moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 elon musk kimdir araştır önce. ne yeni steve jobsu ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Elon musk tony stark iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Steve Jobs gibi çığır açıcı (breakthrough) inovatif bir insan. Richard Branson da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Adam çıkıp Amerika'nın fossil based enerji ihtiyacının beline vurucam diyor, paticik yine meh diyor abi inanılmaz bir yer burası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 türkiye şartlarında sübvansiyonalrla önce ticari kullanıma girer daha sonra evlere ulaşır ki bu da çoook zaman demek ha şu da var adamlar bu ürünü çıkartır 2 aya çin üretimi olan daha ucuz ama ömrü daha kısa muadilleri piyasaya girer bi de çin üretm, "türk malı" rünler gelir kullanım ömrü 2 yıl olan sdf uzun vadede avrupa ve abd gibi yerlerde yaygınlaşması bile büyük bir artı olur, sonrasında yerel parsı yabancı dövize göre güçsüz olan bizim gibi ülkelere gelri devlet desteği vs ile gayet güzel br gelişme, biraz zamanın ötesinde ama şimdi açıkladıklarına göre güneş pnellerinin verimliliğinde bir artış öngörmüşler demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 "Kendileri iyi şeyler başaran insanlar böyle tavır sergilemezler zaten.." dedi şirin pembe bulut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 yalnız çin batarya ve panel üretiminde abd'nin de çok önünde, nat geo belgesel yapmıştı bununla ilgili abdli bilim adamları çok geride kaldık diye söyleniyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Anhora seni yakında etohum toplantılarında görürüz gibime geliyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Seçilmiştim, semih diye biri gel diye ısrar etti ama ben gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Tamamen off grid olan sistemler icin storagecost/kwh i basarılı. Lead acid baterilere gore daha "temiz" bir opsiyon. On grid sistemler icinse yeterli degil. Ama elektrigin ucuz oldugu saatlerde sarjlama islemini gerceklestirir de boyle bir back up yaratırsa yine biraz daha kabul edilebilir olabilir. Simdi almanların boyle bir projesi varmıs. Onlar 10kw icin 10bin doların altında olacak demisler. Tesla bu fiyattan cıkardıgı icin onları da asagı cekecektir. Basarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Anhora said: Adam yeni steve jobs abi. ne alaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Açıkladık, geriye dönük okuma yapınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 chrome said: Elon musk tony stark iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 ibm, solar collector u seri uretime sokup satsa dunya degisecek de satmiyoruz dediydi adamlar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Frostbite said: bu olayı ufak ticari bir faaliyete dökebilirmiyiz?iskenderun da tarıma elverişsiz çük kadar arazim var (2 arkadaş oralarda çalışırken almıştık falan uzun hikaye) güneş panalleri falan kursam uzun vadede kazanabilirmiyim ki?? Frostbite EPDK 1 MW a kadar güneşte lisans alma zorunluluğu getirmiyor. 2014 Kasım gibi teşvikler de 13.3 dolar cent'ti diye hatırlıyorum kw başına. fizibilite çalışması sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Anhora said: Steve Jobs gibi çığır açıcı (breakthrough) inovatif bir insan. Richard Branson da öyle. insanlara eski donanimli vasat aletleri kakalamak cigir acici olmak ise vapurdaki her satici kendi basina bir stiv jobs elon musk vizyoner, stiv ise ac gozlu, kimseye faydasi olmiyan, agresif ve kibirli egomanyagin teki idi. elon musk ise adeta golgelerde dolasan ve insanligin gelecegi ve refahi icin fedakarlikla calisan gercek bir vizyoner. http://sourcefed.com/wp-content/uploads/2013/09/Elon-Musk-is-Tony-Stark.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Vasat ama sana hediye etseler 5K iMac'i almam demezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 tony stark zaten saflığın beden bulmuş hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Anhora said: Vasat ama sana hediye etseler 5K iMac'i almam demezsin. rahmetliye bana bi macbook pro gönderirmisin diye mail atmıştımda cevap bile vermemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 abi bu kadar şaşırmamız ve elon musk'ı övmek için tam olarak ne yapılmış anlamadım? adam "büyük şarzlı pil yaptım abi, güneş paneliyle kullanın. fiyatı da aha şu gördüğünüz kolum kadar" demiş Woah!! olmuş. ya da ben anlamadım pek üşendim araştırmaya yeni bi teknoloji, yeni bir buluş değilki bu. aydınlatın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Elon'ın sadece UPS projesi yok ki. Adam SpaceX'in sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Anhora said: Vasat ama sana hediye etseler 5K iMac'i almam demezsin. su dunyada hediye edilen pahalli bir urune hayir diyicek kac kisi var? abuk bir itiraz olmus, elestirdigim urunlerin aptal fiyatlandirma politikasi iken "bedava verseler" tezinin ayaklari yere basmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Vasat diyorsun da. Hiç de vasat ürünler değil. Apple olmasaydı, bugün smartphone'lar tabletler bu kadar gelişmezdi. İtici güç oluşturdu pazarda. Adamın kişiliğini bilemem. Yaptığı işleri söylüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Elon musk adamsa otuzbir cekecegi yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 elon musk villian cıkıcak görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar