Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikalı kız samsun'daki sevgilisine kaçmış

benjani

Öne çıkan mesajlar

tip o kadar önemli değil, bunu bir türlü anlamıyor insanlar.

Özgüvenin varsa ağzın laf yapıyorsa kızın kalbine ve aklına hükmedebiliyorsan istersen dünyanın en şişman ve çirkin erkeği ol.

Kız denkleminde erkeğin tipi önemli ama daha önemli şeyler var.
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

Özgüvenin varsa ağzın laf yapıyorsa kızın kalbine ve aklına hükmedebiliyorsan istersen dünyanın en şişman ve çirkin erkeği ol.

şişman ve çirkin erkeğin özgüveni nerden geliyor söylememişsin ama sdfs

şişman ve çirkin ama bmw varsa zaten tatlı çocuk oluyorsun özgüvene gerek bile yok lsdfjs
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

elma said:

şişman ve çirkin erkeğin özgüveni nerden geliyor söylememişsin ama sdfs

şişman ve çirkin ama bmw varsa zaten tatlı çocuk oluyorsun özgüvene gerek bile yok lsdfjs

abi özgüven kaynakları bol, para olur işinde kariyerinde başarı olur, geleceğe umutlu güvenli bakarsın. Kısaca kafanı rahatlatıp pek bi endişen olmazsa mutlu oluyosun bu da yansıyo kızla iletişime, o pozitif enerjiyi arıyo kızlar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm o değilde Ferrari anahtarının acayip özgüveni var.

Daha masaya koyduğunda öyle bir yürüyor ki aman tanrım karılar sen kalk anahtar otursun diyor gibi bakıyor asdfasd

İlk tanıştığımız evlenecek bir çift vardı bodrumda. Elemanın kız arkı masaya anahtarı koyunca gözleri pört pört açmıştı.

O ana kadar zengin koca buldu sanıyordu ki böyle burnu dimdikti selam vermek için bile bakmıyo ya sanki kraliçe ahah

anahtarı görünce neyse bir konuşmaya başladı. Ondan önce benim sevgilim möhendis enkada çalışıyor derken bir an sanki beni alacakmış gibi tüm geçmişimi falan sormuştu.

eşimde anladı durumu ayar olup kıza çok kötü laf koymuştu askdhjashd

hanımların kıskançlık triplerine bayılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo'nun bilgileri doğru. Zenginlik göstergelerinin tabi ki önemi var da, benim demeye çalıştığım farklı şeydi.

Yani yeteri kadar kendinden eminlik ve alfalık (maço anlaşılmasın) koyabiliyorsan asıl işi o yapıyor işte. Bunu tecrübe edecek kadar çok bulundum karı kız ortamında.

Güç oyunu sonunda bu karşı cins işi. Gücün de farklı kaynakları var.
Tabi ki target marketı çok iyi anlaman da önemli, sunduğun ürüne göre alıcı buluyorsun. Günün sonunda pös pös oturup kızla iletişimde bir şeyler ortaya koyamayan avcunu yalıyor bu kadar basit denklem.

Hollanda finlandiya gibi gelişmiş ülkelerde ortalama bir kız mesela alımına, ona sahip çıkmana, paranı tasarruflu harcamana, ona karşı duygusal bir şeylere vs önem verirken, ortalama bir milanlı tikky kız, ya da o tarz zengin çevrelerde yetişmiş kız farklı şeylere bakabiliyor tabi. Örnek bazında farklılıklar olabilir ama prototyplere göre hareket etmenin de harekete geçerken bazı rahatlatmaları var, ona göre şerbet veriyosun. İş görüşmesi gibi işte, kız senden ne bekliyor, sen ne sunabilirsin, match edersen tamam bitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

dasBock said:

len şu amerikalıları anlamıyorum ya. burda da var 2 3 kişi. ulan amerikayı bırakıp doğu almanyanın skimsonik şehrine okumaya geliyosun. tokatlayasım geliyo alayını.

abi bu çok normal. Amerika öyle çok ahım şahim bir ülke değil hiç gittin mi bilmiyorum. Paran varsa yaşarsın, yoksa anca survive edersin, istanbulda gibi. Amerikanın köyünde az gelişmiş yerinde hayatından mutlu olmayan, ya da mutlu olabileceği hayatları o ülke sınırlarında vizyonuna sığdıramayan insan başka yere taşınıyor. Aynı sebepten güneydoğudaki adam istanbula taşınıyor, amerikadaki insan estonyaya okumaya gidiyor, ben istanbuldan hollandaya taşınıyorum gibi.

Farklı yere gidip oranın offer ettiklerini tüketebilmenin çekiciliği var, çünkü zaten elindekilerle mutluluk sağlayamıyorsun. Sabancıya mastera gelen italyanı amerikalısı zengin rusu falan var. Konuşunca anlıyosun hepsi dediğim çıkarım yüzünden burda. Oraları bırakıp neden istanbula gelir insan bu sebepten. Moskovada güzel işi bırakıp istanbula gelip burası benim için dream city, burda gelecek görüyorum diyen MBA öğrencisi var yani.

Ben mesela burda mutlu değilim, 10 milyar kazansam da para bana hayat kalitesini ve mutluluğu aldıramayacak. Benim kafa yapımda ve mutlu olabileceğime inandığım Hollanda'ya taşınıyorum. Avrupa değerleri bana daha yakın geliyor, burdaki insanın öğretilmiş çaresizliğinden de iş yapış şeklinden de politik sorunlarından da sıkıldım. Burda mutlu olabilecek çevre ve iş yapıp gayet mutlu yaşayabilirsin, ama tatmin etmiyor işte. Günün sonunda kişisel karar, herkes hayattan nasıl tatmin olacaksa o yöne yöneliyor doğa gereği.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...