Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam'de açılmayan oyunlar

AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

Windows'u optimize ederken değiştirmiş olabileceğim bazı ayarlardan veya sildiğim uygulamalardan çekiniyorum ama,

Steam'de yüklediğim oyunların çoğu açılmıyor. En son Spec Ops ile Monkey Island Special Edition'da yaşadım bunu. Yükleme gayet normal, Verify Game Files falan da yapmama rağmen bu oyunlar için Play'e bastığımda bi DirectX setup'ı yapıyor, sonra hiçbir şey yok, sanki hiç oyna komutu vermemişim basmamışım gibi.

Dediğim gibi çoğu oyunda bu başıma geliyor, ama Cities: Skylines'ta problem yok mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğiniz gibi Microsoft'tan DX setup indirdim, zaten son versiyona sahipsin diye yüklemiyor. Oyunun kendi klasöründeki DXSetup'ı çalıştırdım, o kendi çapında kurdu dosyalarını ama yine bir şey değiştirmedi. Zamanında sildiğim C++ Visual'ları tekrar yükledim, yine değişen bir şey yok.

Korsan oyun da kullanmıyorum, öz be öz Steam ürünleri bunlar, hani RIP'lenmiş korsan oyun muhabbetine eksik dll dosyası falan da mümkün değil.

Son olarak bir DLL sitesinden sürekli önerilen birkaç dosyayı indirip, Safe Mode'da system32'nin klasörüne attım bunları, her yerde bu önerilmiş Google'da gördüğüm kadarıyla. Yine sonuç aynı.

İşin enteresanı Cities Skylines çalışıyor. Gemini Rue'yu yükledim aynı şey mi olacak diye, o da çalışıyor. Spec Ops ve Monkey Island problemli. Büyük ihtimal yükleyeceğim başka oyunların bazılarında da bu problem yine olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...