reb0rn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Selam arkadaşlar, istanbulda bi üniversiteden mezun oluyoruz bu sene, mezuniyet işi bana kaldı malesef, mekan , organizasyon , şu olsa iyi olur gibi tavsiyelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 naparsan yap kötü olacak ya 5 tane fln mezuniyete gittim, hepsi baştan sona utanç ve pişmanlık kokuyordu http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/594432/1e46e06e-ec2a-4d1a-b7e9-16b89da1eda8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 çırağan sarayında yapın gece geç olunca reinaya gidersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Güzel hatunlar varsa bizde gelek gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 şu işlerle uğraşanlar hep soytarı oluyor benim gözlemlediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 sana kaldiysa ustunden at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 adam o kadar utanmış ki "istanbulda bir üniversite" demiş. utanma abi, sonuçta mezun oluyosun. tamam arel üniversitesiyse utanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 biz diplomamizi alip eve gittik, unide ne mezuniyet balosu la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 çırağanda daha önce mezuniyet e gitmiş olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Esh said: adam o kadar utanmış ki "istanbulda bir üniversite" demiş. utanma abi, sonuçta mezun oluyosun. tamam arel üniversitesiyse utanabilirsin. çok utancak birşey yok ya , lokasyon belirtmek amacıyla belirttim eş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 sait halim paşa yalısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bana kaldı da en büyük yalan ha dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 mezuniyet balosunda ne para kırmıştık ha iyi para kırılıyor :) bi gecede 5000TL para yapmıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Esh said: adam o kadar utanmış ki "istanbulda bir üniversite" demiş. utanma abi, sonuçta mezun oluyosun. tamam arel üniversitesiyse utanabilirsin. istanbul sehir universitesi sdfsdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Editor said: mezuniyet balosunda ne para kırmıştık ha iyi para kırılıyor :) bi gecede 5000TL para yapmıştım ben o genelde tek partide kırılıyor ya , mezuniyet çok daha fazlası tabi yapmak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 the marmara taksim çok mu saçma kaçar , ordan direkt aksınlar taksime diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 kesinlikle sen organize etme. öğrencisin, illa ki mekan sahipleri vs. birileri sana bir şeyler çakar, sonra rezil olursun, hatta dayak yersin. bizim mezuniyeti organize eden çocuk hastanelik oldu o akşam. teknede içki bitti demişler. hadi onu tolere etmişler, tekne sortie'ye yanaşacak demişlerdi başta, bayaa 1.5 kilometre ötede bi yere yanaşmış rüzgar var diye jaskdşsdf. sevgilisiyle gelen lavuklardan biri kızı topukluyla yürütücem mi şimdi demiş, herifi haldur huldur dövmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 aHSFHASFSAFHAFHSAfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 reb0rn said: Selam arkadaşlar, istanbulda bi üniversiteden mezun oluyoruz bu sene, mezuniyet işi bana kaldı malesef, mekan , organizasyon , şu olsa iyi olur gibi tavsiyelerinizi bekliyorum itü vakıftepe tesisleri çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 dasdasfasfgahdf , yok ya sıkıntı olmaz sözleşmeli çalışırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 reb0rn said: çırağanda daha önce mezuniyet e gitmiş olan varmı oha. olm sizin çırağanda mezuniyet planlama imkanınız varsa vakıftepe kesmez sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 "roket adam" said: tekne sortie'ye yanaşacak demişlerdi başta, bayaa 1.5 kilometre ötede bi yere yanaşmış rüzgar var diye jaskdşsdf. sevgilisiyle gelen lavuklardan biri kızı topukluyla yürütücem mi şimdi demiş, herifi haldur huldur dövmüş. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAIHDHKJDKHJDJHLKSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ya sallıo işte gezdim tozdumu meşgul ediyor daha önemli işlerimiz var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 reb0rn said: çırağanda daha önce mezuniyet e gitmiş olan varmı var, iki kere hem de, çırağanda yapabilmeniz için ya çok kalabalık olacaksınız yada çok para vermeye razı olacaksınız bir mezuniyet partisinden ne bekliyorsunuz önce onu söyle sen, kaç kişi oalcaksınız, kişi başı ne kadar vermeyi, uygun görüyorsunuz? geçen yaz temmuzda 150 TL idi ama 300 civarı insan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 min 200 olacak diye düşünüyorum zaten talep daha az olursa iptal ederim, şuan için planı şöyle düşündüm ama kararsızım the marmara taksimde önce yemek yenir salonunda resmi bi şekilde, sonra roof unda bi dj ayarlayıp orda parti verilir en mantıklı bu geldi bilemiyorum tabi bu tarz birşey için min 150 max 250 civari bi ücret alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar