pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 İLK SAYFA NASIL KAÇAR AG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 op=NolaxThensbane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 vivavale said: neyse panpa sen takıl ahahah pardon :D yarın sabah iş var, pazar gecesi saat 8, nereye çıkıyorum dışarı :) edit: O nick nolaxthebanshee değil miydi ya? Yıllardır yanlış mı okudum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Selam, Kim oldugun cat diye cikti IP'den aratinca, rusvetleri bi ara ayrica alalim. Saygilar, Yonetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Aga yılın meriçi ödülüne adaysın kutlarım Telefonum bozuldu ne dandik bi yalan yaaa,yıl2015 nası yiyonuz ya Hani tmm bozulur 1kere 2 kere Ama hiç. Bi kız aylar boyunca bozuk telefonla gezmezzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mc_Lovin said: İşte buna ilişki ve evlilik literatüründe "yedekte tutmak" deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Kadınlar cok tehlikeli yaratıklar ya Yahut seksist olmayayım,insanlar cok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 di said: Selam, Kim oldugun cat diye cikti IP'den aratinca, rusvetleri bi ara ayrica alalim. Saygilar, Yonetim Kaç dürüm istiyorsunuz söyleyin, gece yarısı Haydarpaşa limanında bu işi bitirelim. DoGMeaT said: Aga yılın meriçi ödülüne adaysın kutlarım Telefonum bozuldu ne dandik bi yalan yaaa,yıl2015 nası yiyonuz ya Hani tmm bozulur 1kere 2 kere Ama hiç. Bi kız aylar boyunca bozuk telefonla gezmezzzz O nokta cidden garip. İnsan bile bile yalana razı olabiliyormuş. Yalan olduğunun farkındaydım ama o an onunla beraber olmak hoşuma gidiyordu o yüzden bile bile konuyu daha fazla zorlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 seni kullanmış net öbür kız arkadaşının sesini dinle iyi davranman bile yeterli diyor ya o işte.. olum kız isterse seni elde etmek için bırak telefonum bozuk ayağını her gün arar haftasonları ziyaretine gelir kazak örer,sevdiğin şeylerden pişirir ne biliyim şirinlikler maskarılıklar..anlatabiliyormuyum? böylesi ise ihtiyac anında,canı sıkıldığında,ilgi istediğinde ne biliyim kendini yalnız hissettiğinde seni aramış belli. malesef genetik okuyanda dışarıdan bitirenide genel profili bu silktiminin memleketinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 başka kim var bursa mursa olm bosverin konuyu kim oldugunu bulalim daha eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 asfaloth said: Söylediği kadarıyla Bursa'da genelde aşırı sıkılıyor. Annesi ile beraberler, aile şirketi (dediğim de fabrika bu arada) çalışıyor. Başkaları ile görüşüyor muydu o esnalarda görüşmüyor muydu bilemiyorum. Olm diyorum ya malım ben diye. Şimdi bile aklımdan marvel filmi temalı bir yoklama mesajı atmak geçiyor mesela. bu arada main charını buldum ifşa etmiş kendini asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 di said: Selam, Kim oldugun cat diye cikti IP'den aratinca, rusvetleri bi ara ayrica alalim. Saygilar, Yonetim pati yonetimi fasiklige devam ediyor!!11!!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Fistan said: başka kim var bursa mursa olm bosverin konuyu kim oldugunu bulalim daha eglenceli seagle var da o degil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 2 sene once tanıdık firmada yazılım işine başlamış bi de az maaşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 erkek olsa gercek kimligiyle gelirdi, boyle ezik bi adami kizlarin begenmemesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Bana da bunu yapmıştı kahpenin biri. Gerçi seks falan vardı. Bir de ben dedim bir daha görüşmeyelim diye zaten. Bi dk lan, ben mi yapmışım acaba. Yok ama, sonuçta sevgilisi olan ve "ayrılcam" diye beni oyalayan oydu, ben aşıktım hakikaten. Neyse hacıt, özür dileyerek söylüyorum, o kız kaşar. Lütfen yeni birine ilgi duymaya başla elindeyse, değilse de koyver gitsin ak üzülürsün geçer sonra. Büyütecek bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 sevgilisi olan kızla yatışları anlatmalar kaşar demeler falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Yalan mı söyleyelim? Adam kızdan hoşlandığı için mantıklı düşünemiyor, hepimiz yaşadık/ yaşıyoruz. Ayrıca kalede kaleci var diye gol atmayacak mıyız? Hayret bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Yurtdışına tek başına çıkıpta birine aşık olmadan, sevişmeden, en olmadı, cilveleşmeden geri dönen Türk kızı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Ah o Oliver lar, Eduardo lar, Mihail ler... Alayı şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 DoGMeaT said: Kadınlar cok tehlikeli yaratıklar ya Yahut seksist olmayayım,insanlar cok reröre etrafında gördüğün piç (buradaki piç, babası olmayan anlamında kullanılmamıştır, cem yılmaz'ın gösterisini izlerken nasıl küfür ediyorsanız o manada kullanılmıştır) erkeklerin hepsini kadınlar doğuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Fistan said: başka kim var bursa mursa olm bosverin konuyu kim oldugunu bulalim daha eglenceli Lan eskilerden olmasin. Dory, thedevourer tayfasindan falan. Bursadan bende varim da, malesef bende degilim. Benimki istanbuldan oynatmisti beni 1.5 sene. Yuzyuze gorusmemistik bile. Lan benim durum daha fenaymis. Gor op efendi, beterin beteri var. Bursadaysan takilalim, yeni limanlara yelken acip ortamlara akalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Adam hala dory diyo ya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 One tabiki sen olamassın olm, bursa valisi olsan içinde kız dahil olan bursa lı bir hikayede aklımıza gelmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 di said: Adam hala dory diyo ya lan. ahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar