Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: Bende ilk maaşımı aldığımda 600 tl'ye 3 tane krem almıştım. Baktım hayatım değişmiyor bıraktım o işleri.. boşver senin için güzel yenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bingildak said: bişey diycem kozmetik harcamalarına yakınırsanız bozuşuruz. harcayacaklar tabii, her şey siz erkekler için değer bilmezler. dünyanın en güzel hediyesi kanvastır. aksini iddia eden fenerbahçeli paraleldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 mac falan ayıp oluyor, öyle low tier markalar ile çalışmam. vikiye de yapacam bi güzellik, o ara sana da pm atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 abi adam bosaniyor. bir aile yikiliyor. sizin yaptiginiz sohbet nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 almanyada hiç böyle değil di mi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bingildak said: mac falan ayıp oluyor, öyle low tier markalar ile çalışmam. vikiye de yapacam bi güzellik, o ara sana da pm atarım. En zayıf yerimden vurdun beni.. Hem kozmetik hem promosyon dediniz.. Bak bunu unutmam gördüğüm yerde darlarım senii haberin olsun sfgsdf.. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Theridone said: Patice said: Bende ilk maaşımı aldığımda 600 tl'ye 3 tane krem almıştım. Baktım hayatım değişmiyor bıraktım o işleri.. boşver senin için güzel yenge Saol The = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 boşan lan manyak karı dırdırı tribi çekilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 mesaj kutunu boşalt hayın bıngıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 boşalttım mesaj kutumu temizlediğim kadar evi temizlesem hayat standartlarım artardı anasını satayım. her hafta iki kere boşaltıyorum. YOK MU ABİ PREMİUM ALALIM DOLMASIN YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: Theridone said: MAC'ten alışveriş yapıyolar bide. gozumun onunde 450 lira vermisti zalımın kızı 3 parça şeye. Ya o diilde Mac falan, kaçmıyo bişey.. Geçen gün Suark'ta No-make up make up'tan bahsetti. Neymiş efeemm paticikte görmüş.. Ne ayaksınız :)) kandırıldık diye topic açmıştık ne var yani o zalımın kızı 450 liraylık masraf yaptı ama çıkartır her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 forgiver said: Patice said: Theridone said: MAC'ten alışveriş yapıyolar bide. gozumun onunde 450 lira vermisti zalımın kızı 3 parça şeye. Ya o diilde Mac falan, kaçmıyo bişey.. Geçen gün Suark'ta No-make up make up'tan bahsetti. Neymiş efeemm paticikte görmüş.. Ne ayaksınız :)) kandırıldık diye topic açmıştık ne var yani o zalımın kızı 450 liraylık masraf yaptı ama çıkartır her türlü Hem de ne kandırmaaaak daha bilmediğiniz çoook şey var eheh topici linkleseneee ne muhabbet dönmüş bakim ☺️ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 forgiver said: kandırıldık diye topic açmıştık ne var yani o zalımın kızı 450 liraylık masraf yaptı ama çıkartır her türlü (cikartti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 oha babacum da evlenmiş boşanmış şaşırdım :) hayırlısı olsun ikiniz içinde.. bende evlilik aşamasındayım yaş 30 müthiş iyi anlaştığım ancak tutkuya heyecana dair hiçbişey duymadığım kız arkadaşım var ve bu hafta nişan vs konuşalım dedi artık ya evlenicem ya ayrılıcam ancak onu kaybetmeyi de göze alamıyorum kafam da bu kadar soru işareti varken evlenmeyi de... 2 sene sonra boşanmak istemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 quote=Patice http://forum.paticik.com/read.php?62,7992702,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 dusuncelihayvan said: oha babacum da evlenmiş boşanmış şaşırdım :) hayırlısı olsun ikiniz içinde.. bende evlilik aşamasındayım yaş 30 müthiş iyi anlaştığım ancak tutkuya heyecana dair hiçbişey duymadığım kız arkadaşım var ve bu hafta nişan vs konuşalım dedi artık ya evlenicem ya ayrılıcam ancak onu kaybetmeyi de göze alamıyorum kafam da bu kadar soru işareti varken evlenmeyi de... 2 sene sonra boşanmak istemem :( Heyecan tutku sürekli olan bişey diil zaten ilişkide.. Buluşmaya falan giderken heyecanlanırsın sonra geçer gibi bişey bu.. Belki öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bi yastan sonra hicbisiye karsi heyecan duymuyorsun zaten ister yeni buldugun sevgili olsun, ister yeni aldigin oyun olsun, ister yeni araba olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 senko said: bi yastan sonra hicbisiye karsi heyecan duymuyorsun zaten ister yeni buldugun sevgili olsun, ister yeni aldigin oyun olsun, ister yeni araba olsun. gün geçtikçe sana daha da şaşırıoyurm ve yoruluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 ne alaka la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 senko said: bi yastan sonra hicbisiye karsi heyecan duymuyorsun zaten ister yeni buldugun sevgili olsun, ister yeni aldigin oyun olsun, ister yeni araba olsun. sanırım 30 yas esigi o ne yeni bir iş ne yeni bir kız hiçbir şeyin heyecanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 30uma geldigimde intaar ederim heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 sen hep 17 göstereceksin yakışıklım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 senko senin ağzını kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 projeyi bitirmeden intaar etmem merak etme xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 İŞ İLİŞKİSİ KİŞİSELE SIÇRADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar