yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 O zaman size iki hafta önce bisikletten düşme hikayemi anlatayım. Tali yolda ilerliyorum pek bir yavaş; zira önümde yavaş bi araç var küçükçene. Bi hızlanıyor bi yavaşlıyor, geçsem mi geçmesem mi diye karar veremiyorum. Derken yanımdan mini etekli uzun düz saçlı bi kız geçti. Arkamı dönüp bi "popo kontrol" yaptım önüme döndüğümde arabayla aramda 50 cm olduğunu gördüm. İstemsizce frenlere abandım ve arka teker havaya kalktı bisiklet resmen beni attı yere. Dizimi çarpmak üzre kendimi yerde buldum. O günden sonra hiç bi kıza yan gözle bakmıyorum.(bisiklet üzerindeyken) hala dizim acıyor rampa çıkarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Bisikletle işe mi gidilir abi, ben çok pis dalga geçerdim yani iş arkadaşın olsam "oha çocuk gibi bisiklet kullanıyo" derdim "araba almaya parası yok herhal yazık" derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ve en aci olani adam yine gidip araba alacak 9 sayfadan sorna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 yildirimokur said: O zaman size iki hafta önce bisikletten düşme hikayemi anlatayım. Tali yolda ilerliyorum pek bir yavaş; zira önümde yavaş bi araç var küçükçene. Bi hızlanıyor bi yavaşlıyor, geçsem mi geçmesem mi diye karar veremiyorum. Derken yanımdan mini etekli uzun düz saçlı bi kız geçti. Arkamı dönüp bi "popo kontrol" yaptım önüme döndüğümde arabayla aramda 50 cm olduğunu gördüm. İstemsizce frenlere abandım ve arka teker havaya kalktı bisiklet resmen beni attı yere. Dizimi çarpmak üzre kendimi yerde buldum. O günden sonra hiç bi kıza yan gözle bakmıyorum.(bisiklet üzerindeyken) hala dizim acıyor rampa çıkarken. bende spd pedal kullanmaya başladım işe giderkende kullanıyorum kıza bakıcam diye durmuşum sonra ayakkabıları çıkartamadım pedaldan güm yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pupa_yelken Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Llama said: yildirimokur said: O zaman size iki hafta önce bisikletten düşme hikayemi anlatayım. Tali yolda ilerliyorum pek bir yavaş; zira önümde yavaş bi araç var küçükçene. Bi hızlanıyor bi yavaşlıyor, geçsem mi geçmesem mi diye karar veremiyorum. Derken yanımdan mini etekli uzun düz saçlı bi kız geçti. Arkamı dönüp bi "popo kontrol" yaptım önüme döndüğümde arabayla aramda 50 cm olduğunu gördüm. İstemsizce frenlere abandım ve arka teker havaya kalktı bisiklet resmen beni attı yere. Dizimi çarpmak üzre kendimi yerde buldum. O günden sonra hiç bi kıza yan gözle bakmıyorum.(bisiklet üzerindeyken) hala dizim acıyor rampa çıkarken. bende spd pedal kullanmaya başladım işe giderkende kullanıyorum kıza bakıcam diye durmuşum sonra ayakkabıları çıkartamadım pedaldan güm yerde.. Goz nereye bakarsa bisiklet oraya gider. Oyle durumlarda ayakkabiyi ac bari. Ben dun dustum, bos cuval gibi devrildik bisikletle beraber. Ben de Izmir'deyim. Normal yollarda en sagdan kaskin ve dikiz aynan oldugu ve kontrollu gittigin surece sorun yok. Bisiklet ozgurluktur aekadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Bisikletle gidilebilen ise baska turlu giden adam kucuk duser asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 pupa_yelken said: Goz nereye bakarsa bisiklet oraya gider. Oyle durumlarda ayakkabiyi ac bari. Ben dun dustum, bos cuval gibi devrildik bisikletle beraber. Ben de Izmir'deyim. Normal yollarda en sagdan kaskin ve dikiz aynan oldugu ve kontrollu gittigin surece sorun yok. Bisiklet ozgurluktur aekadaslar. işte o popo bir anlık çıkınca akıl edemedik çıkarmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 soğanlıkta oturuyorum ben iş yerim maltepede ikiside e5 üstünde arada gidip gelicem bisikletle dizimi sakatladım 2 hafta önce geçsin akıcam. bisikletle işe gidilir, çok uzak değil veya hayvani terlemyeceksen sakin sakin yoksa uzun yolda duman olursun. e5'te özellikle akşamları sürmek bir yandan keyifli bir yandan da götüm 3,5 atıyor özellikle şu yan yollara geçişlerde sinyal vermeden kıranlar veya basa basa dibinden geçenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 e5 ten bi kere yardırmıstım kadıkoyden bostancı koprusune kadar bilimum minibuscu direk uzerime suruyordu bariyer dibinden gitmeme ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 zayifmissin gibi sacma sapan bir imaj yaratabilir. henuz o kivama gelemedik. bence gitme. biraz ulke gerceklerini dusunun bir sey yaparken. soylrmek istedigim bisikletle gitmenin kuvuk dusurucu birsey olmasi degil. etraftaki kitlenin by adama takacagi lakaplar, bakis acisi vesaire. ulan ben de merkez den dogu kampuse bisikletle gidicektim de yetisemem diye vazgecmistim. kesin pis alay ederdi burdaki pijler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ortaokulda bisikletle gidip geliyodum okula bisiklette dökülüyordu, millet kitliyordu ben kitlemiyordum it gibi atıyordum bahcenin bi yerine asdfaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 fisildayan adam o bir süre sonra geçiyor ya. ciddi bir şekilde bisiklet sürdüğünü ya da spor yaptığını görenler bir süre sonra saygı duymaya başlıyor :)ha öküzler elbette hep var olacak ama onlardan da zamanla kurtuluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Esh said: Adam bursada yasiyomus lan. Abi o avamliga ne bileyim e46 faca bmw yakisir. Tuplu 22" jantli bmw m serisinin masterpiece ine avam, tup ve janjanli 22 " jant etiketi vurdun ya bir sey demiyorum. sequonun ferrariler bozmus seni sfgzfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Ne güzel işiniz var işte, nasıl gidip geldiğinize mi kaldı olay ? Adamı delirtmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar