Istari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 aramızda kendini zeki zanneden bir dünya gerizekalı var.harbiden adam espiri yapmış işte... bunu anlamadan aklınızca sarkastik bir üslupla laf sokma çabasına girişmişsiniz. daha yapılan basit bir ironiyi anlamaktan aciz adamların, ironiyle laf sokmaya çalışması da bu olaydaki asıl ironi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Poz beleş ve sınırsız diye çekmiş te çekiş. O eski 36 lık poz olacaktı da görecektim bol bol çekmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 yalnız en son gördüğümden bu yana imzasına fizban ve ahmedinejad da eklenmiş. yakında tüm forumca çetintaşın imzasında olucaz sonra kendi yazıp kendi cevap vericek. neyse kaç kişiymişiz onu sayarız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 super dimensional fortress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Uyumuyor musunuz pati gençliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 maç izliyom ben. ayıptır söylmesi kafada biraz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Yarın iş yok diye uyandım. İş olsa uyanmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 fenn said: Yarın iş yok diye uyandım. İş olsa uyanmazdım şu sorun bende de var, nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Kuddiş in listesinde birinciyim lan gurur duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar