DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Başak- deli dolu eğlenceli ama pek güven vermez Melis- hoş sohbet, tam kafa, hafif sorunlu ama aşık olunur Tuğçe- çok iyi ve düzgün kız, iş aşığı, hafif asosyal, biraz yapışkan. buna göre seçin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 anlaşırsak 6 aya evleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice mersinli kezbanları saracaksın saf ve temiz çocukların başına yazık edeceksin hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ya şimdi dalga geçiyor denen oldu nasıl yapamıyorsun denen oldu şuan başıma geldi bak bu olay kıza yürüdüm gelen cevaba bak http://i.imgur.com/0yrN8Kp.jpg kim kasar şimdi buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 patice'ye bu konuda güvenmeyin beyler. en son tatar arkadaşım var dediydi devrim'e yapacaktık ama yok ses çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Mersin'den Tuğçe'ye talibim Mersin kızları hep çokzel olur yaa biraz belden ve basenlerden şişiktir ama onlarda hakları yani o ciğerler, tantuniler, ciğerci apolar dürümler üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Mersinli diil ya.. İstanbul - İzmir karışık liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Yalnız mersinin kezbanı da ağır olur ha. Esmer ten sarı saç stilettolar ve ağır makyaj falan. Suarkın denize batırıp çıkarma seansından bir tanesi bile geçemez ha mersinli değilse ver sevgiyi ver coşkuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 izmirdeyim ben izmirliyi alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Patice said: Mersinli diil ya.. İstanbul - İzmir karışık liste izmirli arkadaş eklesin diyorum hala reklamını yapıyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Fistan said: izmirdeyim ben izmirliyi alırım ya olum senin kısmetin açık kasada az dik dur o paraların içine ne numaralar yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 olm ilk ben dedimğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Saplik cok eglenceli aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Llama said: http://i.imgur.com/0yrN8Kp.jpg kim kasar şimdi buna sal sen ? yeni sendika mi abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 istanbul'da elde ne varsa alırım o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 axedice said: Yalnız mersinin kezbanı da ağır olur ha. Esmer ten sarı saç stilettolar ve ağır makyaj falan. Suarkın denize batırıp çıkarma seansından bir tanesi bile geçemez ha mersinli değilse ver sevgiyi ver coşkuyu Mersinliyim. Esmerim saçımı hiç sarı yapmadım. Ayıp ediyosun sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bu arada kurban olun siz o mersinlilere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 (tu) kurban olun evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Fistan said: olm ilk ben dedimğ tamam ilk sen dedin bende aradan çekil senin kısmetin açık diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Llama said: ya şimdi dalga geçiyor denen oldu nasıl yapamıyorsun denen oldu şuan başıma geldi bak bu olay kıza yürüdüm gelen cevaba bak http://i.imgur.com/0yrN8Kp.jpg kim kasar şimdi buna ya abi dsfs çok net bi mesaj atmış, ne dedin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Mersin'de beyaz tenli kız mı var :D o güneşe ten mi dayanır herkes esmer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 oo ne dedin de ole yazdi ..sorusuna kitap yazilir ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Başak - Sarışın, ela gözlü, biraz tombik 1.60 boylarda Melis - Normal kız. İnce 1.70 falan. Biraz tiki. Tuğçe - Uzun saçlı, gözlüklü, eğlenceli falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 dusuncelihayvan said: Mersin'de beyaz tenli kız mı var :D o güneşe ten mi dayanır herkes esmer. Ehe doğru dedin. Hem kara hem uzun boylu kızlar.. sulak yer mevzusu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 izmirdekini llamaya yönlendir ben istanbuldakine de giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar