moriarty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 AHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kendinle geçirdiğin vakitte problem var. kafayı yoracak bir şey bulamayınca böyle abukluklarda balansı buluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 bazı insanların ne güzel dertleri var be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 arkadas spora baslasin dimi mori..icindeki yakici enerjiyi kanalize etmesi iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Esh said: Basligi "ted mosby turkce ogrendi, musluman oldu , paticik.com'a girdi" Olarak degistirebilir miyiz? iyiydi, kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ya senin bi şeyler yaşadığın hatunu başkası pompiklicek diye için içini kemiriyo özet bu aşk maşk değil saplantı olmuş bu güdü sende geçer 3 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 dana22 said: arkadas spora baslasin dimi mori..icindeki yakici enerjiyi kanalize etmesi iyi olur.. crossfit'e gidiyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 goering yapıyo yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=_3abvvgksnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 eğer sevmiyorum çok diyorsan ve bu durumdaysan, üstüne kız filan ayrılmış ilk, bu durumda saplantı yapmışsın. ya da seviyorsun kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 WaNTeD said: ya senin bi şeyler yaşadığın hatunu başkası pompiklicek diye için içini kemiriyo özet bu aşk maşk değil saplantı olmuş bu güdü sende geçer 3 haftaya pompikliyor olabilirler, normali de bu. çevremdeki kimse bahsetmiyor ve ben de sormuyorum artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 aşık maşık değilsin gereksiz bi hırs ve inat yapmışsın. terk edilmeyi, elde edememeyi, kızı istediğin gibi kontrol edememeyi kabullen gerisi gelir. bi de yenge gerçekten kütür kütür mü? salladım ama bi merak oluştu şimdi bende gece gece asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 caps pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Goering said: WaNTeD said: ya senin bi şeyler yaşadığın hatunu başkası pompiklicek diye için içini kemiriyo özet bu aşk maşk değil saplantı olmuş bu güdü sende geçer 3 haftaya pompikliyor olabilirler, normali de bu. çevremdeki kimse bahsetmiyor ve ben de sormuyorum artık... eskiden soruyordun yani benim hatunu pompikleyen var mı diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ayıp ediyorsun imam biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 imam osurursa cemaat sıçarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 imam'ı durduramıyoruz, kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 imamizer said: eskiden soruyordun yani benim hatunu pompikleyen var mı diye? hayır, ama ortamda yeni biri varsa vs. sadece muhabbet ediyolar olsun kıllanıp "ne ayak" fln diyordum. kız da üzülmemi istemiyor sanırım, o yüzden hiçbir şey farkettirmiyor ve yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 imam... http://www.youtube.com/watch?v=6Y3V2r_Ax5I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 post-asker syndrome yaşadım bir süre, kız o yüzden terketmiş olabilir. ben olsam ben de terkederdim, boş falan baktığımı söylüyorlar(dı)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ahaha size noluyor lan adam kıskanmıyorum diyor. siz niye gerildiniz hayırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Goering said: aşık mısın derseniz. -değilim seks birlikteyken çok mu iyiydi derseniz. - değildi kız çok mu güzel. -hayır şurda bıraktım okumayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Drall said: Onla aynı ortama gireceğin gün girmezden on dakka önce falan 31 çek. Bi süre sonra kız bilinçaltında 31le eşdeşleşecek ve sana çirkin gelmeye başlayacak Ya da kızla aynı ortama girme bi daha. Yapamıyosun demek ki ayrılsak da beraberiz olayını ya da gelecek başka bir tavsiyeyi dinle sdf 31 tavsiyesi doğru, bu şekilde tüm kontrolünü eline alabilirsin.Dene denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ahahah abi hayatımda duyudgum en saçma tavsiye lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Abi ya o şekilde yapacak ya da kız başka biriyle birlikte olacak, goering de aynı ortamda sürekli ikisini görücek falan bırakıcak olayın peşini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar