Marty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 polis canlisi olmakla ne alakasi var, adam polis. adamla iyi gecinmek yerine madem ufleticen ne soruyosun falan ne gerek var boyle muhabbetlere. alkol malkol, bu tarz seyler bana uzak muhabbeti yap illa muhabbet yapcaksan da bir ise yarasin. gerci alkol yok, 0 cikacak ne de olsa rahatligiyla konusulabilir de iste adam firsati gorunce kitleyivermis. ondan sonra ugras dur. zaman kaybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bastan soyleyeceksin kilitlemeden..abi bak bende alkol yok es kaza bana kilitlersen ugrastiririm tadinda tirsacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Marty said: polis canlisi olmakla ne alakasi var, adam polis. adamla iyi gecinmek yerine madem ufleticen ne soruyosun falan ne gerek var boyle muhabbetlere. alkol malkol, bu tarz seyler bana uzak muhabbeti yap illa muhabbet yapcaksan da bir ise yarasin. gerci alkol yok, 0 cikacak ne de olsa rahatligiyla konusulabilir de iste adam firsati gorunce kitleyivermis. ondan sonra ugras dur. zaman kaybi Şaka mısınız abicim siz? Adamla iyi geçinmek ne demek ya? Öyle bir zorunluluğum mu var? O senin benim vergimle maaşını alan ve bu vatandaşa "saygılı" bir şekilde hizmet etmek için orada bulunan bir şahsiyet. Ben asıl polislerin önünde ezilip büzülenlere çok gülüyorum. Verdiğiniz tepkiler çok komik, soruda mı soramayacağım? Put gibi oturup ne derse onu yapacam sizin mantığınıza göre ne güzel hayat! Benim hayatım bana göre güzel, duruşumu bozmam, kendimi ezdirtmem, yalakalık yapmam, mesafeyi korurum vs. yapana da acıyarak gülerim. Hiçbir polisle iyi olmak gibi bir zorunluluğum yok, kimsenin de yok, "sen" diye bile hitap edemez benim anlayışımda, ben "memur bey" diyorsam o da aynı şekilde hitap etmeli. Burası bir forum, tabi ki birşeyleri tartışacağız ama şu durumda beni haksız durumda gibi gösteren arkadaşların yazılarını hayretle okuyorum. İşte öyle cevaba böyle muamele vs. inanılmaz acımasız yorumlar arkadaşlar. Siz istediğiniz tiyatroyu oynayın, herkesi kendinize benzetmeye çalışmayın. Ben uzun yıllar yurtdışında yaşadığımdan dolayı zaten bazı şeylere genel olarak ayak uydurmakta zorlanıyorum. Zaten yurtdışında böyle birşey olamaz fakat olsa ne tepki koyarsam onu koyuyorum. Dilerdim ki ülkenin büyük çoğunluğunun farkındalığı ve davranışları paralellik gösterse ama malesef imkansız. İsteyen istediğini yazsın benim görüşlerim çok net, beni suçlu bulan arkadaşlara da en tez zamanda benzer olaylar yaşamalarını diliyorum umarım o zaman da sessiz sakin durabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Arma said: Afterdeep said: Ya komik olmayın "neden hem alkollü müsün diye sorup hem de üfletiyorsun diye sormak" atar yapmak mı? Nasıl hayatlarınız var merak ediyorum :) Olayda haklısınız alkolsüzken öyle bir duruma düşmek yeteri kadar sinir bozucu. Ama dediğinin savunulacak bir tarafı yok. Şu söylediğin lafın eve gelince annenin geldin mi diye sormasından hiçbir farkı yok. Bende senin nasıl bir hayatın var onu merak ediyorum. Annem öyle bir soru soracak kadar "aptal" değil, verdiğin örneğin yaşanan olayla alakası bile yok. Odaklanman gereken yerden bile çok uzaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ya şu forumda kimseye hakaret etmedim polemiğe de girmem ama ya okuma özürlüsün, ya da anlatma. Bu türkçe de ağızdan çıkan klasik bir laf işte. Açarsın kapıyı hmm sen mi geldin falan lafın gelişi söylersin. 14 yaşında ergen bebeler gibi yaa görüyonda bilmem ne demek gibi bişey bu senin yaptığın. o lafın gelişi söylenen birşey. bunu bu güne kadar idrak edemediysen o senin sorunun. ayrıca senin annenin bu kalıbı kullanmaması benim annemi aptal yapmaz. odaklanmamız gerek yer ayrı onu görüyoruz zaten. konu senin gereksiz laf ebeliğine gitmiş ben onu yorumluyorum. yaşanan olayda polis her gelene üfletiyordur onu. artık refleks olmuştur söylüyordur adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Alkol aldık mı gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 adamla iyi gecinmek zorunlulugun yok tabi. ama sonra adam sana oncekine uflettigi aleti kitleyince ugrasir durursun iste. turkiyedesin. norvecte degil. kafalarina eserse senin evini basar o polisler. didik didik ederler. oyle bir haklari var. gikini da cikaramazsin. her ulkenin, her milletin tarzi, sekli baska. sana yazilan alkol cezasini sildirmeye calisirken anlatirsin ben yurtdisinda yasadim orda boyle degil diye. belki dinlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Arma said: ya şu forumda kimseye hakaret etmedim polemiğe de girmem ama ya okuma özürlüsün, ya da anlatma. Bu türkçe de ağızdan çıkan klasik bir laf işte. Açarsın kapıyı hmm sen mi geldin falan lafın gelişi söylersin. 14 yaşında ergen bebeler gibi yaa görüyonda bilmem ne demek gibi bişey bu senin yaptığın. o lafın gelişi söylenen birşey. bunu bu güne kadar idrak edemediysen o senin sorunun. ayrıca senin annenin bu kalıbı kullanmaması benim annemi aptal yapmaz. odaklanmamız gerek yer ayrı onu görüyoruz zaten. konu senin gereksiz laf ebeliğine gitmiş ben onu yorumluyorum. yaşanan olayda polis her gelene üfletiyordur onu. artık refleks olmuştur söylüyordur adam. / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 İyi okuyorum iyi de yazıyorum (hatta noktalama ve buyük/küçük harf uyumuna da çok dikkat ederim :) ), daha cezayı kimin yediğini bile anlamadan yorum yapıyorsunuz ikiniz de :) Çok şey yazardım da uzatmayayım artık başkalarına harcarım o enerjiyi daha iyi. Siz bundan sonra kendi bildiğiniz gibi ben de kendi bildiğim gibi yoğurt yemeye devam ederiz. Hadi kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Selam, aquila said: Alkol aldık mı gençler. Önce üflesek?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 adam geçen bana "alkol yok mu" diye sordu. ters köşe mi yapmaya çalıştı nedir anlamadım. yok diyince üzüldü bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Afterdeep said: İyi okuyorum iyi de yazıyorum (hatta noktalama ve buyük/küçük harf uyumuna da çok dikkat ederim :) ), daha cezayı kimin yediğini bile anlamadan yorum yapıyorsunuz ikiniz de :) Çok şey yazardım da uzatmayayım artık başkalarına harcarım o enerjiyi daha iyi. Siz bundan sonra kendi bildiğiniz gibi ben de kendi bildiğim gibi yoğurt yemeye devam ederiz. Hadi kalın sağlıcakla. Ben cezayı arkadaşın yemiş diye anladım. Alkolsüzmüş. Ama sende tribe girmişsin. Yanlış anladığım yeri düzeltir misin? Anlatta bizde senin gibi yoğurt yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Marty said: adamla iyi gecinmek zorunlulugun yok tabi. ama sonra adam sana oncekine uflettigi aleti kitleyince ugrasir durursun iste. turkiyedesin. norvecte degil. kafalarina eserse senin evini basar o polisler. didik didik ederler. oyle bir haklari var. gikini da cikaramazsin. her ulkenin, her milletin tarzi, sekli baska. sana yazilan alkol cezasini sildirmeye calisirken anlatirsin ben yurtdisinda yasadim orda boyle degil diye. belki dinlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ginaly said: adam geçen bana "alkol yok mu" diye sordu. ters köşe mi yapmaya çalıştı nedir anlamadım. yok diyince üzüldü bıraktı. ne lazimsa kosedeki bayiden alayim amirim deseydin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Glatheros said: Marty said: adamla iyi gecinmek zorunlulugun yok tabi. ama sonra adam sana oncekine uflettigi aleti kitleyince ugrasir durursun iste. turkiyedesin. norvecte degil. kafalarina eserse senin evini basar o polisler. didik didik ederler. oyle bir haklari var. gikini da cikaramazsin. her ulkenin, her milletin tarzi, sekli baska. sana yazilan alkol cezasini sildirmeye calisirken anlatirsin ben yurtdisinda yasadim orda boyle degil diye. belki dinlerler. hic bana ufletme, ben alkol malkol kullanmam kardesim, boyle gunahlarim yok alla sukur falan der cikarim aradan. koyun ben olayim. sen cakal. sonra sen ugras sana kitlenen cezayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Arma said: Afterdeep said: İyi okuyorum iyi de yazıyorum (hatta noktalama ve buyük/küçük harf uyumuna da çok dikkat ederim :) ), daha cezayı kimin yediğini bile anlamadan yorum yapıyorsunuz ikiniz de :) Çok şey yazardım da uzatmayayım artık başkalarına harcarım o enerjiyi daha iyi. Siz bundan sonra kendi bildiğiniz gibi ben de kendi bildiğim gibi yoğurt yemeye devam ederiz. Hadi kalın sağlıcakla. Ben cezayı arkadaşın yemiş diye anladım. Alkolsüzmüş. Ama sende tribe girmişsin. Yanlış anladığım yeri düzeltir misin? Anlatta bizde senin gibi yoğurt yiyelim. Ben trip atmadım medenice bir soru sordum polise daha bunu bile trip olarak algılayabiliyor bazılarınız. Benim sizin mesajlarınızdan anladığım polis görünce ağzınızı açamadığınız o yüzden benim gibi yoğurt yemeye kalkışmak sana zarar verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Marty said: Glatheros said: Marty said: adamla iyi gecinmek zorunlulugun yok tabi. ama sonra adam sana oncekine uflettigi aleti kitleyince ugrasir durursun iste. turkiyedesin. norvecte degil. kafalarina eserse senin evini basar o polisler. didik didik ederler. oyle bir haklari var. gikini da cikaramazsin. her ulkenin, her milletin tarzi, sekli baska. sana yazilan alkol cezasini sildirmeye calisirken anlatirsin ben yurtdisinda yasadim orda boyle degil diye. belki dinlerler. hic bana ufletme, ben alkol malkol kullanmam kardesim, boyle gunahlarim yok alla sukur falan der cikarim aradan. koyun ben olayim. sen cakal. sonra sen ugras sana kitlenen cezayla. Aferin aynen devam, Türkiye'deki tüm polislerde sen öyle dediğinde sana geç diyecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 gec demese de, bu da bizden der. dedigim o degil zaten. kendini hak hukuk olan bi ulkede sanmaktan mi, delikanliliktan mi neden bilemiyorum da gerek yok adamla ters dusmeye, gereksiz isleri uzatmaya. ornek, ben ozbekistandayim. 2 gun once durdurdu polis, donulmemesi gereken yerden u donusu yaptim, kirmizida gectim, yayanin gecisini beklemedim. (herkesin gectigi bir yer, bu sefer toplanmis 5-6 polis her kesi yakaliyolar, kalabalik oldugu icin de rusvet alma durumu yok) orda normal cezasini yazsa 80 dolar civari olcak. adamla kac senedir buradayim, hatun ozbek, ben de ozbek oldum falan muhabbeti yaptim kaldirima park etme cezasi yazdi 15 dolar falan vericem pazartesi. giderken de hadi gule gule dedi, yanindaki diger polise bu adam duzgun adam dedi. gidip adama kardesim yolu kapatmissiniz herkes mecburen buradan donuyor, cakal gibi de buraya dikilmissiniz ceza yaziyosunuz boyle sacma sey mi olur da diyebilirdim. nolacakti 80 dolar verecektim, daha cok vakit kaybedecektim. bir daha ayni adama yakalanirsam da direkt muhabbet, hicbirsey yazdirmam. o da bonusu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 marty kusura bakma ama saglam karaktersizmissin. Senin zihniyetindeki adamlar yuzunden bugun buralardayız. İşlediğin suçu marifet gibi anlatıyorsun bir de. akrep gibisin kardeşim, korkak bir karanlık içindesin akrep gibi. serçe gibisin kardeşim, serçenin telaşı içindesin. midye gibisin kardeşim, midye gibi kapalı, rahat. ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim. bir değil, beş değil, yüz milyonlarlasın maalesef. koyun gibisin kardeşim, gocuklu celep kaldırınca sopasını sürüye katılıverirsin hemen ve âdeta mağrur, koşarsın salhaneye. dünyanın en tuhaf mahlukusun yani, hani şu derya içre olup deryayı bilmiyen balıktan da tuhaf. ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer ve hâlâ şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, — demeğe de dilim varmıyor ama — kabahatın çoğu senin, canım kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sen hak hukuk olduğunu hatırlatıp üste çıkmazsan takii ki de bu ülkede hak hukuk olmaz, nasıl olsa bir şey demiyorlar diye ezdikçe ezdiler sonra insanlar sindi herkes hakkını korusa arasa sesini çıakrsa bunlar da bu tür şeyleri yapmaya yer bulamaz, yüz veriyorsunuz bu isnanlara sonra hak hukuk yok.. sen yokmuş gibi davranırsan olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 yüce devletimize zeval gelmesin lan boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 "Koyun" konulu imaj önce sert gelmişti ama maalesef haklı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kanun adamına mı diklenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 molotof atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 benim vaktim degerli kardesim. bos yere kavga edip hem vakit kaybedip hem 3 kat ceza odemek hic akil kari gelmiyor. karaktersiz de sensin. adam anama sovdu de biraz da babama sov mu dedim? adam ceza yazacak, muhabbeti koyup cezayi azaltiyorum. buna politika deniyor. dunyada da isler boyle yuruyor. tassakliysan acarsin telefonu gerekli yerlere, korkutursun polisi gecersin, yoksa o kadar tassak, is agzinin laf yapmasiyla cebine bakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar