Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Bulma Olasılığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet maaş ikinci planda zaten. SAP Modül Danışmanlığı, Oracle PL/SQL Junior Yazılım Danışmanlığı, ERP Danışmanlığı vs ne olursa artık.
Mesaj tarihi:
monoscope said:

ben üniversiteyi 5 senede bitirdim, ilk sene ortalamam 0.01 di. içkime, eğlenceme, oyunlarıma yeticek düzeyde para kazanıyorum.

Önemli olan üniyi kaç senede bitirdiğin değil zaten. Ondan sonra hangi atılımları yaptığın.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

anhora senin meslek neydi, kaçtır bu tarz topiclerini görüyorum bayağı gerilmişsin sen

Pompacıyım ben. Çok geç saatlere kadar çalışıyoruz malum. Hep ondan.
Mesaj tarihi:
belli stress yapıyor, ben mezun olduktan 2 sene sonra çalışmaya başladım. zaten 45 sene çalışacaksın, ne bu acele. mezun olur olmaz iş bulma derim, para eninde sonunda geliyor zaten.
Mesaj tarihi:
Her taraftan çekiyorlar sorunlardan kaçmak için iş bulmak istiyoruz moruk. Bir de İstanbul'da yaşamak istiyorum artık. Sıkıldım küçük şehirlerden. Parasız yaşanmıyor İstanbul'da da.
Mesaj tarihi:
bir anhora klasiği. kardeş biraz sakinleşmezsen rahatlamazsan gencecik yaşında kanser olacaksın stresten bunalımdan. o zaman açarsın gerçek bir dram topiği ama iş işten geçmiş olur. nedir bu telaş yahu yazıktır.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

RamsesII said:

anhora senin meslek neydi, kaçtır bu tarz topiclerini görüyorum bayağı gerilmişsin sen

Pompacıyım ben. Çok geç saatlere kadar çalışıyoruz malum. Hep ondan.

Senin pompa bu aralar pek tutuk belli ki sıkıntıvar forumda bu tarz konularda akla sen geliyorsun?
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Bir de İstanbul'da yaşamak istiyorum artık. .

hey gidi hey. bundan 5 sene önce haydar paşa garında elimde bavulumla inip önündeki büfede çay içişim geldi aklıma.
Mesaj tarihi:
bak işi gücü bıraktım bir bakayım dedim açtığın topiklere acaba ben mi yanılıyorum diye, birkaçına baktım en baştan itibaren içim şişti böğrüme öküz oturdu devam edemedim. arka arkaya açtığın başlıklar böyle direk. ki bu bakabildiğim birkaç sayfa.

-Sonsuzluğun sonunda ne var?
-İstanbulda yeni bir hayat kurmaya nerden başlanır?
-Kalitesizleşme
-İnternetten sıkıldım
-Sevdiğin işi yapmak?
-Neden şöyle bir sevgili bulamıyoruz?
-Dikkat eksikliği sorunu
-Böyle bir şehirde nasıl yaşıyorsunuz?
-Bana bir bilişimci lazım?
-İsviçreye alın beni

ya hiçbirimizin başlıkları, yazıları harika değil o ayrı mesele ama seninkiler hep bir depresif kardeş. yazıktır yani.
Mesaj tarihi:
ilk önce genel kültür dersleri filan al
IMAX nedir ne değildir gibi şeyler...

sonra kalite değerlerini incele belli bir elit düzen varsa o elit düzene nasıl yaklaşım yapılmalı filan...

yani bu 6 ayını böyle değerlendir.
  • Yeni Oluştur...