BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Beşiktaş'ta ve hisarüstünde elektrik yok, başka benzer durmda olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 yağmurdandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Burada gitmedi ama 1-2 dalgalandı, gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 kedidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Istinye Parktayim, burada da gitti bazi dukkanlarin elektrigi. Inanilmaz firtina var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ataşehir dalgalandı olm cok işim var gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 İstanbul'da şimşek yağıyor ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Gitti sabaha anca gelir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Ataşehir gitti geldi. koşuya çıkıcaktım yalan etsem mi diye düşündüm, ama no excuses, bayadır sağanak yağmurda koşmadıydım şekil olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 paticik var linkedin facebook yok ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 yalnız bu kadar sık şimşek görmedim lan ben istanbulda sdfs. durmadan pata pata. bence bu sefer geldiler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Ben böyle işin dışarda hava sıcaklıgı 30 derece,etraf gunluk guneslık ama digiturkun boktan sistemi yüzünden tv yok 1 saattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 evet ya ben de digi nereye gitti diyordum demek genelmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 geldi besiktasta elektrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CEbA6rmW0AAwKAf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Hisarüstine de geldieee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 azık demokrasi getirseler keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 şişlide de gitti 45dk sonra geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 levent de çok berbattı noldu geçti mi 10sn de bi şimşek gök gürültüsü vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar