Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 egitim icin gidiyorum kaçırmayın dediğiniz yerler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Red light district Pislet kirala Avrat kirala Hash ic. Hepsine bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ne kadar kalacaksın, queensday i kaçırma sokakta. heineken fabrikası. rijks museum. birde envayi çeşit diğer müzeler. hard rock cafe favori mekanımdı. birde zamanında aynı soruyu ben sormuştum şu cevapları almıştım (pati forum başlık). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 sıfırına git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 madame tussauds müzesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Red lighta gitmek ilginç bi kafa bence. Ne bileyim, kerhane turistik olunca iyi bişey mi oluyo? İğrenç lan. Lisede kerhaneye gidenlerle gitmeyenler arası bariz kalite farkı vardı. Ünide çevremde yoktu bile giden. Kaçıncı yüzyıldayız yav Denhaaga git peynir ye bence. Ülke küçük zaten. Ha eğitim için 1-2 günlüğüne gidiyorsan gitme tabi. Amaterdam müzeleri anca gezilir. Hamburgerciler abartı iyiydi bi de amsterdamda. Gerçi mançi kafadında da öyle gelmiş olabilir bilemem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Denhaag ve rotterdam amsterdamdan cok iyi bence, hani en azindan daha bi dutch oralar. Amsterdam her buyuk kozmopolit sehir gibi gocmen ve turist coplugu ve ustune dogru durust alisveris disi gezicek 2-3 muze vs var. Asil olayi ot ve fuhus olmus artik sehrin, bisiklet bile hollandanin geri kalanina kiyasla boktan bir tecrube o kesmekeste. Buruksrl kadar olmasada sevmiyorum amsterdami, ordada gezdim diye nato binasi ve bi esprisi olmiyan atomium a gidebiliosun iste iseyen cocugu saymassan. Hollandayi ne kadar cok seviyorsam (ki en sevdigim ulke olabilir best koreadan sonra) amsterdamida o kadar sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Kerhane dedigin dunyanin en eski mesleginin icra edildigi performance hall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ama neden ikinci el https://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/05/amsterdaminkurtulusu1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 red light'i kerhane olarak gormeyin, cogu dukkan kiralik. yani ayni kiz orda olmaz, universiteli slovenyalisi gelir yazin 1 senelik parasini cikarir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 amsterdam gayet guzel sehir hipsterlik yapmanin alemi yok las vegasta strip cluba gitmek neyse amsterdamda red lighta gitmek de o ayrica, kimseyi ensesinden tutup atmiyorlar oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 haterlar doluşmuş hemen sdf birkaç günlüğüne tek veya iki kişi gidiyosanız en güzeli klasik turist attractionları gezin işte. red light, casa rosso, van gogh, stadelijk, vondel park, coffe shop yeter de artar. 3-5 günlüğüne arkadaşlarla gidiyoruz deseydin daha başka şeyler yapılabilir. ama büyük beklentiler varsa, paris'i görmeye gidiyormuş gibi gitmeyin, amsterdam'ın olayı tarihi miras değil, aksi takdirde hayal kırıklığı olması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ha bir de laiden'deki gül lale bahçelerinin adı neydi, kaukenhoff mu öyle birşeydi, mayısta orası açıktır heralde, ona gidilebilir. amsterdamdan trenle 1 saat mesafede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 kokain satan zencilere güvenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Rotterdam ı ben hiç beğenmemiştim. Den haag çok güzel. Amsterdam da her yere gidilir. Korku bilmem ne tüneli var, çok kötü, bir tek ona gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 abi gündüz gezi, gece akış modu on olmalı hollanda da gunduz bi kere volandama gidebilirsin, peynir fabrikası heineken fabrikası çok güzel volendam harika bi şehir kasabası (aslında şehir ) gece içinse red light casarosso smokey club ( sırası ile yazdım önce smokey gidip kek vs yersen gecenin kalanı yalan olabilir :)) ) bisiklet de kiralıyabilirsin, sırf pedal cevirip hayran kapabilecegin bi ulke, velhasıl bisiklet yolunda tır kullanır gibi gidiyolar dikkat etmek gerek :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar