Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İspanya Schengen Başvuru

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Tur aracılığıyla İspanya konsolosluğundan schengen'e başvurum olacak. Tur bana 6 aylık çalışan olmam gerektiği bilgisini verdi. Totalde 6 ay değildir diye düşünüyorum, Aralık başında yeni işe başladım, tur haziran sonunda. Vize alırken bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ?
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler şunlardan bazıları anlamsız geldi bana bir bakar mısınız. Bunlar gerekiyor mu cidden ya :S

ÜCRETLİ ÇALIŞANLAR İÇİN

1.Geçerli pasaportunuz ve varsa eski pasaportlarınız
2.İş yeri antetli kağıdınıza düzenlenmiş, şirketteki görevinizi ve seyahat sebebinizi belirten yetkili kişi tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe gerekmektedir.
3.Şahsınızın imzalayacağı seyahat sebebinizi belirten dilekçe,
4.İmza sirküleri fotokopisi,
5.Ticaret odası veya sanayi odasından alınmış faaliyet belgesi (6 aydan eski olmamalıdır.)
6.Vergi levhası fotokopisi (Son vergi yılı işlenmiş olmalıdır.)
7.Ticaret sicil gazetesi fotokopisi,

8.Sigortalı işe giriş bildirgesi fotokopisi veya noterden iş sözleşmesi,
9.Son 3 aylık maaş bordronuzun aslı,
10.SSK hizmet dökümü fotokopisi,
11.İçinde güncel bakiyenizin bulunduğu son 3 aylık hesap hareketinizi yansıtan banka hesap cüzdanı fotokopisi veya bankadan alınmış kaşeli ve imzalı hesap ekstresi aslı (ekstre ekinde imzayı atan banka yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi de olmalıdır.)
12.Varsa tapu ve araç ruhsat fotokopileri,
13.2’şer adet arka fonu beyaz biyometrik fotoğraf (Yeni tarihli, 45 x 35 mm ebadında, yüzden çekilmiş bir vesikalık resmin ibrazı istenilmektedir.)
14.Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi (Eşlerden birinin seyahat etmemesi durumunda dahi verilmelidir.)
15.Kimlik fotokopisi,
16.Otel ve uçak rezervasyonları,
17.En az 30.000 EUR teminatı olan seyahat ve sağlık sigortası aslı (tarafımızdan temin edilmektedir.)
18.Vize başvuru formunun 3. ve 4.sayfasında yer alan imza bölümleri tarafınızdan imzalanmalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

20 gün evel ispanya vizesi almış biri olarak taze bilgilerimi sunayım....
dilekçeye gerek yok eğer istanbuldan başvuruyorsan.
çalışansan o kalınla gösterdiğin yerlere gerek yok.
İş yerine gidip durumu anlatacan onlar hazırlayacak belgeleri.
Sen ekstradan e-devlet şifrenle girip SSK 4A hizmet dökümü alacaksın.

vfs global sanırım seninki de. 56 lira hizmet bedeli istiyor.
Pasaportunun fotokopisini de çektir söylememişler bu listede ama orda istiyorlar ve 1 lira para alıyorlar. çakallık işte=)

toplamda 228 lira vermiştim vize ile beraber.Sorun varsa başka beklerim.

p.s. : Barselonaya gidiyorsan da barselona ile ilgili topik açmıştım herkes önerilerini yazmış.Bakalbilirsin.
monoscope said:

Beyler şunlardan bazıları anlamsız geldi bana bir bakar mısınız. Bunlar gerekiyor mu cidden ya :S

ÜCRETLİ ÇALIŞANLAR İÇİN

1.Geçerli pasaportunuz ve varsa eski pasaportlarınız
2.İş yeri antetli kağıdınıza düzenlenmiş, şirketteki görevinizi ve seyahat sebebinizi belirten yetkili kişi tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe gerekmektedir.
3.Şahsınızın imzalayacağı seyahat sebebinizi belirten dilekçe,
4.İmza sirküleri fotokopisi,
5.Ticaret odası veya sanayi odasından alınmış faaliyet belgesi (6 aydan eski olmamalıdır.)
6.Vergi levhası fotokopisi (Son vergi yılı işlenmiş olmalıdır.)
7.Ticaret sicil gazetesi fotokopisi,

8.Sigortalı işe giriş bildirgesi fotokopisi veya noterden iş sözleşmesi,
9.Son 3 aylık maaş bordronuzun aslı,
10.SSK hizmet dökümü fotokopisi,
11.İçinde güncel bakiyenizin bulunduğu son 3 aylık hesap hareketinizi yansıtan banka hesap cüzdanı fotokopisi veya bankadan alınmış kaşeli ve imzalı hesap ekstresi aslı (ekstre ekinde imzayı atan banka yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi de olmalıdır.)
12.Varsa tapu ve araç ruhsat fotokopileri,
13.2’şer adet arka fonu beyaz biyometrik fotoğraf (Yeni tarihli, 45 x 35 mm ebadında, yüzden çekilmiş bir vesikalık resmin ibrazı istenilmektedir.)
14.Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi (Eşlerden birinin seyahat etmemesi durumunda dahi verilmelidir.)
15.Kimlik fotokopisi,
16.Otel ve uçak rezervasyonları,
17.En az 30.000 EUR teminatı olan seyahat ve sağlık sigortası aslı (tarafımızdan temin edilmektedir.)
18.Vize başvuru formunun 3. ve 4.sayfasında yer alan imza bölümleri tarafınızdan imzalanmalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...