanserdi adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Akhisara bi kirmizi gosterir simdi meraklanmayin suleyman seba tiyatrosu sezonu sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Biliç bi motivasyon konuşması yapar, gitarla eye of the tiger çalar BJK döner 4 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ya pektemek ne ya allahım yeminlen gidiyor ömrüm gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Pektemegi sola aldimi tamamdir mac kesin bjk nin sdsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Tabii ki bulo ikinci sariyi vwremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 galiba zor olanı başarıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 göstere göstere attı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ahanda 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 kaleye gidiyormus carpmasa. Aut verdi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bilal procluyodu vallahi sddfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 akhisar canavar gibi oynuyor valla atarlar sanki daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 atacaklar gibi duruyor. Biri mustafaya ofsaytta oldugunu soylesin ben gordum taa buradan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 töre bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar