Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru Kediler

Shaklaban

Öne çıkan mesajlar

kedinin biri bahçeye 15 gün önce 3 tane doğurdu. 2 tanesinin tek gözü kapalıydı. ılık çayla siliyorum gözlerini, veterinerden göz temizleyici losyon aldım onu da selpak ile sürüyorum gözlerine.

ilk seferde baya bi iltihap akmıştı da şimdi iyi. arada yine kapanıyor ama silince hemen açılıyor.

başka yapmam gereken bir şey var mı? internette krem mrem demişler de veteriner sadece göz temizleyici verdi. anneleri başlarında bu arada, emziriyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Çalıştıgım yerin yanında bir anne yavrulamış 4 tane hepsi biribirinden şeker. Yerleride güzel yavruları oynarken izliyorum bebeleri annelerinin gözü bende hep :) O kadar süt mana veriyorum hala güvenmiyor :) Gerçi yavrularlada çok yakınlaşmamaya dikkat ediyorum, sokak hayatını öğrenmeleri lazım diye.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah bi gürültü hırlamalar falan uyandım koşarak aşağı indim. büyük bi kedi gelmiş bunlara saldırıyor anaları kovaladı.

sonra baktım sadece siyah beyaz olan yerindeydi o da korkudan zangır zangır titriyordu. gri ile siyah yoktu. 10 dk sonra siyah olanı bahçenin aşağısında duvarın dibine saklanmış buldum. gri olan hala yok sanırım onu götürüp boğdu :S
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim arka bahçeye doğurmuş 3 tane mahallenin en doğurgan kedisi. Geçen akşam köpekler bastı. Bir baktım yavrulara saldırmaya çalışıyorlar anneleri tabi yaklaştırmıyor. İndim hemen kovdum itoğlu itleri.

Her gün bir kap mama ve su koyuyorum. Bana bile felaket tıslıyor anneleri.

Bir de ilginç olan aile hayatı yaşıyorlar. Bu doğurgan kedinin geçen dönem doğurduğu dişi yavrusu, babaları, anneleri ve 3 yavru yaklaşık bir haftadır arka bahçede beraber takılıyorlar. Hiç ayrılmıyorlar. İlginç gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...