Feamer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yiğit özgür ve ali demirel senarist ali atay öner erkan ertan saban aslı enver oyuncular said: Ali Atay, Ertan Saban, Öner Erkan, Aslı Enver'den sıcacık bir mahalle komedisi... Birçok ünlü ve başarılı ismin rol aldığı ''Mutlu Ol Yeter'' atv'de başladı... Sıcacık mahalle havasını verebilmek için gerçek bir mahallede çekilen "Mutlu Ol Yeter" İstanbul'da hiç bilinmeyen "istasyon" semtinde geçen, içinde aşk, komşuluk ve herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir hikâyeyi anlatıyor. Dizide Ali Atay (Can) ,Öner Erkan(Güneş) , Ertan Saban ( Babür), Aslı Enver (Zeynep) Sait Günay ( Ziver ) ,Tülay Bursa (Şerife) , Seda Türkmen ( Ayşe), EfeTuncer (Vefa) , Ayten Uncuoğlu ( Azize Afife) , Fırat Albayram ( Devrem), NilGünal ( Nurten) , Yılmaz Gruda ( Ziya) , Erkan Üçüncü ( Bakkal) , Metin Büktel ( Medik) , Bülent Seyran ( Kamer), Göktay Tosun ( Manav) , Bedia Begovska (Rona) , LuranAhmedi ( Dayı) , EMRE ERTUNÇ- KUBİLAY ÇAMLIDAĞ- EROLALPSOYKAN ( Kahve Üçlüsü) karakterlerine can veriyor. Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği "Mutlu Ol Yeter"in yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturuyor. Senaryo ekibinde ünlü karikatürist Yiğit Özgür'ün de olduğu dizi, kaliteli espri anlayışını ekran karşısına taşıyor. http://www.atv.com.tr/webtv/mutlu-ol-yeter/ozelvideo/mutlu-ol-yeter-yeni-teaser?id=922aefc4-ba30-4a66-969e-d0d3ca9cdfca ilk bölüm itibari ile başarılı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 baya baya karikatürist yiğit özgür mü senarist ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Başarılı gerçekten, tutar bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ben tekrarını seyrettim ilk bölümün ama sanırım dizi pazar günü yayınlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ali atalay mecnun rolünde yine. dizi tam oturmamis gibi zamanla olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=emCUrlQpn_Y http://www.youtube.com/watch?v=-qn27GOAkwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Gider bence her türlü, Kamuran Sünerin Geniş Ailesi bile gitti o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Dizide kadın yok lan ... bune lan izlenmez... çok feminist bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=nzvtB1R6CvQ şarkı: https://www.youtube.com/watch?v=C92hFk08Fcg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 böyle tanıtım yapsınlar koysunlar ya. oturup 2 saat dizi izlemeyelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 şöyle 40 dk falan olsalar ne güzel olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 atv ne ya başka kanal mı bulamamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Feamer said: şöyle 40 dk falan olsalar ne güzel olacak... cidden biraz süresi azalsa dizinin güzel olcak çok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yutuptan biraz izleyeyim dedim ama atlaya atlaya 50 dakka zor tamamladım 1 saat 48 dakka dizi mi olur amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ben bunu izledim de friendzone lvli çok rahatsız ediyor ya kıssınlar kaldırsınlar bişi yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 izlemeyin yayından kalkar zaten yakında sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 silktimin kanalının sitesi de bi garip izleyim dedim reklam girdi kapattım dizide gitti.. tube da hem görüntü hem de ses olarak daha kaliteli versiyonlarını bulmak mümkün abv atv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 direk koyuyorlar zaten youtuba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cekik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Flassh said: ben bunu izledim de friendzone lvli çok rahatsız ediyor ya kıssınlar kaldırsınlar bişi yapsınlar Güllerin savaşını izle o zaman asdf. abi ne güzel dizi ya yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Seele said: ali atalay mecnun rolünde yine. dizi tam oturmamis gibi zamanla olur gibi. Ali Atalay ne yha sdfsds Atay diilmi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 vaaay Patice madalyayı alınca milletle dalga geçmeye de başlamış.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Sdfsd 3 yılın acısını çıkarıyorsam demekkkiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 patice icin ban teklif ediyorum. bu ne ya. ayrica dizi güzel izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 @Seele Kalbimi kırıyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=DL4H13fghRE&t=29m41s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar