mani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Vur GERGE Vur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 DynamicK said: Editor said: Sequo yanlış adama bulaşıyorsun üzülecek olan sen olursun ben noyana benzemem. Kungfo kunfuuu filan bilmem ben ama neyse... bişi demiyorum. ve Sequo said: Yok sinirlerim bozuldu yemin ederim. Bana adres vermişmiş ben gitmemişmişim. Başına iş gelmesi için bu kadar meraklı bir insan olabilir mi. Trollüyor falan sanıyordum bir daha yazdı sinirlerim bozuldu artık. Hala sen üzülürsün falan diyor. Bak editör kardeşim forum ok güzel dilediğini yaz ama olay gerçek hayata taşınınca işler biraz değişiyor. Karşına çıktığımda abi öyle f5 e basmıştım, kuzenim yazmışla bitmiyor olaylar. Beni tahrik ediyorsun önce uyarma yolunu seçiyorum. Tahrik etmeye devam edersen trollemiyorum çok ciddiyim farklı yollar seçeceğim kendime. O yüzden hala gelipte yok sen üzülürsün bilmemne yazıp durma. İstersen milyonları tanı kimse bişeyi kafaya takarsam yapacağım şeyden alıkoyamaz beni. Bu kadarda netim. Forumda yaz çiz ama yok çağırdım gelmedin bir kez daha dersen. Aha cümle alem şahit. Takacam bunu kafaya şaka yaptım trolledim falan dinlemicem. Çok net diyorum. Paranoyak yaşarsın bak sonra. Bişi demiyorum yazmışsın hala alttan sen üzülürsün diye laf sokuyorsun. Bak emin ol ben üzülmem. Niye üzüleyim kaşındı derim. gibi muhabbetleri uzak tutun forumdan. hem seviyeyi bozuyor hem başınıza bir iş gelse başkalarını da uğraştıracaksınız. seviye değil olay inan. şu forumda sevdiğim birine zarar vermeye calışması beni benden aldı. yoksa umrumda olmaz. gerge iyi cocuk seviyorum kendisini onayapılan yanlışı kendime yapılmış gibi gördüm bütün olay bu. editör düzgün dilden anlamıyor. bende anlayacağı dilden konusuyorum. yoksa bende istemem olaylar buraya gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 sequo, her zaman mazlumun, ezilenin yanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 mazlum ezilen değil kızlar. axedice a yapılsa yine aynı tepkiyi gösteriririm. Bulurum yakalarım öperim. Şurada bir muhabbetimiz var hepimiz dostuz kardeşiz. ne kadar birbirimizi trollesekde. S*ktirsin gitsin dışarıdaki adama saldırsın neden forum içi? Buna ayar oluyorum. Birbirimize destek olalım köstek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 axedice faso aga mi? niye onu ornek gosterdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Marty said: axedice faso aga mi? niye onu ornek gosterdin? beni cok trolluyor ya göbel o yüzden onu gösterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 blekays degil miydi senin arch enemy? ben karistirmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Marty said: blekays degil miydi senin arch enemy? ben karistirmisim yok o kankam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Seele said: benim anlamadigim neden gerge. Aynen tam aklıma gelmişti adamın ne suçu var 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Editör yüzünden sequo gözüme iyi gözükmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Sequo said: Marty said: axedice faso aga mi? niye onu ornek gosterdin? beni cok trolluyor ya göbel o yüzden onu gösterdim Bence ni ekran karti daha feda edersen baglarsin bizim mustard race i kendine :3 xunn nubinin trollune immune geziyorsun su an hani bence bu gucu baska patilrr uzerindede kullan ahahah Gerci ekran kartindan once duzgun bi bilgisayar masasi daha makbule gecebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Laurelin said: Sequo said: Marty said: axedice faso aga mi? niye onu ornek gosterdin? beni cok trolluyor ya göbel o yüzden onu gösterdim Bence ni ekran karti daha feda edersen baglarsin bizim mustard race i kendine :3 xunn nubinin trollune immune geziyorsun su an hani bence bu gucu baska patilrr uzerindede kullan ahahah Gerci ekran kartindan once duzgun bi bilgisayar masasi daha makbule gecebilir... yok hacı axedice bir ekran kartına karakerini satabilecek bir cocuk değil. Bunu bilirim bunu derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 çok daha azına çok daha fazlasını yapar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 http://cdn.meme.am/instances/55135636.jpg @xunn ((keske menton ozelligi gelse foruma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 mention gelirde adam yok forumda sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Ooo hayırdır genjler adres madres denmiş mevzu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 ddos iş yerindeki mobing mi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 2sn de bir şuna baksana şu raporu hazırlasana bunu da yap şunu getir diyen yönetici-stajer-çalışanların tümü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 OOO OLGAR efendi akıyor ya forumda. Forumun en sevileni oldu vay beee :) Önce seviyeli olması gerek tabi küfürler yine havada uçuşuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 sequo çingeneymiş, esmer tenli ispatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 hadi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar