Aceace Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 WOWOWOWOW!!! HARAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 wh bitince birde middle earth tw yaparlar artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 On 29.04.2022 at 15:48, Shadow dedi ki: ulan şu saçmalıkla zaman harcayacaklarına Medieval 3 çıkartsalar ya artık Heresy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 3 oyunu birleştiren immortal empires geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 (düzenlendi) gene güzel yapmışlar. ilk iki oyun steam'de, üçüncü game pass'de birbirlerini görmüyorlar diye işime yaramadı gerçi maalesef. Şubat 16, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 gamepass oyun oyun degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 ie çıkmamış mıydı daha önce? free for tw3 players dediği ne, ie campaign'ini oynuyosun ama sadece tw3 faction'larıyla mı? 1 (veya 2) ve 3 varsa onlardan mı seçtiriyor, yoksa sadece 3 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 tum oyunlar olmadan actirmiyor buyuk haritayi benim bildigim. free dedigi parali dlc degil manasinda galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 IE cikmisti ama beta versiyondu. Tum oyunlar (tw1-2-3) olanlar oynayabiliyodu betada. Simdi betadan cikti, sadece tw3 varsa da oynayabiliyosun. Tabi sadece tw3 varsa ordaki factionlar acik oluyo. Eski factionlar icin tw1-2 olmasi lazim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 ok anladım. üçünü de almıştım ama 1 ve 3 varsa 1'deki ırkları da kullanabiliyor muyuz, onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2023 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2023 Warhammer 3 ün kısa bi campaigni var max 8 kişi oynanıyor max 60-70dakikada bitiyor paticik discordunda toplanıp oynasak ya hep beraber. Sadece warhammer 3 ün içindeki lordlar oynanabildiği için sadece warhhammer 3 ün olması yetiyor. cross play de var. gamepassten falan katılacak olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar