Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yandan asmalı, sade, ince ve deri çanta arıyorum


noddle

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Uzun bir süredir Erkek için yandan asmalı, sade, ince bir deri çanta modeli arıyorum, birçok mağazaya baktım fakat bulamadım. İçine kitap, tablet koyacağım. Nereden alabilirim, önerileriniz var mıdır? Öyle çok küçük çüzdan-sigara,telefon modeli olmasın, Uzunluğu 40 cm civarında olabilir mesala.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

40 cm boy amele gibi durur bende var ipad tam girmiyor mesela benettondan aldim ama suni deri oyle ince ve deri bulman zor kimse ugrasmaz o sekil canta yapcam diye dericilere kendin yaptirabilirsin ama ugrasmana degmez al bi eastpack ben bile baydım postacidan ki nerden baksan 15 senedir her turlusunu kullanmısımdır yaz geliyo suyu havlusu sortu fln derken yetmez o canta sana :d
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür çantaların %95'i böyle bi silik pasif hafif yumuşak üniversite öğrencisi çantası ya. o yüzden gidin bi çantacıya.

-dayı yağmur geçirmesin.
-düz tek renkli sade bişey olsun.
-içine æypet ve "varlık ve hiçlik" koyacağım ona göre bak.

diyorsunuz bitiyor olay.

benim asıl olayım yanımda okumalık bir iki kitap taşımak. bunun için çanta lazım. nasıl çözeceğim bilmiyorum. en sonunda rage atıp, gıcık ergonomi fakiri avuç içi kitabevi poşetlerinden taşıyacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

WaNTeD said:

kindle ı nereye koyacak

ASHDASHDHADSH hayvan gibi güldüm hala gülüyorum kashgadshgas


ben de baştan bi güleyim dedim, sonra emin olamadım açıkçası. kindle görmesek kocaman bişey sanıcaz. olay 'peki o zaman onu kim yarattı'ya varmadan çekileyim ben en iyisi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...