Anhora Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Evet maaş ikinci planda zaten. SAP Modül Danışmanlığı, Oracle PL/SQL Junior Yazılım Danışmanlığı, ERP Danışmanlığı vs ne olursa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 monoscope said: ben üniversiteyi 5 senede bitirdim, ilk sene ortalamam 0.01 di. içkime, eğlenceme, oyunlarıma yeticek düzeyde para kazanıyorum. Önemli olan üniyi kaç senede bitirdiğin değil zaten. Ondan sonra hangi atılımları yaptığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ben üniversiteyi bitirmedim hala, atılım da yapmadım 3-5 bi şey kazanıyoruz işte. her gün aynı soruları sormaktansa yaşa gör ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Eyvallah işsizlikten konuşuyoruz işte. İşimiz olsa foruma bile uğramayız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 anhora senin meslek neydi, kaçtır bu tarz topiclerini görüyorum bayağı gerilmişsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Yine bir anhora bunalim girdabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 RamsesII said: anhora senin meslek neydi, kaçtır bu tarz topiclerini görüyorum bayağı gerilmişsin sen Pompacıyım ben. Çok geç saatlere kadar çalışıyoruz malum. Hep ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 belli stress yapıyor, ben mezun olduktan 2 sene sonra çalışmaya başladım. zaten 45 sene çalışacaksın, ne bu acele. mezun olur olmaz iş bulma derim, para eninde sonunda geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Her taraftan çekiyorlar sorunlardan kaçmak için iş bulmak istiyoruz moruk. Bir de İstanbul'da yaşamak istiyorum artık. Sıkıldım küçük şehirlerden. Parasız yaşanmıyor İstanbul'da da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Anhora said: Bir de İstanbul'da yaşamak istiyorum artık. . bir insan niye istanbulda yaşamak ister ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Daha önce yaşamadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 bir anhora klasiği. kardeş biraz sakinleşmezsen rahatlamazsan gencecik yaşında kanser olacaksın stresten bunalımdan. o zaman açarsın gerçek bir dram topiği ama iş işten geçmiş olur. nedir bu telaş yahu yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 İyi tamam konuşmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 hele hele trip de atiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Anhora said: RamsesII said: anhora senin meslek neydi, kaçtır bu tarz topiclerini görüyorum bayağı gerilmişsin sen Pompacıyım ben. Çok geç saatlere kadar çalışıyoruz malum. Hep ondan. Senin pompa bu aralar pek tutuk belli ki sıkıntıvar forumda bu tarz konularda akla sen geliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Anhora said: Bir de İstanbul'da yaşamak istiyorum artık. . hey gidi hey. bundan 5 sene önce haydar paşa garında elimde bavulumla inip önündeki büfede çay içişim geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 bak işi gücü bıraktım bir bakayım dedim açtığın topiklere acaba ben mi yanılıyorum diye, birkaçına baktım en baştan itibaren içim şişti böğrüme öküz oturdu devam edemedim. arka arkaya açtığın başlıklar böyle direk. ki bu bakabildiğim birkaç sayfa. -Sonsuzluğun sonunda ne var? -İstanbulda yeni bir hayat kurmaya nerden başlanır? -Kalitesizleşme -İnternetten sıkıldım -Sevdiğin işi yapmak? -Neden şöyle bir sevgili bulamıyoruz? -Dikkat eksikliği sorunu -Böyle bir şehirde nasıl yaşıyorsunuz? -Bana bir bilişimci lazım? -İsviçreye alın beni ya hiçbirimizin başlıkları, yazıları harika değil o ayrı mesele ama seninkiler hep bir depresif kardeş. yazıktır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 http://en.wikipedia.org/wiki/Quarter-life_crisis böyle bir şey varmış ben de dün öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 her şeyin olasılığı %50 bu arada çok kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ben 4yılda bitirdim makineyi arkadaşım 5.5 yılda. sırf çat pat almanca biliyor diye biter bitmez mercedeste iş başı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 hahaha o kadar etkilemişki nikine bile yansımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Mercedeste öyle bir durum var ya, almanca biliyorsan bulaşıkçı olsan alıyorlar... bizden outsource çalışıyor adamlar oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ilk önce genel kültür dersleri filan al IMAX nedir ne değildir gibi şeyler... sonra kalite değerlerini incele belli bir elit düzen varsa o elit düzene nasıl yaklaşım yapılmalı filan... yani bu 6 ayını böyle değerlendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar