pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Rahat olun Burcu veya Mahmut degilim. Ismim baska :D Burcu'ya yakin :)) Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ilgi istiyor. ilgi verin arkadaslar. mesaj kutusu dolmadi mi daha? Alıntıla
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 DoGMeaT said: pupa_yelken said: Niye gideyim ki? Uyelik talebim kabul edildigine gore demek ki dolup taşmamiş henuz. Raad ol :) Peşin yargılarindan kurtul Dogmeat, yeni insanlarla tanismaya acik ol dostum. tam utanmıştımki pupa_yelken said: Burcu mu? Cok kibarsin ama benden olsa olsa Mahmut olur. fikrim değişti,elvada mahmut. Utandigin yerden aynen devam et Dogmeat :) Alıntıla
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 pupa_yelken said: totemic said: alt çizgi ile nick almak en son 2000lerin başında bitmemiş miydi yA?? 2000'lerin basi olsa iyi, ben hala 90'larda kaldim :S Ben de 2000den sonrasını hatırlamıyorum. Alıntıla
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Anhora said: pupa_yelken said: totemic said: alt çizgi ile nick almak en son 2000lerin başında bitmemiş miydi yA?? 2000'lerin basi olsa iyi, ben hala 90'larda kaldim :S Ben de 2000den sonrasını hatırlamıyorum. Keske bir zaman makinasi olsa de 90'larda herhangi bir zamana bir gunlugune de olsa donebilsek. Lise yillarina mesela.. Siz ne zamana donmek isterdiniz? Alıntıla
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Bir üstteki mesaj alıntılanmaz, töre bunu gerektirir. Aklında bulunsun pupa Alıntıla
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Piramit yasak. The day before apocalipse. Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 pupa_yelken said: Rahat olun Burcu veya Mahmut degilim. Ismim baska :D Burcu'ya yakin :)) burçak? Alıntıla
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Berkecan'ın konusunu baltalamış baltalar. Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 burak beyler daalin.. aslinda nick de pupa yelken ..nan yoksa.. Alıntıla
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 RamsesII said: Mc_Lovin said: türk kızları çok reröre ben analarında babalarında buluyorum suçu, çok iğrenç şekilde kız çocuğu yetiştiriyorlar, arada bir tane düzgün yetiştirilmiş olanı çıkıyor. onu da bulduk mu soluğu nikah masasında alıyoruz ama cidden hiç çekilecek yaratıklar değil Olm anan baban sana da sürekli sen prensesimsin sen bitanesin vs. diye gaz çekse 1 yaşından itibaren sen de manyak olurdun my point exactly. Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 aile sevgisi almadiniz mi abi siz.. Alıntıla
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 RamsesII said: Mc_Lovin said: türk kızları çok reröre ben analarında babalarında buluyorum suçu, çok iğrenç şekilde kız çocuğu yetiştiriyorlar, arada bir tane düzgün yetiştirilmiş olanı çıkıyor. onu da bulduk mu soluğu nikah masasında alıyoruz ama cidden hiç çekilecek yaratıklar değil Olm anan baban sana da sürekli sen prensesimsin sen bitanesin vs. diye gaz çekse 1 yaşından itibaren sen de manyak olurdun haha söylediğin adama öğle aralarında şirkette şarap içebilmesi için çardak yaptırdı babası Alıntıla
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 çardak değil, bahçe mobilyası Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.