Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 kedinin biri bahçeye 15 gün önce 3 tane doğurdu. 2 tanesinin tek gözü kapalıydı. ılık çayla siliyorum gözlerini, veterinerden göz temizleyici losyon aldım onu da selpak ile sürüyorum gözlerine. ilk seferde baya bi iltihap akmıştı da şimdi iyi. arada yine kapanıyor ama silince hemen açılıyor. başka yapmam gereken bir şey var mı? internette krem mrem demişler de veteriner sadece göz temizleyici verdi. anneleri başlarında bu arada, emziriyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Temizlemeyi ihmal etme. Antibiyotik lazım da çok küçükler kaldıramazlar diye vermemiştir veteriner. Ne yap et, her gün temizle nolursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Antibiyotikli krem var, drop var Torbased vigamox drop Teramicyn krem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Biz 2 ay ugrastik o gozleri acalim diye amk. Sonra da alistik sokaga geri salamadik picleri. Otel kedi bahcesine dondu 7 kedi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 o oteli bağa versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 7 kisir disi kedinin disinda, disaridan gelen 3 tane erkek bi tane disi daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Güçlerimizi birleştirelim, hem köpeklere gezecek yer olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 zipzip said: o oteli bağa versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 ÜSTE 7 KEDİ DAHA VERİRİM SON TEKLİF :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 4-5 gün üst üste sildikten sonra artık kapanmamaya başladı. http://imgur.com/351kjBI http://imgur.com/bzLMB0q siyahla grinin hala tek gözü biraz kısık ama zamanla düzelir herhalde. siyah beyaz olanın zaten baştan beri 2 gözü de açık cin gibi bakıyo ipne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 sandviç yapıp yemelikmiş bunlar euhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ben ne zamandan itibaren mama vermeye başlıyayim bunlara? 20 günlük falan oldular çıkıp yürüyorlar ortalıkta zor da olsa. gözleri hala mavi. bir ne ne vereyim yemeleri için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ağzına sıçarım ben bunların ya nasıl tatlı piçler. kedimi özledim lan mesai bitsin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 5 haftalık falan olması lazım mamaya başlatabilmen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Çalıştıgım yerin yanında bir anne yavrulamış 4 tane hepsi biribirinden şeker. Yerleride güzel yavruları oynarken izliyorum bebeleri annelerinin gözü bende hep :) O kadar süt mana veriyorum hala güvenmiyor :) Gerçi yavrularlada çok yakınlaşmamaya dikkat ediyorum, sokak hayatını öğrenmeleri lazım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Süt verme ishal olabilirler süt yüzünden. Salam, ne bileyim ucuz o tarz ne buluyosan onlardan ver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sanırım bende 1 tane yavru alıcam ama yavru hayvanı kazan dairesinde beslemek sorun olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 sabah bi gürültü hırlamalar falan uyandım koşarak aşağı indim. büyük bi kedi gelmiş bunlara saldırıyor anaları kovaladı. sonra baktım sadece siyah beyaz olan yerindeydi o da korkudan zangır zangır titriyordu. gri ile siyah yoktu. 10 dk sonra siyah olanı bahçenin aşağısında duvarın dibine saklanmış buldum. gri olan hala yok sanırım onu götürüp boğdu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 zevk için öldüren tek canlı insan değil malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 griyi de buldum ya saatler sonra, kenara köşeye bir yere pısmış. terasa alcam artık evde yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Bizim arka bahçeye doğurmuş 3 tane mahallenin en doğurgan kedisi. Geçen akşam köpekler bastı. Bir baktım yavrulara saldırmaya çalışıyorlar anneleri tabi yaklaştırmıyor. İndim hemen kovdum itoğlu itleri. Her gün bir kap mama ve su koyuyorum. Bana bile felaket tıslıyor anneleri. Bir de ilginç olan aile hayatı yaşıyorlar. Bu doğurgan kedinin geçen dönem doğurduğu dişi yavrusu, babaları, anneleri ve 3 yavru yaklaşık bir haftadır arka bahçede beraber takılıyorlar. Hiç ayrılmıyorlar. İlginç gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Doğurgan olanı kısırlaştırsana sütten kesilince yazık hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 yavrulari bogdugunda disi tekrar kizisir. erkek ondan bogmak istiyor yavrulari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 1 2 3 baya büyüdü ipneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 gri olan tam bi lord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar