Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Bence sen git eğitimi bi daha al, sertifikanı da yırt yenisini iste. Bi bok anlamamışsın çünkü. Neymiş efendim yönetemiyormuş, oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 axedice said: Şuna benzer bi eğitim kovalasana http://www.istanbulinstitute.com/egitim/proje-yonetimi-egitim-programi.html Benim iki kuruşum iş yazılımda değil donanımda bitiyor der Şuna katılıyorum ben hatta yarın parasını ödeyeceğim. Diğer işler için trello iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Xaenin said: Bence sen git eğitimi bi daha al, sertifikanı da yırt yenisini iste. Bi bok anlamamışsın çünkü. Neymiş efendim yönetemiyormuş, oldu. seni dökümanla döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 kavga etmeyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bu bi işe yarıomu acaba lan, yılda 1 keremı acılıyor axedice said: Şuna benzer bi eğitim kovalasana http://www.istanbulinstitute.com/egitim/proje-yonetimi-egitim-programi.html Benim iki kuruşum iş yazılımda değil donanımda bitiyor der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 proje yönetimi yapılan bir ortamdaysan kesinlikle gerekli. aranıyor iş görüşmelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 pmp + itil gidicem ben işte. itil sadece sınavına gireyim kursla uğraşmayayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Openproj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 wrike'a karar kıldım ya. fiyatlandırması daha yüksek ama arayüz, dil desteği, user friendly oluşuyla daha iyi gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ne gibi farkı var wrike'ın? Agile, hp ppm, ms project falan görmüyormu işini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar