Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşanıyorum

Selamisahin

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

mac falan ayıp oluyor, öyle low tier markalar ile çalışmam. vikiye de yapacam bi güzellik, o ara sana da pm atarım.

En zayıf yerimden vurdun beni.. Hem kozmetik hem promosyon dediniz..
Bak bunu unutmam gördüğüm yerde darlarım senii haberin olsun sfgsdf.. (:D
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

Theridone said:

MAC'ten alışveriş yapıyolar bide.

gozumun onunde 450 lira vermisti zalımın kızı 3 parça şeye.

Ya o diilde Mac falan, kaçmıyo bişey.. Geçen gün Suark'ta No-make up make up'tan bahsetti. Neymiş efeemm paticikte görmüş.. Ne ayaksınız :))

kandırıldık diye topic açmıştık ne var yani

o zalımın kızı 450 liraylık masraf yaptı ama çıkartır her türlü
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

Patice said:

Theridone said:

MAC'ten alışveriş yapıyolar bide.

gozumun onunde 450 lira vermisti zalımın kızı 3 parça şeye.

Ya o diilde Mac falan, kaçmıyo bişey.. Geçen gün Suark'ta No-make up make up'tan bahsetti. Neymiş efeemm paticikte görmüş.. Ne ayaksınız :))

kandırıldık diye topic açmıştık ne var yani

o zalımın kızı 450 liraylık masraf yaptı ama çıkartır her türlü

Hem de ne kandırmaaaak daha bilmediğiniz çoook şey var eheh topici linkleseneee ne muhabbet dönmüş bakim ☺️
Sosyal ağlarda paylaş

oha babacum da evlenmiş boşanmış şaşırdım :)

hayırlısı olsun ikiniz içinde..

bende evlilik aşamasındayım yaş 30 müthiş iyi anlaştığım ancak tutkuya heyecana dair hiçbişey duymadığım kız arkadaşım var ve bu hafta nişan vs konuşalım dedi

artık ya evlenicem ya ayrılıcam ancak onu kaybetmeyi de göze alamıyorum kafam da bu kadar soru işareti varken evlenmeyi de... 2 sene sonra boşanmak istemem :(
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

oha babacum da evlenmiş boşanmış şaşırdım :)

hayırlısı olsun ikiniz içinde..

bende evlilik aşamasındayım yaş 30 müthiş iyi anlaştığım ancak tutkuya heyecana dair hiçbişey duymadığım kız arkadaşım var ve bu hafta nişan vs konuşalım dedi

artık ya evlenicem ya ayrılıcam ancak onu kaybetmeyi de göze alamıyorum kafam da bu kadar soru işareti varken evlenmeyi de... 2 sene sonra boşanmak istemem :(

Heyecan tutku sürekli olan bişey diil zaten ilişkide.. Buluşmaya falan giderken heyecanlanırsın sonra geçer gibi bişey bu.. Belki öyledir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...