-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 zaten benim gözlemlediğim kadarı ile psikolog'un seni tedavi etmek gibi bir amacı da yok. ayna tutuyor işte sana. sen kendi kendine yapman gerekenlere karar veriyorsun yine. kendi kendini sorgulattırıyor, kendine soru sorma imkanı veriyor. zaten gidip bir şeyleri anlatmaya başladığımda, o an kendi kendime ne yapmam gerektiğine de az buçuk karar vermeye başlıyor oluyorum. sonrasında da tavsiye istiyorum, tavsiyelere açık biriyim çünkü. kesinlikle gitmem psikolog'a gibi bir düşünce içindeydim gidene kadar. aman aman sorunlarım da yok aslında, bir iki majör konu var sadece, onları da kendi içimde halledebiliyorum aslında. ama yine de iyi geliyor diye gidiyorum 5 seferdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 abi sen kendi kendine de iyi hissedebilirmissin ki..ideal danisma insanisin sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 orada yaptiklari bilincli mudahaleler esasinda..birseyleri gormene yardimci olmak..gorup birseylerin ters gittigini anladigin zaman degistirme ihtiyaci hissediyorsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Peki ne yapmamız gerektiğini biliyorsak ve yapmak için enerjimiz yoksa bunu psikolog düzeltebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 dana22 said: abi sen kendi kendine de iyi hissedebilirmissin ki..ideal danisma insanisin sen.. eyvallah :) Soris said: Peki ne yapmamız gerektiğini biliyorsak ve yapmak için enerjimiz yoksa bunu psikolog düzeltebilir mi? bu çok boktan bişi ya. seni motive edebilir ama bence. sana enerji sağlayamaz, fakat enerjini restore etmene yardımcı olabilir. zaten yapman gerektiğini de bildiğin için, motive olup o enerjiyi nasıl yaratacağını bulduğunda da aksiyon alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 içinizdeki noyan mı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 olur abi hersey olur..sadece bir sorun oldugunu bu sorunun hayatini olumsuz etkiledigini gormen..sorunun cozumune hemen gelemesende hayainda degistirdigin bazi seylerin olumlu etkilerini gormen ve yasaman hayatinin geri kalaninda buna benzer olumsuzluklarla bas edebilmen konusunda seni cesaretlendirecektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Nükleer yok muş, beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 -Deno- said: çok iyi para var psikolojide Abi malesef öyle değil. Etik değerlere bağlı kalıp şu işten para kazanmak mümkün değil. Ama gözünü kapayıp istismarın dibine vurursan milyarder olursun. -Deno- said: zaten benim gözlemlediğim kadarı ile psikolog'un seni tedavi etmek gibi bir amacı da yok. ayna tutuyor işte sana. sen kendi kendine yapman gerekenlere karar veriyorsun yine. kendi kendini sorgulattırıyor, kendine soru sorma imkanı veriyor. zaten gidip bir şeyleri anlatmaya başladığımda, o an kendi kendime ne yapmam gerektiğine de az buçuk karar vermeye başlıyor oluyorum. sonrasında da tavsiye istiyorum, tavsiyelere açık biriyim çünkü. Aynen psikoloğun görevi böyle birşey aşağı yukarı. Gelen adama şunu yap bunu yap demek etik değil ve zaten tehlikeli bir durum. Adamın kendisini keşfetmesini sağlamak doğru olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 acilsin, ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Sabahtan beri bu basligi egitim bolumnde ariyorum goz ucuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 -Deno- said: çok iyi kari var psikolojide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Psikoloji okuyo ogretmen olabilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Theridone said: -Deno- said: çok iyi kari var psikolojide olm ayıptır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 -Deno- said: ya orasını bilemem ama oturup konuşarak para kazanabilmeyi isterdim. tek derdin eğitime gitmek falan. kendimi daha da geliştirmeliyim kafası bile türkiye gibi bir ortamda bir noktaya kadar gerekli, az çok konu başlıkları belli - karı/koca arasındaki geçimsizlik, eski ilişkiyi unutamama, iş yerinde yönetici/patron vs. anca benim gibi lezbiyen bir ilişki yaşayan biseksüel kız arkadaşına kör kütük aşık olanlar için kendini geliştirmesine gerek var psikologların sdf. e biraz bilgi sahibi olsaydın önce şunu yazmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 e anlat dinleyelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 fenn said: Psikoloji okuyo ogretmen olabilir miyiz formasyon alıp, rehber öğretmen olarak atanabilirsin. 55-60 puanla atanmak mümkün şuan. Zaten onun için tüm psikoloji mezunları formasyona saldırdı, rehber öğretmen alımları fazla olduğu için. Ayrıca derse girmediğin için 10da gidip 14.00 da çıkman mümkün oluyor. Yalandan iki öğrenci çağırır, görüşme yaparsın sonra işin biter eve gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Psikolojinin sadece insanla iki muhabbet edip hadi koçum yaparsın diye algılandığı bir ülkede açılsa da bir bok olmaz zaten. Ha bir takım psikologlar da bilim falan yapıyor ama eh işte nolcak enerji veririz. Açılsın destekliyorum iyice batsın mesleğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Lexius said: Psikolojinin sadece insanla iki muhabbet edip hadi koçum yaparsın diye algılandığı bir ülkede açılsa da bir bok olmaz zaten. Ha bir takım psikologlar da bilim falan yapıyor ama eh işte nolcak enerji veririz. Açılsın destekliyorum iyice batsın mesleğimiz. Dini yonun hafif kalmis senin diye baslayan cumlen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar