Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşanıyorum

Selamisahin

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

Patice said:

dediğimde.. Eşimle baktık falan ama internet bize göre bişey değil.. Çok kullanmıyoruz demişti.

kesin baska isimlerle farkli amaclar icin kullaniyorlardir..

Yok ya masum bi çiftti. Birbirlerinin ilk sevgilileri. Anadolu'da bir köyde öğretmenlik yapıyorlar falan..
Sosyal ağlarda paylaş

nyks said:

Bende işin diğer tarafındayım. Oyun oynamayı seven bir kadın olarak eşim pek ilgilenmiyor. Akşamları ben bilgisayar odasında takılırken o içeride maç vs tercih ediyor. 6 senedir de gayet iyi gidiyor evliliğimiz.

workshop kursana. İlişki workshopu. Kadınlara oyun oynamalarına karışmayın diye öğüt ver.
Sosyal ağlarda paylaş

normal hayatlarınızı hiçe sayıp hangi rüyayla beraber oluyorsanız evliliklerinizde ilişkilerinizde mutsuz olmuşsunuz lan.

eve gidince o çorabı çıkarıp evin ortasına atamayacağının farkında olmadan genç yaşta aşık olup go go evlilik kafaları.

genç abazanlar rahatsız dnsflksdg.
evlenmeyin abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sdsfds... Ben Suark'ı gaza getirip ps almaya göndermiştim ilk evlendiğimizde.. Evlilikten sıkılma moduna hiç girmesin diye yaptım sanırım.. Sonra bende oynadım tabi, sevdim falan... O moda girmesin iki tarafta, aynı ev, aynı yatak, her akşam çekilmez olur öbür türlü.. Canlı tutmak için oyunsa oyun, ilgiyse ilgi..
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

playstation alıcam dedim hatuna. tek cümlesi ''iyi vitrinde sergilersin'' oldu. abovvvv evlenmesem mi acaba yol yakınken..

bana candy crush'ta x bölümde takıldım bi denesene belki geçersin diye iteledi tableti sonra bilgisayarıma çöktü. derdi GTA 5 oynamakmış. kaldıramıyoruz ATM'yi keşfetti bankada para kalmadı karakterde aşskdfas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...