µh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 laptopla internete kablosuz baglanınca 5-7mbit hız alıyorum ve inişli çıkışlı oluyor, kablolu baglanınca direk 10 alıyorum. normalde böyle olmuyordu acaba donanımsal bir sorun mu yaşıyorum, alet sağlamsa bile kablolu-kablosuz hız farkı normal midir bu hızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 güne güzel espriyle başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 wireless adaptörü ile alakalı değil mi ethernet her zaman > kablosuz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 http://lmgtfy.com/?q=CAT+5+Cable+VS.+Wireless+Networking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 wireless inda sorun vardır yoksa ben oyle bi fark almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 %30 a kadar kayıp normal bulunduğun yere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Need more data... Kosullara bagli; olabilir de, olmayabilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar