Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 senko said: bana göre bişi de değil ama ekmek parası... Senko sosyal medya uzmanı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 burada herkes sosyal medya uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 dana22 said: Patice said: dediğimde.. Eşimle baktık falan ama internet bize göre bişey değil.. Çok kullanmıyoruz demişti. kesin baska isimlerle farkli amaclar icin kullaniyorlardir.. Yok ya masum bi çiftti. Birbirlerinin ilk sevgilileri. Anadolu'da bir köyde öğretmenlik yapıyorlar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Fistan said: burada herkes sosyal medya uzmanı Milletçe alkışlıyoruz o zaman.. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 mutlularsa ne guzel tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Patice said: senko said: bana göre bişi de değil ama ekmek parası... Senko sosyal medya uzmanı mısın? yazılım/network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Aa bende bende bende... Nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 NEC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Yazik suarka surda iki memeye bakip yorum yapamayacak. upton bozdu diyemecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Patice said: Benim bi arkadaşım vardı yıllar önce. Neden facebook'ta yoksun dediğimde.. Eşimle baktık falan ama internet bize göre bişey değil.. Çok kullanmıyoruz demişti. Yani? Ben şimdi burada WoT döşeyip anlatsam anlam vereceksiniz aslında ama ohoo. Onunla mı uğraşayım? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Seele said: Yazik suarka surda iki memeye bakip yorum yapamayacak. upton bozdu diyemecek. Sdfsds upton güzel ama ben bile bakıyorum yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Dworgian said: Yani? Ben şimdi burada WoT döşeyip anlatsam anlam vereceksiniz aslında ama ohoo. Onunla mı uğraşayım? =) Arttırıyorum ve daha dinlemeden haklısın diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Patice said: Seele said: Yazik suarka surda iki memeye bakip yorum yapamayacak. upton bozdu diyemecek. Sdfsds upton güzel ama ben bile bakıyorum yani.. Suark tuzak bu. düşme tuzağına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 nyks said: Bende işin diğer tarafındayım. Oyun oynamayı seven bir kadın olarak eşim pek ilgilenmiyor. Akşamları ben bilgisayar odasında takılırken o içeride maç vs tercih ediyor. 6 senedir de gayet iyi gidiyor evliliğimiz. workshop kursana. İlişki workshopu. Kadınlara oyun oynamalarına karışmayın diye öğüt ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Abi evli bi çift olunca aramızda bi garip hissettim o eski coşmamı ataklığımı yapamıyorum ya...Bilmesem daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Bizi mi diyosun rams :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 RamsesII said: Abi evli bi çift olunca aramızda bi garip hissettim o eski coşmamı ataklığımı yapamıyorum ya...Bilmesem daha iyiydi korkma kardes iki meme görünce kendine gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Patice said: Bizi mi diyosun rams :( Öyle :( @Seele, Yok gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 playstation alıcam dedim hatuna. tek cümlesi ''iyi vitrinde sergilersin'' oldu. abovvvv evlenmesem mi acaba yol yakınken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 AMan diyim abi, bence sen bir daha düşün...Balık baştan kokar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 normal hayatlarınızı hiçe sayıp hangi rüyayla beraber oluyorsanız evliliklerinizde ilişkilerinizde mutsuz olmuşsunuz lan. eve gidince o çorabı çıkarıp evin ortasına atamayacağının farkında olmadan genç yaşta aşık olup go go evlilik kafaları. genç abazanlar rahatsız dnsflksdg. evlenmeyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Sdsfds... Ben Suark'ı gaza getirip ps almaya göndermiştim ilk evlendiğimizde.. Evlilikten sıkılma moduna hiç girmesin diye yaptım sanırım.. Sonra bende oynadım tabi, sevdim falan... O moda girmesin iki tarafta, aynı ev, aynı yatak, her akşam çekilmez olur öbür türlü.. Canlı tutmak için oyunsa oyun, ilgiyse ilgi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 totemic said: playstation alıcam dedim hatuna. tek cümlesi ''iyi vitrinde sergilersin'' oldu. abovvvv evlenmesem mi acaba yol yakınken.. hahahahahah PWNED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 totemic said: playstation alıcam dedim hatuna. tek cümlesi ''iyi vitrinde sergilersin'' oldu. abovvvv evlenmesem mi acaba yol yakınken.. http://img.hurriyet.com.tr/_np/3333/28833333.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 totemic said: playstation alıcam dedim hatuna. tek cümlesi ''iyi vitrinde sergilersin'' oldu. abovvvv evlenmesem mi acaba yol yakınken.. bana candy crush'ta x bölümde takıldım bi denesene belki geçersin diye iteledi tableti sonra bilgisayarıma çöktü. derdi GTA 5 oynamakmış. kaldıramıyoruz ATM'yi keşfetti bankada para kalmadı karakterde aşskdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar