Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksi şikayet

yav

Öne çıkan mesajlar

yav said:

geçen cuma kozyatağı tarafında sinirden patladığım bir olay gerçekleşti. detayları anlatıp sinirimi tekrar bozmak istemiyorum şimdi

diyeceğim odur ki, taksi durağını şu linkten şikayet ettim, http://www.iteo.org.tr/oneri-ve-sikayetler
formu doldurup gönderdikten sonra onay sayfası çıkmıyor ben de anlamadım iletildi mi iletilmedi mi şikayetim.
üstüne 1530'a da kısa mesaj attım. 153 de aranabiliyor misafirlikte olduğum için arayamadım ben. bunlar belediye'deki beyazmasa'nın numaraları.

her neyse, şikayetin ertesi günü mail geldi iteo'dan, ceza verme yetkimiz yok belediye'ye ilettik şikayetinizi diye. eyvallah dedim.
şimdi de beyazmasa@belediye'den mail gelmiş şikayet takibi numaralarıyla birlikte. açtım baktım değerlendirme sürecinde diyor.

sonuç olarak sistem çalışıyor gözüküyor.

siz de şikayet edin, uğraşın diye bu konuyu açmak istedim.

ha tabi hala böyle uygarca şikayet etmek yerine birilerini yumruklamamak veya taksi'nin aynasına tekme ataraktan maddi zarar vermemek içimde ukte kaldı ama olsun napalım.

Esnaf ve şoförler odasından plakanın kime ait olduğunu ve telefon numarasını iste. Sahibini arayıp işten attır en temiz yolu bu.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Burda mesela 11 lira tutuyor ya, taksici 10 liraya yuvarlıyor :P

İstanbul'a en son gittiğimde işte THY'nin genel müdürlüğüne gidecektim iş için, taksici dilenci çıktı, OĞLUM ASKERE GİDİYO ABİ Bİ YARDIM YAPSAN falan dedi, 13-14 lira bi şey tuttuydu 20 lira verdim, dövecek gibi baktı. 50 lira falan atmamı bekledi sanırım.

bu ne ya. 14 sene istanbul'da kaldım, paso taksiyle gittim geldim, bu kadar abartısına denk gelmedim
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

İstanbul'a en son gittiğimde işte THY'nin genel müdürlüğüne gidecektim iş için, taksici dilenci çıktı, OĞLUM ASKERE GİDİYO ABİ Bİ YARDIM YAPSAN falan dedi, 13-14 lira bi şey tuttuydu 20 lira verdim, dövecek gibi baktı. 50 lira falan atmamı bekledi sanırım.

o ne lan bence dilencinin biri çalmış taksiyi 2 iş birden yapıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

deadwoll said:

bu ne ya. 14 sene istanbul'da kaldım, paso taksiyle gittim geldim, bu kadar abartısına denk gelmedim

Ben de İstanbul'daki 28. yılımda gördüm abi böyle bir olayı sdfdsg
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

deadwoll said:

sen de pek bi safmışsın
biz de 2 kuruş kazanmak için iş arıyoz allah versin abicim dicektin

Senin olay ne yaw? Solede milletin basi yanmasin 😃
Sosyal ağlarda paylaş

vay canına iyiymiş
ellerimi ovuşturmaya başladım
öyle mail gelirse arar hayırlı olsun cezanız hamunakoduklarım derim sdfkjdfkjs

ya ben gittim kozyatağından taksiye bincem akşam saat 7 küsür
bu durağın önünde bi taksi var. girdim sordum abi çalışıyo mu araç. yemek yiyor şoför bekle istersen dedi. ben de dedim o zaman caddenin karşısında bekliyorum başka araç gelmezse ordayım dedim geçtim karşıya.
20 küsür dakka geçti. hep dolu geçiyor taksiler. hafiften huzursuzlanmaya başladım. sonra 50m. arkamda 1-2 dk'dır bekleyen 3 adamdan birisi önüme geçip taksilere el sallamaya başladı. ben de gittim hışt dayı ne ayak ben burda bekliyorum kaç dakkadır napion sen geç arkama dedim. dayı ters çıktı. şöyle bi 5-10dk sözlü münakaşa indir lan elini *ikicem belanılara geldi. 50 yaşlarında bi adam bi de çok istediysem de elimi kaldıramadım resmen neyse o esnada duraktan çıktı taksici ben demin onlara sormama rağmen yerine gitti bu 3 dayıyı aldı buyrun siz diye. (ye kürküm misali) ben de bu sefer taksiciye çıkışmaya başladım dalga mı geçion diye o da ters hareket yapınca mal gibi kaldım.

böyle şeyler

asıl dayıyı pataklamadığım içimde kaldı ama 3 kişilerdi. taksici de tuzu biberi oldu. soluğu beyaz masada buldum napayım.
Sosyal ağlarda paylaş

sonra düşündüm tam 1 yıldır kimseye şiddet gösteresim gelmemiş
1 yıl öncede sıkışık bi barda masamıza boş bardaklarını iteleyen ispanyollarla sözlü münakaşaya girmiştim sdkjfdshf sinir oluyorum böyle artistlikle karışık haksızlık durumlarına. neyse ondan önce de hani yıllardır bi sinirlenmem etmem yok sayılı çok. kuzu gibi adamım. ama düşündüm sonra da arada böyle lazım 2 adam dövmek 1 dayak yemek falan. ortalık angut dolu anasını satayım insan nispeten keyifli huzurlu yaşayınca unutuyor baş etmeyi. türkiye'desin halbuki.
Sosyal ağlarda paylaş

defalarca Atatürk havalimanında yaşadığım olaylardan 1 tanesini yazayım hızlıca.

sene 2001 veya 2002.
2 aktarma ile malezya'dan dönüyorum(malezya-singapur, singapur-tayland, tayland-istanbul). havaalanlarındaki beklemelerim dahil 28 saatlik bir yolculuk söz konusu.
sabahın 4ü.

taksiye valizimi verirken
-nereye abi?
dedi.

-bahçelievler diyip içeriye attım kendimi.

o sırada bagaj kapağı BAMMMMMM!!! diye kapandı.

Bu artis arabaya hışımla daldı.
sonra da
-hamuna koyim,sabahtan beri bekle o kadar,sonra da bahçelievlere yolcu al,silkerim böyle işi...

dediği an da(daha önce benzer olayları defalarca yaşamanın ve her seferinde yaaa sabır çekmenin birikimi ile)
-ne diyon lan?
dedim.

bu aynı tarz ve tonda aynı muhabbeti arkasına dönüp yapmaya başladığı an da film koptu.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

sonra düşündüm tam 1 yıldır kimseye şiddet gösteresim gelmemiş
1 yıl öncede sıkışık bi barda masamıza boş bardaklarını iteleyen ispanyollarla sözlü münakaşaya girmiştim sdkjfdshf sinir oluyorum böyle artistlikle karışık haksızlık durumlarına. neyse ondan önce de hani yıllardır bi sinirlenmem etmem yok sayılı çok. kuzu gibi adamım. ama düşündüm sonra da arada böyle lazım 2 adam dövmek 1 dayak yemek falan. ortalık angut dolu anasını satayım insan nispeten keyifli huzurlu yaşayınca unutuyor baş etmeyi. türkiye'desin halbuki.

yabancilarla bar kavgasina falan girde, taksicilere falan hic bulasmican aga. arabalarinda cogu su ekipmanlardan bulundurdugu icin

haydar

http://www.internethavadis.com/images/haberler/haydar_216913521.jpg

hic yoktan pekmezi akitmanin geregi yok sdfsdf

sikayetini yapip en iyisini yapmissinda olay ispatlanamayacagi icin, adam inkar edebilitesi cok yuksek
Sosyal ağlarda paylaş

bize geçenlerde denk geldi bir tanesi of,

adam sokak arasında 70-80 le gidiyor, ki sokakta çocuklar filan var
durmadan makas atıyor,
trafik canavırının vucüt bulmuş haliydi resmen,

diyoruz acelemiz yok yavaş git sanki elemana tam tersini söylermiş gibi basıyor gaza,

indik şikayet ettik bizde ne oldu sonra fikrim yok tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...