Rerore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 kolektifinsan said: Goering said: aylar geçti. unuttum diyorum, görünce/gülünce/sesini duyunca depreşiyor. tek başıma aşabilsem, buraya yazmazdım :/ bi araştırma vardı konuyla ilgili 6 ayda geçiyormuş aşk duygusu ve bu 6 ay boyunca kişiyi bir kere bile(sosyal medyadan bile olsa) görmemek, sesini duymamak vs gerekiyormuş. ben kesinlikle inanıyorum bu araştırmaya aşık olduğun süre çarpı 3 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jNnRCap9joc#t=112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 aşık olduğun süre x 3 se benim kızı 15 yıl görmemem gerekiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ben çok özledim, duymadım ama onun da özlediğini bir şekilde tahmin ediyorum. yarın arasam, konuşsam mı? bir iki mesajlaşmıştık geçen gün... daha önce de başka bir sebeple aramıştım. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 yapma, özlememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Arama annem, arama gülüm 4s kanunu her zaman gecerli. Sen aramadikca degerlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Ekside bi post vardi "pic erkeklerin aslinda daha mutlu etmesi" uzerine Bulan koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 abov arayacam diyor ya. daha önce de aramış. o kadar grafikle yıllardır hiçbir şey öğretememişim. kendi adıma üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 bundan bi yol olmaz bosuna anlatmayın, kopek gibi kızın pesinde kosacak iste siz ne derseniz diyin, ondan sonra tabi kızda gelişine kıçına bi tane daha koyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 git yeni bi kiz bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 kızı kastırma. level 50 kızlara aşırı ilgi göstere göstere kastırıp 60-70 yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Goering said: ben çok özledim, duymadım ama onun da özlediğini bir şekilde tahmin ediyorum. yarın arasam, konuşsam mı? aradan once tassaklarini kesip formaldehit'e koy zira artik ise yaramayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 hahaha lan arasam mı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ara bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ara bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Arama salak misin Dusunmek bile salaklik. Alfa ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 O SANA GELSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 arasın bence, tabi kızı önce başkaları aramadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Theridone said: Arama salak misin Dusunmek bile salaklik. Alfa ol ivy? hover hand? xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 update: aramadım. "iyi ki aramadım": bugün kendisi artı + erk. ark. ile aynı ortamda bulunmam gerekti baya denk geldik, kafam şu an kaçtı. taşşak geçenler, ciddiye alıp tavsiye verenler; hepinize teşekkürler. uzak kalmayı başarabildim. rezillik çıkartmadan kurtuldum... (kovalamadım, sövmedim, zorlamadım.) sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 buraya hiç yazmayıp ÖM atıp benimle konuşup, moral veren arkadaşlara da çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 özet: 2-3 ay önce söylenen gibi, aşıktım ve durum beni "eziklik" kompleksine sürükledi. 6 ay uzak kalmak en mantıklısı sanırım, şu an arkadaş gruplarımız yeni ayrıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 mericlikte cigir acilmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 2 ayını rezil etmeni saymazsak iyi sonuçlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Eh en azindan ne olacagini gordun. Arasaydin daha beter olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar