Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 peki bişi sorucam, dizide ww ler ateşi söndürebiliyor, karı yanlarında götürüyorlar kara muhtac gıbı gozukmedıler hıc bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 kış gelıyor hocam ört yorgan yorgan üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Suark said: peki bişi sorucam, dizide ww ler ateşi söndürebiliyor, karı yanlarında götürüyorlar kara muhtac gıbı gozukmedıler hıc bana. karla ne alakasi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ne bileyim winterla onu bagdastırdım. Hava sıcaklıgı degıldır herhalde yanı nıye wınterı bekledıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 winter olayı değil "the long dark is coming and the death with it" winter is coming stark paranoyası işte kış ve geceyi birbirileri ile ilişkilendirmişler. mevsimsel bişey kışlar günler kısa ve soğuk yazın günler uzun ve sıcak ilkokul 1 bilgisi yetoluk etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Suark said: ne bileyim winterla onu bagdastırdım. Hava sıcaklıgı degıldır herhalde yanı nıye wınterı bekledıler dayi winteri beklemediler. Zaten su an duvari gecemiyorlar. Duvar magical. Once duvarin yikilmasi lazim. Boru lazim BORU <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 scorch ben onu zaten slogan olarak söylemedim ki direk olayı söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 hmm duvar hakkında da yıdık spoyu ama ben kasındım tamam bekleyıp ızıorm ehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ya bırakın gözünü seveyim açık arazide kapalı gate konunca gate'ten geçmeye çalışıp geçemeyen ancak etrafından dolanmayı akıl edemeyen yapay zekâ gibi ölüyü will ile diriltiyor ama gemi mi kullanamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 riske girmiyor dikkat edersen savasta hep gerı plandalar. O mal ölen dede ww de mallıgına oldu, ozguven patlaması yaşıodu salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ren said: ya bırakın gözünü seveyim açık arazide kapalı gate konunca gate'ten geçmeye çalışıp geçemeyen ancak etrafından dolanmayı akıl edemeyen yapay zekâ gibi ölüyü will ile diriltiyor ama gemi mi kullanamıyorlar 19 tane kale var duvarda. 483 km uzunlugunda duvar. 213 metre yuksekliginde. Acik alan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 kazıpta gecemezler tabı. Gemıyle gecebılırler ama sagdan soldan da gemı de ınsa edemıolar ıs gucu yok herıflerde. Zombi sonucta mal mal kosuolar. cok patates ya ww ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 kalelerin hepsinde adam yok ki.. adam bir tanesini işkal eder geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bilinmio ama o hepsine saldırıp denemesi lazım onu bılmesı ıcın. yoksa wildlinglerde geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 işgal etmesi için duvarı geçmesi lazım.ayrıca duvardaki tılsım yüzünden ww'ler geçemiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Llama said: kalelerin hepsinde adam yok ki.. adam bir tanesini işkal eder geçer hemen hemen hepsi garrisoned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 wildlingleri surdan içeri kabul edince çoğu garrisoned hale geliyor ki çoğu kadın ve çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 http://i.imgur.com/2cIJAWh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 şimdi diyeceksiniz ki enlem lock tılsım varmış ya bırakın abi bildiğin bug işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 plot armor işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 wildlingler falan oralardan geliyor zaten? surdan da geçiyorlar tırmanarak veya boş kalelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ren said: şimdi diyeceksiniz ki enlem lock tılsım varmış ya bırakın abi bildiğin bug işte olm adamlar nasıl gemı yapıcaklar? Toplasan 5-6 tane WW var. Gerisi işlevsiz çöp asker yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 okla gösterilen yer nereydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ocllo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Llama said: okla gösterilen yer nereydi mormontların adası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar