Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 abi şu kulaklığı kullanıyorum kurtarın beni artık. (HAZIR ELİNİZ DEĞMİŞKEN DRAG&DROP İMAJ EKLEME DE KOYUN YA SENE OLMUŞ İKİBİNONBEŞ) (of imessage dan cevap geliyo indirime hadi hayırlısı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 saitek i alan birisi olursa bilmek istiyorum, ben de kendisine birşeyler satacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 elesso said: abi alt+s yapınca gidiyor mesajlar normalde. cmd heralde %10 kişide anca vardır :) e abi siz de kontrol + enter kullanırsınız olcak alt+s yemedi bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kntrl+alt+s oluyormuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Pazarlık aşamasındayız merak edenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ne veriyosa 20 fazlası darq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 çok büyük küstüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 elesso'ya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 175 demis aylar önce çekmecede tozlanmistir bi de o 130 ver anlaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ayıp denen bişey var amk adam tertemiz kullanmış bi fayansa koymuş ordan kırptık beraber biraz sdfs. (küfür edebiliyor muyuz artık?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 elesso said: ne veriyosa 20 fazlası darq aldım, UZA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 g700 duruyor mu? ölücülük yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konudaki hersey satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ahah chiptechi resme kazıklamışın :D piyasayı kızıştırma komisyonu pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Kulaklık almak çok iğrenç değil mi lan? adamın kafa yağının sindiği alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 hele bi de kelse mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 BonePART said: Kulaklık almak çok iğrenç değil mi lan? adamın kafa yağının sindiği alet. kulakiçi öyle de grado süngerli müngeri sen ne anlarsın, çenende garip bi sakal falan vardı sanki senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Chiptech said: kulakiçi öyle de grado süngerli müngeri sen ne anlarsın, çenende garip bi sakal falan vardı sanki senin Şu uzun süredir okuduğum en saçma çümle lan. Ayrıca kulak içi kulak pisliği olur. Süngerli olanlar kafa yağı emiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 sakal nooldu sakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bonepart strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ne sakalı lan? benim bi donem top sakalım vardı 15 sene once sonra kirli hatta hacı sakalım oldu 10 sene felan anlamadım ki ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 cenede garip sakaldan bahsediliyosa kesin cthulhudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bonepratın top sakalından bahsediyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 top sakalin nesi garip, default muhendislik fakultesi sakali o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bence de. bi de klavyesi bozuktu onu da hatırlıyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar