Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Üstteki kız galiba beyler. Döşeyin pm'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 ırz düşmanlığı yapmayalım adfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: Köprüyü geçene kadar ayı, dayı mı??... bu lafın evliliğin içinde ne işi olsun yahu? Direkt menfaat içeriyor bu. Evlenmekten anladığın bu mu? Ayrıca değişmek diyorsun, değişim tek taraflı olmaz. Sen superdin kadın durup dururken mi değişti yani? Sen değiştin, o da değişti ya da o değiştikçe sen değiştin.. Ya çok basit düşün, bi huyum var ve sen bunu sevmiyorsun ama beraber yaşamadığımız için gözüne batmıyor ama evlendikten sonra problem veya benim annemi sevmiyorsun düğüne kadar ufak tefek sürtüşmeler yaşanıyor ve düğünden sonra problem ortaya cıkmaya başlıyor gelip gitmelerde işte bu durum köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek oluyor yeterince açık mı? menfaatlik bişey degil bu arada verdiğim örnekler hayali örneklerdir Benim eşimle çok fazla bi sıkıntım yok çok şükür en büyük hobisi, yapmayacağım şeyleri sürekli şaka yollu bana tekrar tekrar sorması dışında , bu konuda ben değişim geçirdim ama normalde dinler cevap verirdim artık duymazdan geliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 harbi ha nasil kafalar onlar ya.. ole bir anlatmissiniz ki esasinda kariniz olacak insan sizin en buyuk dusmaninizdir ..her yol mubahtir evlenene kadar filan cikmis.. eh be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Guldum ama bir kadinlarkulubu degil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 seku'dan örnek aldım, evlilik gecesi hamilelik hedefliyoruz teşekkürler seku bir kez daha bize doğru yolu gösterdiğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 onun disinda her insan degisir..huyu suyu davranislari ama bunun iliskiniz icin olumlu yada olumsuz olmasi biraz da sizin denetiminizdedir..tabi once insan biraz da kendine bakmali bu gibi durumlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Bir açıdan haklı aslında, evlenip dünya sorumluluğu üzerinize almaktansa beraber yaşayıp rahat takılıp, çocuk yapmak istenildiğinde evlenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 GenjuroXXX said: Patice said: Köprüyü geçene kadar ayı, dayı mı??... bu lafın evliliğin içinde ne işi olsun yahu? Direkt menfaat içeriyor bu. Evlenmekten anladığın bu mu? Ayrıca değişmek diyorsun, değişim tek taraflı olmaz. Sen superdin kadın durup dururken mi değişti yani? Sen değiştin, o da değişti ya da o değiştikçe sen değiştin.. Ya çok basit düşün, bi huyum var ve sen bunu sevmiyorsun ama beraber yaşamadığımız için gözüne batmıyor ama evlendikten sonra problem veya benim annemi sevmiyorsun düğüne kadar ufak tefek sürtüşmeler yaşanıyor ve düğünden sonra problem ortaya cıkmaya başlıyor gelip gitmelerde işte bu durum köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek oluyor yeterince açık mı? menfaatlik bişey degil bu arada verdiğim örnekler hayali örneklerdir Benim eşimle çok fazla bi sıkıntım yok çok şükür en büyük hobisi, yapmayacağım şeyleri sürekli şaka yollu bana tekrar tekrar sorması dışında , bu konuda ben değişim geçirdim ama normalde dinler cevap verirdim artık duymazdan geliyorum :P Evlenmeden önce bi süre beraber yaşamak lazım belkide. Sürprizleri azaltıyor bence bu. Adam çorabını her yere fırlatıyosa bunu evlenmeden önce deneyimlemiş oluyosun. Flörtte 'küçük prens' olan erkek 'Çok değişti evlendikten sonra' olmuyo, bunu azaltıyosun en azından. Suark'ın da evlenmeden önce 'kadını bi denize sok çıkar' teoremi var. Bi görecekmişsin makyajsız, anadan doğma nasıl diye.. Çok mantıklı sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 once birey olmali maddi manevi..ulkemizde ergenlik 30 lu yaslara kadar rahat suruyor..asiri himayeci toplum ve aile yapisi ve ekonomik zorluklar nedeni ile insanlar birey olamiyor..zaten egitim ve ogretim sistemimiz birey olmayi en guclestirenlerden ..hal bole olunca insanlar ne istediklerini bilmeden evlilik gibi kararlari alabiliyorlar..sonra biz denedik olmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 denize sokup cikarmak cok dogru hareket. ama riskli. alkollu los isikli ortamda tanisip denize havuza goturunce tadin kacabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Yok baya öğle vakti güneşin alnında yapmak lazım. Makyaj en iyi o saatlerde kusurları gösteriyor. Pudranın kalitesizliği, akan rimel vs.. He kadın akıllıdır akmayan malzeme alır kullanır onunla zaten evlenin sfdsf.. Ama totoya, basene yapıcak bişey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: Evlenmeden önce bi süre beraber yaşamak lazım belkide. Sürprizleri azaltıyor bence bu. Adam çorabını her yere fırlatıyosa bunu evlenmeden önce deneyimlemiş oluyosun. Flörtte 'küçük prens' olan erkek 'Çok değişti evlendikten sonra' olmuyo, bunu azaltıyosun en azından. Suark'ın da evlenmeden önce 'kadını bi denize sok çıkar' teoremi var. Bi görecekmişsin makyajsız, anadan doğma nasıl diye.. Çok mantıklı sdfsds Bizim öyle bi imkanımız yoktu, eşimin ailesi tutucudur bu konularda nişanlanana kadar görüşürken bile sıkıntılar yaşadık :) benim en kötü huyum çoraplarımdı, ben atmıyorum sağa sola eşim atıyorki evlenmeden önce beni çok uyarmıştı sakın atma diye şimdi ben dalga geçiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Şuan keyifler yerindeyse sorun yok :) herkes mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: Şuan keyifler yerindeyse sorun yok :) herkes mutlu olsun Değişim değişim dedim ama hep olumsuz anlaşılmasın tabi olumlu değişimde söz konusu en basit örnek evlenmeden önce arkadaşlarımla buluştuğumda sıkıntı yaşarken , şimdi hiçbir plan yokken ortada hadi git arkadaşlarınla buluş filan diyip desteklemeye başladı hak yemeyelim biraz yanlış bi profil çizmiş olabilirim şimdiye kadar yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 bingildak said: seku'dan örnek aldım, evlilik gecesi hamilelik hedefliyoruz teşekkürler seku bir kez daha bize doğru yolu gösterdiğin için Kanka aynı taktiği yaptım bak yeminle. balayında hamileydi eşim :) İşe yarıyor yılların zengin tecrubesi var burada dinlicen tabii bingildağım :) Evlen sen yap cocugu ben okutacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Bende evlendiğimizde 1 saatte yaptığım işleri şuan 10 dakikada hallediyorum. ( Yemeği topla, çamaşır, bulaşık vs.. ) çok değiştim bende.. Değişmeyen tek şey değişimin rererösüdür. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Sequo said: bingildak said: seku'dan örnek aldım, evlilik gecesi hamilelik hedefliyoruz teşekkürler seku bir kez daha bize doğru yolu gösterdiğin için Kanka aynı taktiği yaptım bak yeminle. balayında hamileydi eşim :) İşe yarıyor yılların zengin tecrubesi var burada dinlicen tabii bingildağım :) Evlen sen yap cocugu ben okutacam. Çocuk hayatı tamamen değiştiren bişey mi peki? Olumlu/olumsuz.. Yani keşke daha önce yapsaymışım, oy kuzum benim durumu oluyo mu cidden? Bisürü tatil planı var önümüzde mesela.. Tırss tırss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 GenjuroXXX said: Maddi olarak dominant olunduğunda evlilikte bir sürü şey daha kolay zaten.. yok efendim evlenmeden önce tanıyacakmışmışsın da eğer reröre bi eş seçmişsen senin dingilliğinmişte... Kardeş günaydın!!! insanlar ''değişir'' deli deliyi görünce çomağını saklar , köprüyü geçene kadar ayıya dayı de... bunlar sana bişey anımsatıyor mu? Sequo said: Ama erkeği eve bağlayacak, ona görev yükleyecek cocuktur. Bence sen kendi kendine görevlerini belirleyip , gerekli motivasyonu oluşturup bir hayata bağlanamıyorsan ve sorumluluk hissi için çocuğa ihtiyaç duyuyorsan yetersiz bir bireysin. Değerli XNXX arkadaşım. Köprüyü geçene kadar evlilikde eşine ayı dayı sıfatını yakıştırabiliyorsan sana diyecek sözüm yoktur. Cocuk yaşta evlenine fikilerde böyle oluyor. O yüzden olgunlaşınca evlenin diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: Sequo said: bingildak said: seku'dan örnek aldım, evlilik gecesi hamilelik hedefliyoruz teşekkürler seku bir kez daha bize doğru yolu gösterdiğin için Kanka aynı taktiği yaptım bak yeminle. balayında hamileydi eşim :) İşe yarıyor yılların zengin tecrubesi var burada dinlicen tabii bingildağım :) Evlen sen yap cocugu ben okutacam. Çocuk hayatı tamamen değiştiren bişey mi peki? Olumlu/olumsuz.. Yani keşke daha önce yapsaymışım, oy kuzum benim durumu oluyo mu cidden? Bisürü tatil planı var önümüzde mesela.. Tırss tırss.. Oluyor oluyor süper oluyor. Şu hayatta yaptığımız en güzel şey cocuk diyoruz. Eşim tutturdu 2. yide yapalım diye ben kaçıyorum artık dur bi gezelim tozalım bak oğlan 5 yaşına geldi rahatız diye. Uzun lafın kısası cocuk bu dünyadaki en muhteşem şey. Ha cocuk yapınca gezilmiyor mu? Bal gibide geziliyor 1 yaşına geldikten sonra sıkıntı yaşatmıyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Dworgian said: adamın her cümlesi üzerine wot yazmak gerek cevap vermek için. vallahi kaale alacağını bilsem yine üşenmem yazarım da, iplenmeyecekse ne uğraşayım sadjlkjasd Ya ayıp ettin şimdi Dworgian seni neden takmayım ben :( Şu forumda bi seni birde gül kokulu Fin'i çok severim bilmiyor musun? :...( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 çocukla tatile gidilir ama zahmetli gidilir, ha cebinde yeteri kadar para varsa zahmetsiz gidilir, çocuk yapıp yapmamayla ilgili tavsiye alacaksanız sosyo-ekonomik durumu size yakın olanlardan alın benim yarın çocuğum olsa ayvayı yerim çünkü henüz hem hayat standardımı aynbı seviyede tutup hem de çocuk sahibi olmanın getirdiği giderleri karşılayacak ekonomik güce sahip değilim, standartlarımı aşağıya çekecek kadar da çocuk sahibi olma hevesinde değilim insanlar ev hayvanı alırken de çocuk sahibi olurken de ikinci kere düşünmeden yapıyor sonuç ise sokak hayvanları ve kötü yetişmiş çocuklar kötü bir gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 biz yakın bi arkadaşımızın çocuğu olduktan sonra adeta zor tutuyoruz kendimizi yaw böyle bi sevimlilik olamaz, anası taylandlı böyle şapşik bi ifade hayatımda görmedim. dün de arkadaşımın bebek kıyafetleri dükkanındaydım oturdum 1-2 saat allahım o çoraplar kıyafetler falan... ama lanet olsun işsiz kaldım, şu yaşımda okul bitirmeye çalışıyorum üstüne stajerlik yapıcam zaten motive olamıyorum bir türlü bir de bebek gelirse her şeyden vazgeçer onunla uğraşırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Sequo said: Değerli XNXX arkadaşım. Köprüyü geçene kadar evlilikde eşine ayı dayı sıfatını yakıştırabiliyorsan sana diyecek sözüm yoktur. Cocuk yaşta evlenine fikilerde böyle oluyor. O yüzden olgunlaşınca evlenin diyoruz. 1-Düzgün okusaydın az yukarıda o ayıya dayı deme sıfatını daha iyi açıkladım 2- 30'da evlendim 3- Ben kendi hayatımı düzene koyup sorumluluk almak için bir başka canlıya ihtiyaç duymam , bahaneye ihtiyacım yok sen sorumluluk alıp kendine düzgün bir rota çizmek için cocuğa ihtiyaç duyuyorsan , cocuk sahibi olduktan sonra olgunlaşmışsın demektir evlenmeden önce değil yani kısacası olgunlaşınca evlenin tezin çürüyor burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Patice said: Evlenmeden önce bi süre beraber yaşamak lazım belkide. Sürprizleri azaltıyor bence bu. Adam çorabını her yere fırlatıyosa bunu evlenmeden önce deneyimlemiş oluyosun. Flörtte 'küçük prens' olan erkek 'Çok değişti evlendikten sonra' olmuyo, bunu azaltıyosun en azından. Suark'ın da evlenmeden önce 'kadını bi denize sok çıkar' teoremi var. Bi görecekmişsin makyajsız, anadan doğma nasıl diye.. Çok mantıklı sdfsds Şimdi kalıcı makyajlar, rujlar falan var.Denizde de anlayamazsın. Yataktan kalktığı haline bakmak lazım, oyle görücen gerçek halini seviyosan tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar