pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Selam millet. B)- Güzel konular ve dostluklar var. Aranıza katılmak istedim. SOSTİZM abime sevgiler :) Alıntıla
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 İlk mesajını editledin; sebep ? Alıntıla
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 A-aaaa tahmin ettiğim kişi misin? Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Durumcudeyim. Su anda solumda bir cift var. Kadin surekli erkek arkadasina eski sevgililerini soruyor. Yalanci gibi davraniyor sacma sapan obsesif bir sekilde darliyor adami. Adam da fenaliklar gecirerel cevap veriyor kadina. Turk kizlari cok kotu demek istemiyorum ama cogu boyle abi. Sacma sapan tripler, aptal saptal kafalar. Hayati dar ediyorlar insana. 1 defa avrupadan veya rusyadan bir kizla cikin abi. Ooooh be diyeceksiniz. Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Simdi de eski erkek arkadasini ovmeye basladi Allahin gerizekalisi Alıntıla
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 İlk mesajımı biraz ukalaca bulduğum için editledim. Sonuçta beni tanımıyorsunuz ve yanlış bir intiba uyandırabileceğini düşündüm. Sosti evet, ben Meridacan - kara şimşek B)- Alıntıla
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Çocuğa pardon bir saniye... diyip kızın ağzına vursan ne yapar acaba Alıntıla
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Chrome; böyle hatunlar daha kıymetli olmuyor mu? Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Abi herif sinirden gulmeye basladi. Kari simdi de abisini ovuyor. Ama oyle bir ovuyor ki herifi asagilar sekilde. Abim alsa yalan konusmaz. Sen konusuyorsun. Karakterli ol. Kimdi o sarisin kizin adi. Hamile kalmis senden hani falan diye. Sen dua et o paylasimina karsi kapak gondermedim dedi simdi de. Simdi de sana siyaset dahi olsa paylasim yasak dedi lan Olm nasi bir sey bu ya Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Giderayak beni de suzdu bir de. Arabayi gorunce. Olm cok fena lan Alıntıla
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 erkekte nasıl bi yokluktaysa sesini çıkaramıyo herhalde abv sayfabaşı Alıntıla
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 tencere/kapaktır boşver, alan memnun satan memnun Alıntıla
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 o adamda kafa yokmuş demek ki. türk kızları dünyada bir tek kuku kendilerinde var sanıyor Alıntıla
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 kimin feykisin çabuk söyle Alıntıla
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 pupa_yelken the original.. Alıntıla
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Siz nasıl kadınlarla takılıyosunuz da türk kızları reröre tek kuku diyosunuz ben anlamıyorum. Sevgilime bakıyorum öyle değil, arkadaşlarıma bakıyorum öyle değil, arkadaşlarımın arkadaşlarına bakıyorum öyle değil diye liste uzayıp gidiyo. Hayır hep böyle kızlara denk geliyorsanız kendinizi inceleme vaktiniz geldi de geçiyo çünkü. Yoksa gitseniz yaban ellere, rusyanın da norveçin de çiğ sarısı düşer Alıntıla
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 butun duzgun kızları toplamıssın etrafına bize kalmamıs hiç, hepsi sana bakye Alıntıla
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7IfEVSpeYGw Alıntıla
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Drall said: Siz nasıl kadınlarla takılıyosunuz da türk kızları reröre tek kuku diyosunuz ben anlamıyorum. Sevgilime bakıyorum öyle değil, arkadaşlarıma bakıyorum öyle değil, arkadaşlarımın arkadaşlarına bakıyorum öyle değil diye liste uzayıp gidiyo. Hayır hep böyle kızlara denk geliyorsanız kendinizi inceleme vaktiniz geldi de geçiyo çünkü. Yoksa gitseniz yaban ellere, rusyanın da norveçin de çiğ sarısı düşer sanki türkiyenin nasıl bir yer olduğunu bilmiyormuş gibi. Alıntıla
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 türk kızları çok reröre ben analarında babalarında buluyorum suçu, çok iğrenç şekilde kız çocuğu yetiştiriyorlar, arada bir tane düzgün yetiştirilmiş olanı çıkıyor. onu da bulduk mu soluğu nikah masasında alıyoruz ama cidden hiç çekilecek yaratıklar değil Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.