patrickstar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Şimdi ben 8 aydır falan çalışıyorum her şey çok güzel ama para akıp gidiyor anca bir on bin lira koyabildim kenara, bir yirmi bin de kredi alıp şöyle orta halli bir araba alayım diyorum. Peder de arabayı sattığı için beraber bineriz kafasındayım hem ben de adam gibi kullanmayı öğrenirim. Bakıyorum ne alabilirim diye punto falan tavsiye ediyor kullanan arkadaşlar, fiesta fena değil gibi ama çok dar diyorlar. Lafın kısası herkes bir şey diyor, siz ne dersiniz diye bir merak ettim. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ihtiyaclarini belirle.. aile arabasi ? genis araba ? diesel benzinli ? sedan hb ? ilk araban diyorsan en ucuzunu al gec.. hatta 2. el 4-5 yasinda piyasasi olan araba al gec.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Yeni yaris hybrid çok güzel. http://www.toyota.com.tr/new-cars/yaris/index.json Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Sıfır alamıcam büyük ihtimalle, hb dizel max 60-70k km de bir şey güzel olabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 dizel 30 000 e fiat gelir..reno gelir..onlarin da 100 000 km li sirket arabalari gelir..yada tatli vurugu olan 1-2 parca birsey degismis yuruyeninde sorun yok ama 5 kapi boyali filan bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 1 2 bunun gibi seylerden bahsediyorum..ki bunlarin hicbirini alsan geri satamazsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Bu ayarda bir şeyler bakıyorum ama daha temiz bir şeyler bulabilsem güzel olur. Fiestada listede ama çok dar diyolar 190 adamım arkada oturanlara eziyet etmek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Hayırlı olsun şimdiden, KIA kullanıyorum tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 niye dizel bakiyosun benzinli al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Bi Patinaj bölümümüz vardı sanki ? Orası daha iyi yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Nissan Micra çak geç, 4 yıl kullandım harika araba. Hem çok az yakar hemde sorun çıkartmaz (Dizel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 kız arabası o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Ufak bir şey istiyorsan Mazda2-3 veya Seat Ibiza falan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 8 ayda 10 bin nasıl birikir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 kira kredi falan yoksa kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Holy said: 8 ayda 10 bin nasıl birikir ya 10/8=1.25 http://www.nsmbl.com/wp-content/uploads/2013/04/Froot-films-duimen-omhoog-3-560x410-560x250.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 bende o kısımda kalmıştım. bugün şirketteki ilk senem doluyor kaç para biriktirdim lan diye düşündüm. sonrası malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ben yaklaşık 6 senedir çalışıyorum... ilk 2-3 sene hep eksi :) son zamanlarda birikmeye başladı anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 benim yıllardır 3.hafta da para bitiyo ilk yıllarımda da 3.haftada bitiyordu, şimdi de bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 senin kadar para konuşup, parayı bu kadar çabuk yemen üzgünüm ki hepsini bi yerine soktuğuna çıkıyor. napıyon oğlum kazandığın parayı, bi de yazılımcıyım diye hava atıp asgari mi kazanıyon napıyon ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 senko said: benim yıllardır 3.hafta da para bitiyo ilk yıllarımda da 3.haftada bitiyordu, şimdi de bitiyor. sen direkt 4. haftaya gec..tayyip kafasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Madcat said: senin kadar para konuşup, parayı bu kadar çabuk yemen üzgünüm ki hepsini bi yerine soktuğuna çıkıyor. hayir sekil semal da bozulmuyor fotograflardan gorundugu kadariyla ..hala tifil siska filan yiyip icse kalip yapsa anlayacagim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 asgari almıyor onu ben sölim =P ama arttırıyorum benim ilk gün bitiyor para, literally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 g.tüne de sokmuyor diye tahmin ediyoruz, asgari de almıyor napıyor hacı, adamın parası bana dert oldu. pis sucuk ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Abi yersin biter; salaksındır, nasıl para harcanacağını da bilmezsin daha da çabuk biter hatta borçlanırsın üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar