Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers 2'nin vizyona girmesi ile başlayan düşünceler süreci

asfaloth

Öne çıkan mesajlar

di said:

Selam,

Kim oldugun cat diye cikti IP'den aratinca, rusvetleri bi ara ayrica alalim.

Saygilar,
Yonetim

Kaç dürüm istiyorsunuz söyleyin, gece yarısı Haydarpaşa limanında bu işi bitirelim.

DoGMeaT said:

Aga yılın meriçi ödülüne adaysın kutlarım

Telefonum bozuldu ne dandik bi yalan yaaa,yıl2015 nası yiyonuz ya

Hani tmm bozulur 1kere 2 kere Ama hiç. Bi kız aylar boyunca bozuk telefonla gezmezzzz

O nokta cidden garip. İnsan bile bile yalana razı olabiliyormuş. Yalan olduğunun farkındaydım ama o an onunla beraber olmak hoşuma gidiyordu o yüzden bile bile konuyu daha fazla zorlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

seni kullanmış net

öbür kız arkadaşının sesini dinle iyi davranman bile yeterli diyor ya o işte..

olum kız isterse seni elde etmek için bırak telefonum bozuk ayağını her gün arar haftasonları ziyaretine gelir kazak örer,sevdiğin şeylerden pişirir ne biliyim şirinlikler maskarılıklar..anlatabiliyormuyum?

böylesi ise ihtiyac anında,canı sıkıldığında,ilgi istediğinde ne biliyim kendini yalnız hissettiğinde seni aramış belli.

malesef genetik okuyanda dışarıdan bitirenide genel profili bu silktiminin memleketinin..
Sosyal ağlarda paylaş

asfaloth said:

Söylediği kadarıyla Bursa'da genelde aşırı sıkılıyor. Annesi ile beraberler, aile şirketi (dediğim de fabrika bu arada) çalışıyor. Başkaları ile görüşüyor muydu o esnalarda görüşmüyor muydu bilemiyorum. Olm diyorum ya malım ben diye. Şimdi bile aklımdan marvel filmi temalı bir yoklama mesajı atmak geçiyor mesela.

bu arada main charını buldum ifşa etmiş kendini asd
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da bunu yapmıştı kahpenin biri. Gerçi seks falan vardı. Bir de ben dedim bir daha görüşmeyelim diye zaten. Bi dk lan, ben mi yapmışım acaba. Yok ama, sonuçta sevgilisi olan ve "ayrılcam" diye beni oyalayan oydu, ben aşıktım hakikaten. Neyse hacıt, özür dileyerek söylüyorum, o kız kaşar. Lütfen yeni birine ilgi duymaya başla elindeyse, değilse de koyver gitsin ak üzülürsün geçer sonra. Büyütecek bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

Kadınlar cok tehlikeli yaratıklar ya
Yahut seksist olmayayım,insanlar cok reröre

etrafında gördüğün piç (buradaki piç, babası olmayan anlamında kullanılmamıştır, cem yılmaz'ın gösterisini izlerken nasıl küfür ediyorsanız o manada kullanılmıştır) erkeklerin hepsini kadınlar doğuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

başka kim var bursa mursa
olm bosverin konuyu kim oldugunu bulalim daha eglenceli

Lan eskilerden olmasin.

Dory, thedevourer tayfasindan falan.

Bursadan bende varim da, malesef bende degilim. Benimki istanbuldan oynatmisti beni 1.5 sene. Yuzyuze gorusmemistik bile.

Lan benim durum daha fenaymis.

Gor op efendi, beterin beteri var.

Bursadaysan takilalim, yeni limanlara yelken acip ortamlara akalim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...