Istari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 anlamadım, ev daha yapılmamış mı? yoksa irtifak hakkı mülkiyet hakkına geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 yapılmamış temeli kazmışlar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 o evden sana yar olmaz haci..kendi paranla rezil olmak hobim diyorsan -ki bu durumda ihtimali var- daha fantazisi kooperatife gir sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ev yapılmış, 8 yıldır oturuyor içindekiler. ama mülkiyet olmamış Fistan'ın dediği gibi yapısal bi sıkıntı var, ama gerektiğinde masraf yapıp düzeltip kurtulunabilecek bir şey mi, yoksa daireyi değiştircek/küçültcek bir şey mi onu anlamak aslında benim derdim bir de akirafes'in bahsettiği 15 yıl konusu kafama takıldı. kat irtifakı geçerlilik süresi 15 yıl mı? bu süre tamamlanıp hala mülkiyet yoksa ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 neyin uygun olup olmadıgını belediyeden gelenlerden duymadıkca cok fazla anlayamazsın ama hangi yapı denetim denetlediyse oraya gidip sorabilirsin onlar bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Avukata (hukukçuya) sormalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Benim bir arkadaşımda var çok geniş hem deniz hem doğa manzaralı ve şehir merkezine 400 mt. mesafede hafif yokuşta ve havadar amma velakin bir türlü satamıyor bu durum yüzünden. Gerçekten karın ağrıtıcı bir iş. Emlak işinin ırıspısı değilsen pek bulaşma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Diğer baktığım evlerin durumlarına baktım, hepsi arsa görünüyor. Benim kirada oturduğum konut gözüküyor bi.. ne biçim mahalleymiş bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 İskanı olmayan bir evi sakın alma, mutlaka fiyat olarak uygundur ama bunun bir nedeni var. Birde bazı mütahitler ya işte alıcaz iskanı belge topluyoruz gibi yalanlar söylüyorlar, buna kesinlikle inanma alabilseydi alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Yok, öyle bi yalan söylemiyorlar. Açık açık söylüyor iskan olmadığını, ve niye olmadığını. Almayı düşünmüyoruz diyor. Tek sorun gösterdiği sebep dışında başka birşey var mı sorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 dedigim gibi belediye git sor pafta parsel no su ile git hemen söylüyorlar problem ne. Bu arada aman kentsel dönüşümde özellikle bu gibi binalardan uzak durun çok fazla sorunla karşılaşırsınız çok . şerefiye meselesi çok can yakıyor kentsel dönüşümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 hangi şehir, mahalle? eski yerleşim yeri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 en eski evler 15-20 yıllık falan, geneli 5-10 yıl civarı tapu kadastrodan baktım random apartmanlara da çoğu arsa olarak görünüyor eski olmalarına rağmen. nasıl iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 İskan olup olmadığı mesken tipinin arsa/konut olmasından mı anlaşılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 iskan belgesi olup olmamasından anlaşılır en net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 xaty said: Ev beğendik, 8 yıllık apartman. Kat irtifakı var ama mülkiyeti yok. Alırken nelere dikkat etmek lazım? Projeye sadık yapılmadı denilip yıkcaz deme ihtimali ne belediyenin? Bir de ev alırken belediyeden, tapudan vs. neleri doğrulatıp kendimizi güvenceye almalıyız? Birkaç ay önce aynı durumu yaşadım.Öncelikle evin geçici iskan belgesini alıyorsun,daha sonra bu belge ile belediyeye gidiyorsun ve kontrol ettiriyorsun sorun varmı yok mu diye.Orda herşey ortaya cıkıyor zaten,eğer evi projeye uygun yapmadılarsa orda söylenır size.Bu arada elektrik ve su abonelıklerini arastırmanız lazım,bazen onda da projede sorun cıkabılıyor bu arada iskan olayı söyle kısaca 1- proje ciziyorsun ve beledıyeye basvuruyorsun 2-proje onaylanıyor ve gecıcı iskan verılıyor 3-iş bitince bu gecici iskanla elektrik su baglatmak ıcın basvuruyorsun 4-her mulk sahıbı toplanıp 420 tl vererek topluca veya 1100 kusur tl vererek bireysel basvuruyor ve iskan belgesini alıyor.(bu aynı zamanda kat mulkıyeti demek oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 bizim de almaya niyetlendiğimiz bir dairenin tapu kayıtları ile belediye kayıtları uyuşmuyordu. alacağımız mesken projede karşı daire olarak belirlenmiş. trampa yapmak falan gerekiyordu, baktık çok uğraştıracak vazgeçtik. üzerinden 2 ay geçti ev hala satılamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar