atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Zikron yaptıracaktım kırık dişimin oldugu yere, diş doktoruma gittim, adam diş taşımı temizlerken sanki çin işkencesine mağruz kalmış kadar oldum, öldüm öldüm dirildim, kafayı çekip mi gelmiş napmışsa, tövbe ettim başka diş doktoru arıyorum
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Zikron? http://tr.wikipedia.org/wiki/Zirkon
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 kardes senin de kafa kıyak galiba bilim teknik e acmissin dis agrini
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 normalde diş taşı temizliği acılı bir şey değildir ki?! ya gerçekten doktor çok berbattı ya da dişinin kırık olduğundan bahsetmişsin ya,sinire falan temas edip canını yaktı adam.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 valla benim de acımıştı zamanında yaptırırken. kaç sene oldu anasını satiim, yine gitmem lazım.
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 pascalnouman said: kardes senin de kafa kıyak galiba bilim teknik e acmissin dis agrini Bilim & Teknik bilim, teknik, sağlık gibi konulardaki gelişmeler =o=
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Senin diş doktorunun yetersizliği tıp dünyasında çığır mı açtı şimdi nedir?
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 makineyle temizliyosa diş etleri çok sağlıkı değilse acıyor. bende ağlamıştım resmen. kopriyi summonlamak lazım aslında
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Diş taşları abarmışsa, diş etleri çekiliyor ve diş kökleri hafiften ortaya çıkıyor o zaman da temizlerken ağlıyorsunuz ben de ağlamıştım :(
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 hidrojen peroksit ile bir gargara yap ne taş kalır ne bişey :P
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Gingivitis ve periodontitis adlı hastalıklara bir bak. Hayatında diş ipini eline almayışının cezasını da çekmiş olabilirsin çünkü. Doktor da kasap olabilir gerçi sdf Çapa mezunu birini bul, klinikte baya iyi öğreniyolar. Hatta paraya kıyıp normal diş hekimine değil de periodontoloğa yaptır diş taşı temizliğini. Dolgu da derinse yine kuroncular mı bakıyodu tedaviciler mi ne hatırlayamadım ama ona git bence. En temizi iyi bi üniversite hastanesine git bence. Sıra beklersin, sürünürsün falan ama hoca farkını verirsen yapılan iş ömürlük olur
Öne çıkan mesajlar