forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 dana22 said: o parayi verecegine o para ile hazine arazisine 50 gecekondu dikseydin simdi istanbul senindi.. dünya kadar malın olacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 o zaten agzinda gumus kasikla dogmus olma durumu..hic birsey yapamazsan bakimli kadin kontenjanindan hayatini garanti altina aliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yav said: geçen cuma kozyatağı tarafında sinirden patladığım bir olay gerçekleşti. detayları anlatıp sinirimi tekrar bozmak istemiyorum şimdi diyeceğim odur ki, taksi durağını şu linkten şikayet ettim, http://www.iteo.org.tr/oneri-ve-sikayetler formu doldurup gönderdikten sonra onay sayfası çıkmıyor ben de anlamadım iletildi mi iletilmedi mi şikayetim. üstüne 1530'a da kısa mesaj attım. 153 de aranabiliyor misafirlikte olduğum için arayamadım ben. bunlar belediye'deki beyazmasa'nın numaraları. her neyse, şikayetin ertesi günü mail geldi iteo'dan, ceza verme yetkimiz yok belediye'ye ilettik şikayetinizi diye. eyvallah dedim. şimdi de beyazmasa@belediye'den mail gelmiş şikayet takibi numaralarıyla birlikte. açtım baktım değerlendirme sürecinde diyor. sonuç olarak sistem çalışıyor gözüküyor. siz de şikayet edin, uğraşın diye bu konuyu açmak istedim. ha tabi hala böyle uygarca şikayet etmek yerine birilerini yumruklamamak veya taksi'nin aynasına tekme ataraktan maddi zarar vermemek içimde ukte kaldı ama olsun napalım. Esnaf ve şoförler odasından plakanın kime ait olduğunu ve telefon numarasını iste. Sahibini arayıp işten attır en temiz yolu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 deadwoll said: Burda mesela 11 lira tutuyor ya, taksici 10 liraya yuvarlıyor :P İstanbul'a en son gittiğimde işte THY'nin genel müdürlüğüne gidecektim iş için, taksici dilenci çıktı, OĞLUM ASKERE GİDİYO ABİ Bİ YARDIM YAPSAN falan dedi, 13-14 lira bi şey tuttuydu 20 lira verdim, dövecek gibi baktı. 50 lira falan atmamı bekledi sanırım. bu ne ya. 14 sene istanbul'da kaldım, paso taksiyle gittim geldim, bu kadar abartısına denk gelmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 deadwoll said: Burda mesela 11 lira tutuyor ya, taksici 10 liraya yuvarlıyor :P İstanbul'a en son gittiğimde işte THY'nin genel müdürlüğüne gidecektim iş için, taksici dilenci çıktı, OĞLUM ASKERE GİDİYO ABİ Bİ YARDIM YAPSAN falan dedi, 13-14 lira bi şey tuttuydu 20 lira verdim, dövecek gibi baktı. 50 lira falan atmamı bekledi sanırım. o ne lan bence dilencinin biri çalmış taksiyi 2 iş birden yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Dworgian said: deadwoll said: Burda mesela 11 lira tutuyor ya, taksici 10 liraya yuvarlıyor :P İstanbul'a en son gittiğimde işte THY'nin genel müdürlüğüne gidecektim iş için, taksici dilenci çıktı, OĞLUM ASKERE GİDİYO ABİ Bİ YARDIM YAPSAN falan dedi, 13-14 lira bi şey tuttuydu 20 lira verdim, dövecek gibi baktı. 50 lira falan atmamı bekledi sanırım. bu ne ya. 14 sene istanbul'da kaldım, paso taksiyle gittim geldim, bu kadar abartısına denk gelmedim Ben de İstanbul'daki 28. yılımda gördüm abi böyle bir olayı sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 genelleyince kızıyorlar ama taksici demek zaten yavşak,mal,her nasılsa özellikle rizeli,tabii ki teyyipçi,şoförlüğü en iyi biz bilirizci,uyuz demek... istisnalar kaideyi bozmasın ama şu kadar senelik ömrümde bindiğim binlerce taksiden çıkarttığım genellemedir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 deadwoll said: Ben de İstanbul'daki 28. yılımda gördüm abi böyle bir olayı sdfdsg pardon abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yav said: deadwoll said: Burda mesela 11 lira tutuyor ya, taksici 10 liraya yuvarlıyor :P İstanbul'a en son gittiğimde işte THY'nin genel müdürlüğüne gidecektim iş için, taksici dilenci çıktı, OĞLUM ASKERE GİDİYO ABİ Bİ YARDIM YAPSAN falan dedi, 13-14 lira bi şey tuttuydu 20 lira verdim, dövecek gibi baktı. 50 lira falan atmamı bekledi sanırım. sen de pek bi safmışsın biz de 2 kuruş kazanmak için iş arıyoz allah versin abicim dicektin Senin olay ne yaw? Solede milletin basi yanmasin 😃 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Fistan said: NolaxThensbane said: keske taksiye bincek kadar zengin olsam istanbulda nasıldır bilmem de özel aractan daha ekonomik taksi bursadayım abi çok pahalı anlıyamazsınız..istanbul baya ucuz karşılaştırdığımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bi kere kısa mesafe diye almadı beni beyazmasaya şikayet ettim bikaç gün sonra mail geldi 90 küsür lira ceza yazdık diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 vay canına iyiymiş ellerimi ovuşturmaya başladım öyle mail gelirse arar hayırlı olsun cezanız hamunakoduklarım derim sdfkjdfkjs ya ben gittim kozyatağından taksiye bincem akşam saat 7 küsür bu durağın önünde bi taksi var. girdim sordum abi çalışıyo mu araç. yemek yiyor şoför bekle istersen dedi. ben de dedim o zaman caddenin karşısında bekliyorum başka araç gelmezse ordayım dedim geçtim karşıya. 20 küsür dakka geçti. hep dolu geçiyor taksiler. hafiften huzursuzlanmaya başladım. sonra 50m. arkamda 1-2 dk'dır bekleyen 3 adamdan birisi önüme geçip taksilere el sallamaya başladı. ben de gittim hışt dayı ne ayak ben burda bekliyorum kaç dakkadır napion sen geç arkama dedim. dayı ters çıktı. şöyle bi 5-10dk sözlü münakaşa indir lan elini *ikicem belanılara geldi. 50 yaşlarında bi adam bi de çok istediysem de elimi kaldıramadım resmen neyse o esnada duraktan çıktı taksici ben demin onlara sormama rağmen yerine gitti bu 3 dayıyı aldı buyrun siz diye. (ye kürküm misali) ben de bu sefer taksiciye çıkışmaya başladım dalga mı geçion diye o da ters hareket yapınca mal gibi kaldım. böyle şeyler asıl dayıyı pataklamadığım içimde kaldı ama 3 kişilerdi. taksici de tuzu biberi oldu. soluğu beyaz masada buldum napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 buna ceza gelirmi bilmem ama mesela kısa mesafe diye almama hakkı yok o direk ceza gerektiriyo.ben öyle yolda flnsam bitaksi kullanıyorum baya işlevsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 sonra düşündüm tam 1 yıldır kimseye şiddet gösteresim gelmemiş 1 yıl öncede sıkışık bi barda masamıza boş bardaklarını iteleyen ispanyollarla sözlü münakaşaya girmiştim sdkjfdshf sinir oluyorum böyle artistlikle karışık haksızlık durumlarına. neyse ondan önce de hani yıllardır bi sinirlenmem etmem yok sayılı çok. kuzu gibi adamım. ama düşündüm sonra da arada böyle lazım 2 adam dövmek 1 dayak yemek falan. ortalık angut dolu anasını satayım insan nispeten keyifli huzurlu yaşayınca unutuyor baş etmeyi. türkiye'desin halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 zabıtaya polise fln patla öyle zamanlarda halk desteği geliyo hemen rahatlıyosun.tabi nerde olduğunada bağlı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 defalarca Atatürk havalimanında yaşadığım olaylardan 1 tanesini yazayım hızlıca. sene 2001 veya 2002. 2 aktarma ile malezya'dan dönüyorum(malezya-singapur, singapur-tayland, tayland-istanbul). havaalanlarındaki beklemelerim dahil 28 saatlik bir yolculuk söz konusu. sabahın 4ü. taksiye valizimi verirken -nereye abi? dedi. -bahçelievler diyip içeriye attım kendimi. o sırada bagaj kapağı BAMMMMMM!!! diye kapandı. Bu artis arabaya hışımla daldı. sonra da -hamuna koyim,sabahtan beri bekle o kadar,sonra da bahçelievlere yolcu al,silkerim böyle işi... dediği an da(daha önce benzer olayları defalarca yaşamanın ve her seferinde yaaa sabır çekmenin birikimi ile) -ne diyon lan? dedim. bu aynı tarz ve tonda aynı muhabbeti arkasına dönüp yapmaya başladığı an da film koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Eee sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 onu da başka bir macerada anlatırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yav said: sonra düşündüm tam 1 yıldır kimseye şiddet gösteresim gelmemiş 1 yıl öncede sıkışık bi barda masamıza boş bardaklarını iteleyen ispanyollarla sözlü münakaşaya girmiştim sdkjfdshf sinir oluyorum böyle artistlikle karışık haksızlık durumlarına. neyse ondan önce de hani yıllardır bi sinirlenmem etmem yok sayılı çok. kuzu gibi adamım. ama düşündüm sonra da arada böyle lazım 2 adam dövmek 1 dayak yemek falan. ortalık angut dolu anasını satayım insan nispeten keyifli huzurlu yaşayınca unutuyor baş etmeyi. türkiye'desin halbuki. yabancilarla bar kavgasina falan girde, taksicilere falan hic bulasmican aga. arabalarinda cogu su ekipmanlardan bulundurdugu icin haydar http://www.internethavadis.com/images/haberler/haydar_216913521.jpg hic yoktan pekmezi akitmanin geregi yok sdfsdf sikayetini yapip en iyisini yapmissinda olay ispatlanamayacagi icin, adam inkar edebilitesi cok yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 şikayet güzel bişey değil aslında ama ediyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Fin said: onu da başka bir macerada anlatırım B)- fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yav said: hal yolu merkez taksi durağı şu simit sarayının önündekiler mi? onlar en tuzu kuru en leş taksiciler ya. doğru düzgün bir durak olmayabilirler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 benim anlamadığım bu gayet de suistimal edilebilecek bir sistem. ver plakayı, almadı de, adama yok yere 90tl girsin. wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bize geçenlerde denk geldi bir tanesi of, adam sokak arasında 70-80 le gidiyor, ki sokakta çocuklar filan var durmadan makas atıyor, trafik canavırının vucüt bulmuş haliydi resmen, diyoruz acelemiz yok yavaş git sanki elemana tam tersini söylermiş gibi basıyor gaza, indik şikayet ettik bizde ne oldu sonra fikrim yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar