Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski kız ark. saçmala

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya senin bi şeyler yaşadığın hatunu başkası pompiklicek diye için içini kemiriyo özet bu aşk maşk değil saplantı olmuş bu güdü sende geçer 3 haftaya
Mesaj tarihi:
WaNTeD said:

ya senin bi şeyler yaşadığın hatunu başkası pompiklicek diye için içini kemiriyo özet bu aşk maşk değil saplantı olmuş bu güdü sende geçer 3 haftaya

pompikliyor olabilirler, normali de bu.

çevremdeki kimse bahsetmiyor ve ben de sormuyorum artık...
Mesaj tarihi:
aşık maşık değilsin gereksiz bi hırs ve inat yapmışsın. terk edilmeyi, elde edememeyi, kızı istediğin gibi kontrol edememeyi kabullen gerisi gelir.

bi de yenge gerçekten kütür kütür mü? salladım ama bi merak oluştu şimdi bende gece gece asdfghjk
Mesaj tarihi:
Goering said:

WaNTeD said:

pompikliyor olabilirler, normali de bu.

çevremdeki kimse bahsetmiyor ve ben de sormuyorum artık...

eskiden soruyordun yani benim hatunu pompikleyen var mı diye?
Mesaj tarihi:
imamizer said:

eskiden soruyordun yani benim hatunu pompikleyen var mı diye?

hayır, ama ortamda yeni biri varsa vs.
sadece muhabbet ediyolar olsun kıllanıp "ne ayak" fln diyordum.

kız da üzülmemi istemiyor sanırım, o yüzden hiçbir şey farkettirmiyor ve yapmıyor.
Mesaj tarihi:
Drall said:

Onla aynı ortama gireceğin gün girmezden on dakka önce falan 31 çek. Bi süre sonra kız bilinçaltında 31le eşdeşleşecek ve sana çirkin gelmeye başlayacak

Ya da kızla aynı ortama girme bi daha. Yapamıyosun demek ki ayrılsak da beraberiz olayını

ya da gelecek başka bir tavsiyeyi dinle sdf

31 tavsiyesi doğru, bu şekilde tüm kontrolünü eline alabilirsin.Dene denerim
  • Yeni Oluştur...