hailandkill Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 iyi akşamlar beyler bir ev satın aldım 4+1 şuan sadece eşim ve ben varız bebek yolda :) bu evin 1 odası bana ait ve bu odanın 3 duvarı normal duvar kagıdı ( bastırılacak oyun posterine göre rengi o düzeyde olucak ) 1 duvarı ise aklımda olan birkaç oyundan seçtiğim 2 yada 3 karesi duvar kağıdına bastırılıp uygulanacak... sorun şuki; ne yüksek pixel e sahip birşey nede değişik birşey bulamadım .. benim yerimde olsaydınız ne yaptırırdınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 senin yerinde olsam posterleri asmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 allah anali babali buyutsun..kutlarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 poster değil demek istediğim .. duvar kagıdına basım yaptırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 @dana22 amin .. teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 soruna gelince..yapma.. 3-4 sene sonra hosuna gitmeyecek cocuk korkacak cizip mahfedecek.. sen artik cocuk icin yasayan bir bireysin..sahsi zevklerin ve hayatin yok..esinin hamileligi bitene kadar tadini cikart sonra da baba sifatini hak et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 paranı baska seylere harca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 valla bu odayı özel hobi odası gibi mekanik parçalar , takım takla lehim vb işleri yapabileceğim birşekilde dizayn etmek üzereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 kanvas yaptir as duvar kagidi yerine bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 amazon'a bak. birçok poster satıcısı bulunduğu için rahat oluyor. yalnız kargo falan da ona göre tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ooo man cave, alırım 1 dal ama ergen gibi oyun posterleri ile kaplama tüm duvarı. 1-2 tane kanvas yaptır yeter. gerçek man cave http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a0/Man_cave_motorcycles.jpg http://i80insurance.com/wp-content/uploads/2014/04/3.jpg http://www.geeksdoitbeta.co.uk/wp-content/uploads/2014/08/manCave.jpg https://platosacademic.files.wordpress.com/2012/09/man-cave-original.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 odayı gri duvar kağıdı ağırlıklı çalıştırıp 1 duvarına şunu bastırmayı düşündüm sizce nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Karşı duvara da Cengiz kurtoğlu as. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ya abi geç onları. biz de oynadık sevdik ettik maskülen kesip gürleyen karakterleri de en huzur vereni mutlu edeni bu. http://www.wabrownrealtors.com/wp-content/uploads/2015/01/super-mario-room-decorating-accessories.jpg ortamlarda çocuk için yaptırdım dersin kim bilecek mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 oo bizim oglan gormesin mario hastasi..hos evde wii olmasinin da etkisi var tabi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 doğacak çocuk pastel boyaları, annesinin ojelerini, kuruboyaları falan keşfettiği zaman o evi baştan aşağıya bi daha badana ettireceksiniz zaten, badanadan sonra yaptırırsın, gerçi şimdi silinebilen boyalar çıktı evdeki mobilyaları, kendisini, annesini, bakıcısını falan boyamaya kalkanlar da var bi de, duvarla sınırlı kalırsa şanslısın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yapma. baska bisiye harca parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 niye duvarina ciplak kasli adam yaptiriyorsun sorusunu derinlemesine dusun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 aquilanın dediğini düşünmüş ve horde alliance bayrağı yapmaya karar vermiş FDSLHGSŞOGLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 la pis fakirler adam 4+1 ev almış kimse ona takılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 "cocuguna oda yapmak istedi, posteri satan olmadigini gorunce kollari sivadi!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 dana22 said: soruna gelince..yapma.. 3-4 sene sonra hosuna gitmeyecek cocuk korkacak cizip mahfedecek.. sen artik cocuk icin yasayan bir bireysin..sahsi zevklerin ve hayatin yok..esinin hamileligi bitene kadar tadini cikart sonra da baba sifatini hak et.. ahahah https://img-s2.onedio.com/id-54fbb9706f01facf787064e3/rev-0/w-500/s-8f94c1be7dc1ed4ee92fd23c45c59f8512e33861.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Buraların ağası rıdvan ona sormak lazım. Duvar kağıdına baskı yapılabilinir bir şey. Ama ben hiç uygulamadım. 2-3 ay sonra kardeşimin çocuğu olacak ben de anca o zaman denerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar