noddle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Merhabalar, Uzun bir süredir Erkek için yandan asmalı, sade, ince bir deri çanta modeli arıyorum, birçok mağazaya baktım fakat bulamadım. İçine kitap, tablet koyacağım. Nereden alabilirim, önerileriniz var mıdır? Öyle çok küçük çüzdan-sigara,telefon modeli olmasın, Uzunluğu 40 cm civarında olabilir mesala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 http://www.kaft.com/canta şöyle bişey mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Cidden kullanacak mısın bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 https://www.matras.com/canta/erkek Bunlardan birini al, miras bırakırsın. Üç sene önce 600 lira verip aldı hanım, hediye, domuzluğumdan elimi sürmedim iki yıl, erkek adam o kadar pahalı çanta kullanmaz dedim. Şimdi omzumdan düşmüyor. Kahverengi ince bir model benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 sırt çantası diye bir şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 40 cm boy amele gibi durur bende var ipad tam girmiyor mesela benettondan aldim ama suni deri oyle ince ve deri bulman zor kimse ugrasmaz o sekil canta yapcam diye dericilere kendin yaptirabilirsin ama ugrasmana degmez al bi eastpack ben bile baydım postacidan ki nerden baksan 15 senedir her turlusunu kullanmısımdır yaz geliyo suyu havlusu sortu fln derken yetmez o canta sana :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Sypro said: http://www.kaft.com/canta şöyle bişey mesela? kaft'ın çantaları hoşuma gidiyor ama çok reklamı çıkıyor sanki heryerde. Modelleri gözüne sokuyorlar, alsam bundan bariz facebooktaki reklamı görmüşüm de almışım gibi olcak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 aynen, geçen birisini gördük epey alay ettik feysten almış ezik diye, üstüne bide taşladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Coach falan bak diyecektim ama kapıyı Kaft'tan açtığına göre cep yakmayacak seçenekleri tercih ediyorsun diye anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 kaft tarzında deri ne buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 WaNTeD said: kaft tarzında deri ne buluruz Converse'in çok güzel deri modellerini görmüştüm, ama sonra bulamadım bi türlü. Görsem alcam direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 bu tür çantaların %95'i böyle bi silik pasif hafif yumuşak üniversite öğrencisi çantası ya. o yüzden gidin bi çantacıya. -dayı yağmur geçirmesin. -düz tek renkli sade bişey olsun. -içine æypet ve "varlık ve hiçlik" koyacağım ona göre bak. diyorsunuz bitiyor olay. benim asıl olayım yanımda okumalık bir iki kitap taşımak. bunun için çanta lazım. nasıl çözeceğim bilmiyorum. en sonunda rage atıp, gıcık ergonomi fakiri avuç içi kitabevi poşetlerinden taşıyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 senin olayın kolay, al bi tane kindle dert bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 kindle ı nereye koyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 nasıl kolay ya sdfs. haftada üç dört kere, iki saat civarı yolda(metroda-otobüste) geçiriyorum. boyum 1.88. o kare 10 inch olanlardan alsam, düdük gibi olacak. yoksa gider şöyle bişey alırım. http://i.imgur.com/gKkcreH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 kadin cantasi bu. ped ve ruj tasimak icin sadece. baska birsey tasiyamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 WaNTeD said: kindle ı nereye koyacak ASHDASHDHADSH hayvan gibi güldüm hala gülüyorum kashgadshgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Cokomantis said: WaNTeD said: kindle ı nereye koyacak ASHDASHDHADSH hayvan gibi güldüm hala gülüyorum kashgadshgas ben de baştan bi güleyim dedim, sonra emin olamadım açıkçası. kindle görmesek kocaman bişey sanıcaz. olay 'peki o zaman onu kim yarattı'ya varmadan çekileyim ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Cebime koyuyorum ben nooku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 göbek cebi mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 toplu dalga gecelim bi ara boyle canta takanlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 mandarina duck, bulabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar