moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ak mayweatherın yancıları bile tipitip. ibne gibi giydirmiş tüm ekibini sdf.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Manny cabaliyorda ortada bir sey yok. Son iki round
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 izledigim yer round arasi replayleri gostermiyor bi boks maci icin daha kotu bir sey olamaz sanirim ya
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Ne kotuydu be asrin kotusu Kim kazandi ki bunu.. Floyda verecekler artik net
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Zorla oy topluyor gibi floyd :)
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Puanla boks maçı mı kazanılır LAN ne Saçma.
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 manny yenildi bizden mutlu anasını satiyim attı tabi 120 milyon doları cebe.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Kotu mac floyd kazandi ama hic bir sey olmadi yani.. Meeh on siraya bir milyon dolar verene acidim :P
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Bilader gel birbirimize vurmadan sen 120 ben 150 kapalim hic kasmayalim birbirimizi demisler :) Herkes mutlu herseyi floyd ayarlamis zaten. Adamin hakemler, adamin kurallari, adamin sunucusu bile ozel :) Ahahahaha Amerikan guresinden hallice inanilir biseydi. Floyd iyi ama orasida baska konu.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 moriarty said: manny yenildi bizden mutlu anasını satiyim attı tabi 120 milyon doları cebe. aynen sdfs tiyatro izledik.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 holiwudcuları koparmışlar işte 300 er 500 er bin dolar sdfs
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Holywood cularda taraf gibiler sozum ona:) Kim bilir ne kazandilar..
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Asrin maci boksun sonu olabilir, millet delirmis ortaya konan tiyatroya :) Ufc vs tavan yapacak bu gidisle.
Law Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Çok kötü ve rezil bir maçtı, kaybedeni olmayan bir maçın ne heyecanı olabilir.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 3 kemeri "ya ben ilerde sanıyodum kendimi ya ondan zorlamadım" diyemi verdi şimdi? rezalet. neyse nerde kalmıstık evet vladmir klitschko
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Boks bayadır bitik bir spor zaten. Bu maç da tescili oldu.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 bu muydu lan asrın maçı.bildiğin sabahın köründe kalktığıma pişman oldum.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 sabah kalkmayi gec konuyu actigima pisman oldum :(
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 komplo teorilerini bi kenara bırakırsak. macı floyd un becerisi mi bu hale getirdi paco nun beceriksizligi mi emin degilim. sey sacma ama puanları cok bariz floyd toplamısken ondeyim sandım ne demek la? kenar adamları napıyo?
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 daha farkli bir boks maci bekliyordum ben. dunyanin en iyi iki boksorunun maci boyle olmamali. zaten mactan sonra floyd konusamadi yuhalanmaktan. tarzi bu falan da 12 round devamli kac saril defans defans. ne biliyim ben begenmedim kimseninde begendigini ya da begenebilecegini dusunmuyorum deliler gibi. cok daha guzel maclar var asrin degil yilin maci bile olamaz su. herneyse beklentiyi kucuk tutmak gerekliymis arti arkadasin dedigi gibi ustte, kaybedenin olmadigi bir mac sonucta onca paraya. pacman bizden mutlu :)
Öne çıkan mesajlar