Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Hepsi 315tl, kargolarım heryere. Yepyeni hepsi. Teker teker satmayı düşünmüyorum, alın bence hepsini Çok iyi hepsi. Playstation Tv var bir tane de. 200 e vereyim hemen. 1 hafta ya oldu ya olmadı alalı, 2 kere açtım remote play denedim, beğenmedim ve kaldırdım kutusuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Bloodborne + Last of Us kaç kuruş? GTA 5 var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Ben de last of us ve gta5 istiyorum. Bloodborne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Ölüm dövüşü mü yapıyoruz şimdi Last of Us için? Nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Biriniz hepsini alsın sonra ötekine satsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Abi niye 50 kere kargo yapalım sdfkj Ben ikisini alırım, GTA 5'i de barbu alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 abi last of us için yazı tura atalım sdfs. ya da benim acelem yok. sen oyna. sonra bana sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 bloodborne 100tl atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 a new challenger appears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 deadwoll said: Ölüm dövüşü mü yapıyoruz şimdi Last of Us için? Nasıl oluyor? dur kendi topiğimi baltalayım. http://www.amazon.com/Last-Us-Remastered-Download-playstation-4/dp/B00OBZNI0O/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1430512516&sr=1-2&keywords=the+last+of+us 160 lira veren kafami sülkeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 bloodborne veriyon mu onu söyle. anadolu yakası elden nakit teslim sdfs ayrıca bu adamlar kaç para veriosa 10tl fazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Lopeth said: deadwoll said: Ölüm dövüşü mü yapıyoruz şimdi Last of Us için? Nasıl oluyor? dur kendi topiğimi baltalayım. http://www.amazon.com/Last-Us-Remastered-Download-playstation-4/dp/B00OBZNI0O/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1430512516&sr=1-2&keywords=the+last+of+us 160 lira veren kafami sülkeyim.11$ a falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Dijitalde kardeşlik vs. çok ucuz zaten. Bir fiyat ver ikisine de alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Bu arada Last of Us Türkiye'de ilk satıldığında bile 119 lira mıydı neydi kutulu. Sen nasıl 160'a aldın? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 ps4 ü alırken onu da almıştım mediamarktan, büyük hata. 160 değilde 145 e almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 salıya kadar bekletiyorum oyunları biri için, satılmazsa dövüşürüz hep beraber. digital güzelde kotanın içine ediyor 40 50 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 mutlu musun 180 tl verdim bloodborne a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 değilim, almasaydın 50 ye verecektim bloodborne u :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Ben alırım abi 50'ye problem etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Yok Red e özel kampanya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 vodafone red var bende olmaz mı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 oha fiyat çok iyi tüm oyunlar var ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Fiyat iyi de, alalım diyoruz satmıyor sdşlfkdsng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Red said: mutlu musun 180 tl verdim bloodborne a 150'ye satıyordum lan ben hırbo, verdin mi cidden asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 görmedim nerde yazdın alırdım yoksa sdfs aynen aldım hakkaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar