Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Amazon'un kendi sayfasindaki Kindle'da oyle, 3. satira bakin: http://drop.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-05-06%20at%2011.17.21.png Arkadasin Paperwhile'inda da cok gordum. Kerning de side-loaded typeface'lerde calismiyor gordugum kadariyla. Hyphenation olmamasinin savunulacak bir yani yok, hyphenation yok yahu! Typesetting'in en temel ogelerinden biri yok! Otizm filan diyerek abartan sensin abi, hyphenation yok! Icinde hyphenation olmayan bir tane basili roman bulamazsin duzgun bir yayinevinden, istedigin kadar ara. Kabul edemiyorum ben bunu. Insanlara RMSDK kullanan (Adobe'in ekitap renderer'i, Kobo ve Calibro bunu kullaniyor) bir okuyucu alin demekte hakliyim bence. O capacitive layerin ekran kalitesine kattigi ve aldiklari tamamen renkler ve zevkler, kabul; ama o kunuda da ikisini de gorup karar verin demem dogru degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Sen diyene kadar bunun farkında değildim açıkcası. Demek ki ben gerekliliğini hissetmemişim bugüne kadar o yüzden farketmedim. Ama olsa iyi olur elbette de bir hype için kindleı değiştiri miyim . Sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paperwhite 2'nun yazı okunabilirliği ve aydınlatması benzer fiyattaki Kobo Glo'dan daha iyi. Bu ikisinden daha önemli kriter yoktu benim için, senin dediklerinden hiç farkına varıp rahatsız olmadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paperwhite 2 Kobo Glo'dan sonra cikti. Onun ustune Kobo Glo HD cikti simdi Kobo Glo ile ayni fiyata, o da Paperwhite 2'den iyi. Son cikan genelde daha iyi oluyor ekran teknolojisi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Valla 1 tane kindle touch var bir tane de kindle paperwhite 2 (herhalde) var. Daha fazlasına ihtiyaç duymayacağımı düşünüyorum bir tanesi bozulana kadar. Ondan sonra denemek için belki bir tane Kobo falan alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Buna denk geldim: http://blog.the-ebook-reader.com/2015/04/29/how-to-add-hyphen-support-to-kindles-for-better-readability/ Kindle kitaplarina tek tek hyphenation eklemek mumkunmus. DRM'yi kirmak ve Calibre'ye yuklemek gerekli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Bunu böyle tek tek uğraşacak kadar kafaya takanlar da varmış demek. Ben hiç umursamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 amazon kindle yollamıyor mu trye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 GERGE said: Buna denk geldim: http://blog.the-ebook-reader.com/2015/04/29/how-to-add-hyphen-support-to-kindles-for-better-readability/ Kindle kitaplarina tek tek hyphenation eklemek mumkunmus. DRM'yi kirmak ve Calibre'ye yuklemek gerekli tabii. ya yanliz panpa ne övdün koboyu. aldik iste daha ne yapalim. yanliz güzel alet kobo. het türlü format convert falan istemiyor at gitsin basla okumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 kindle pismanliktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 kindle is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 kindle/tablet bişi okumayı sevmiyorum pc olunca daha hoşuma gidiyor ama pc başında da uzun uzun okuyamıyorum. fiziksel kitabıda hiç sevmiyorum çok yer kaplıyor gereksiz bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 sen kitp okumayı sevmiyosun bahane buluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar