Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu konuya nasıl başlık atmalı? oha diyebiliyorum şu an (sağlık içerir)

dasBock

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

Suark said:

opu okuyan varmı bu arada

Okudum ben.

Özet:

- Rus doktor varmış. Gözleri efsaneymiş. Mavi ve derin.
- Rus doktor kadınmış.
- Rus doktor önce OP'un kız arkadaşını tedavi etmiş.
- Rus doktor OP ile Skype görüşmesi yapmış.
- Rus doktor OP'a anlayamadığı şeyler söylemiş Skype'tan.
- Rus doktor OP ile süper iyi iletişime geçmiş. Aralarında elektrik varmış ve OP ile ilgili şeyler bilmiş hep.
- Rus doktor OP'a Skype üzerinden birşeyler demiş ve OP'un başı uyuşmuş.

op rus doktora aşık mı olmus bu mu konu. cok uzun okuyamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

vulga said:

boyle birsey basima gelse ilk soracagim sey seans ucreti olur. sen ne seans ucretini biliyorsun sen skype nickini ne de ss almissin isim misim de yok. ben olsam bir sonraki skype gorusmesinde ekran video kaydi yapan program indirir acik tutar kayit alirdim. sonra kadini ve dediklerini daha iyi arastirmak icin

evet.
sonra getir buraya yükle,biz sana anlatalım o ablanın ciğerinin kaç senelik olduğunu.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde adam ermeni ve yazının son kısmında soykırım demiş.

Sözde sol tarafından aşağı çekiyormuş soyu onu.

Peh.

Demekki benimde sağ tarafım hep bir atak şeklindeydi. Demek ki türk olduğum için. Seni çekerlerken beni ileri itiyor soy ağacım.

Hay maaşallah bende bu kadar para akip akip duruyor hiç mi sorun olmaz diyip duruyordum. Meğerse sizi soykırdıkları içinmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

konunun amacı tamamen başlığı açan kişinin dolandırıldıklarını kabul etmeme, bi kendini teselli çabası.

ortada zincirleme dolandırıcılık var. biri de çıkıp aga siz napıonuz dememiş. arkadaş ben para vermiyorum diyor da kız arkadaşının annesi ödüyor. sonuçta ortada ödenen para var. sen istiyor bir saat skyp gönderecek 100 euro.
Sosyal ağlarda paylaş

Auril said:

Mal said:

tekrar soruyorum niye okumadan yorum yazıyosunuz. okuyasanız niye okuduğunuzu anlamıyosunuz.

okuduk
bi serinleme geldi böyle

okuduysan anlamıyosun demektir. yada okuduğunu unutuyosun. ailemin bile bilmediği sadece almanyadaki doktor ve benim aramda olan bisiklet kazası diyor 7 yaşımda koluma takılan platin diyor sen vucut dili okumaktan bahsediyorsun. düzgün bir tartışma ortamını yok ediyorsun zazazazazaz gagagagagaga yaparak.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arkadaşın sakat, aksayan bir yanı yok ama öyle olsa sol tarafında normal insandan ayırt edilecek bir kusur olsa düşünürdü zaten ordan anladı derdi.

beyin zaten tüm işlevleri çözülebilmiş bir organ değil. çözemediğimiz için her insanın beyinden sorunlu olduğunu söyleyebiliriz. şarap topiğime bak orda açıklamıştım nick seçim sebebimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...