Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Selam İki adet aldım indirimli fiyattan birini kullanıcam diğerini satayım size 45 lira aldığım fiyattan veriyorum çakma değil malzeme kalitesi süper çakmak çok şık ve Atatürk'ün en sevdiğim fotoğraflarından birini kullanmışlar anahtarlık'ta öyle seven kaçırmasın Görseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 nerden aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 bu ne salak bir baslik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 aquila said: bu ne salak bir baslik. Niye lan nesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Atami satıyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Fistan said: nerden aldın ? Kuzenimden aldım fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 anlamadım o sağdaki çakmak mı şimdi? telefon kılıfı fln sandım kocamanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Aynen hemde süper bir çakmak masa da acayip şık duruyor kredi kartı boyutunda Edit: bokunu çıkarmim kredi kartından biraz ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 kredi kartından küçük bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 heh editle, yermiyiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 45 lira çok iyi fiyat. bence ederi en az 70-80. param olsa düşünürdüm almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 İsmet yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 75'ten satıyor zaten normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 baltalayasım var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 cetintaş nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Draculiablo said: anahtarlık'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 kaynak nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 cetintas anahtarlıgi satin alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Atatürk anahtarlık ne la küfür gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 imamizer said: anlamadım o sağdaki çakmak mı şimdi? telefon kılıfı fln sandım kocamanmış. kocamansa sen seversin OFFOFOFOFO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 IMAM SANA CAKMAK LAZIM SANIRIM HOHOHOHOHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 abi ataturkun birsuru gulerken, tebessum ederken cekilen fotosu var, nedir bu ataturkun fotolarini secerken olusan "cakmak cakmak baksin, don corleone bakislisi olsun" fetisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 göt cebine atatürkü koymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Üzerinde Atatürk işli birşey arka cebe zaten konulmaz. Ben arabanın anahtarına taktım ve genellikle anahtarım masamın üzerinde durur ayrıca araçta çok şık duruyor. Bunu anca Atatürk'çü biri anlayabilir göt kılları konudan uzak durursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar