Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Aşırı az kullanılmış, selesine çok terlenmemiş, bilen insanların "abi piyasada bundan iyisi yok çok güzel alet" diye tasvir ettiği spinning bisikletimi satıyorum. Fotoğraflarını çekmeye üşendim, aşağıdakinin aynısı. http://www.profitnessmd.com/prodimages/revmaster.jpg Fiyat olarak 2k TÜRK LİRASI istiyorum, öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Spor salonlu tanıdığınız falan varsa ona da iletebilirsiniz kelepir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 "selesine çok terlenmemiş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 asudfhausdhfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Çok önemli bence. Ben ikinizin de taşak terine oturmak istemem mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Belki Sarbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 abi neden bu kadar pahalı ki bu alet? iki tane profil kaynatılmış, bir alüminyum silindir yerleştirilmiş metal yığını gibi duruyor. yanlış anlaşılmasın bilmediğimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Ustunde haftada ortalama kac kilo giysi duruyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 yalan http://i.imgur.com/zkACkAn.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bence 40 dk da alinin kıcı çok terlemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 direksiyon kısmına baya bi kıyafet asılabilir gibi duruyor koltugada ceket meker atılır mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Hayır insan koşarken neden haber izler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 quuq said: abi neden bu kadar pahalı ki bu alet? iki tane profil kaynatılmış, bir alüminyum silindir yerleştirilmiş metal yığını gibi duruyor. yanlış anlaşılmasın bilmediğimden soruyorum. Ben de bilmiyorum abi, sıfırı 1500 dolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Up ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 en başya "bu niye 1.500 usd?" diye düşünmeden alman ayrı bir düşündürücü abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Üvey annemin spor salonu var ya ona dedim bana bi bisiklet bağla diye bunu yolladı geçen sene. Arkasından satıyorum işte, mis gibi haksız kazanç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 takdir ettim +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 oo bi de orda yabanci got deri bulasti yani, sadece sizin ki olsa neyse de, tnaimadigimiz bilmedigimiz adamlarin teri iyyy. Xaenin said: Üvey annemin spor salonu var ya ona dedim bana bi bisiklet bağla diye bunu yolladı geçen sene. Arkasından satıyorum işte, mis gibi haksız kazanç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Acil Satılık Bisiklet(SADECE BAYAN KULLANDI!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 oo bayan gotlu bisiklet ise sadece selesini ayri satsin bence..japonyada filan acikarttirmaya girer o urun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 CthuLhu said: Acil Satılık Bisiklet(SADECE BAYAN KULLANDI!!) HAcı şu şekilde sahibinden'e koy. Direk 5K ya satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 aylık bakımı varmış bunun . Ben uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar