Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amsterdam

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Red lighta gitmek ilginç bi kafa bence. Ne bileyim, kerhane turistik olunca iyi bişey mi oluyo? İğrenç lan. Lisede kerhaneye gidenlerle gitmeyenler arası bariz kalite farkı vardı. Ünide çevremde yoktu bile giden. Kaçıncı yüzyıldayız yav

Denhaaga git peynir ye bence. Ülke küçük zaten. Ha eğitim için 1-2 günlüğüne gidiyorsan gitme tabi. Amaterdam müzeleri anca gezilir. Hamburgerciler abartı iyiydi bi de amsterdamda. Gerçi mançi kafadında da öyle gelmiş olabilir bilemem sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Denhaag ve rotterdam amsterdamdan cok iyi bence, hani en azindan daha bi dutch oralar. Amsterdam her buyuk kozmopolit sehir gibi gocmen ve turist coplugu ve ustune dogru durust alisveris disi gezicek 2-3 muze vs var. Asil olayi ot ve fuhus olmus artik sehrin, bisiklet bile hollandanin geri kalanina kiyasla boktan bir tecrube o kesmekeste. Buruksrl kadar olmasada sevmiyorum amsterdami, ordada gezdim diye nato binasi ve bi esprisi olmiyan atomium a gidebiliosun iste iseyen cocugu saymassan. Hollandayi ne kadar cok seviyorsam (ki en sevdigim ulke olabilir best koreadan sonra) amsterdamida o kadar sevmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

haterlar doluşmuş hemen sdf

birkaç günlüğüne tek veya iki kişi gidiyosanız en güzeli klasik turist attractionları gezin işte. red light, casa rosso, van gogh, stadelijk, vondel park, coffe shop yeter de artar.

3-5 günlüğüne arkadaşlarla gidiyoruz deseydin daha başka şeyler yapılabilir.

ama büyük beklentiler varsa, paris'i görmeye gidiyormuş gibi gitmeyin, amsterdam'ın olayı tarihi miras değil, aksi takdirde hayal kırıklığı olması muhtemel.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gündüz gezi, gece akış modu on olmalı hollanda da gunduz bi kere volandama gidebilirsin, peynir fabrikası heineken fabrikası çok güzel volendam harika bi şehir kasabası (aslında şehir )

gece içinse red light casarosso smokey club ( sırası ile yazdım önce smokey gidip kek vs yersen gecenin kalanı yalan olabilir :)) )

bisiklet de kiralıyabilirsin, sırf pedal cevirip hayran kapabilecegin bi ulke, velhasıl bisiklet yolunda tır kullanır gibi gidiyolar dikkat etmek gerek :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...