elma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Abi bu nasıl bir şeydir, saatlerdir izleyip gülüyorum. O içtenlik, o samimiyet =) http://www.youtube.com/watch?v=zlba1h7Zan4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 bu video ile tanıdıydım ben adamı http://www.youtube.com/watch?v=MJLKcsoyM0I efsane yorumları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Sakal ve küfür seviyorsanız izleyin. Daha nereyi gezdiğini bilmiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 iyiymiş rep motor incelemeye baktım o ne abi. geri alıyorum repi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 o içtenlik samimiyet değil yontulmamış lümpenlik hosuna gittiyse sikinti yine sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 saatlerce suratini cekip, kendi kendine konusup kufur etmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 önüne gelen youtuber olup milyoner olma sevdasinda ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Fistan said: o içtenlik samimiyet değil yontulmamış lümpenlik hosuna gittiyse sikinti yine sende. Adamın kafa çok rahat abi. Benim dünyam farklı avrupai yaşıyom ajandalı programlı ciddi falan ondan çok hoşuma gitti. Kız olsam her yerimi öptürürdüm o derece sıcak buldum abiyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Hollandalı asıl senin yolculuk ne zaman başlıyor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 So uncomfortable. Hiç bana göre değil böyle gezginlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Kahretsiiin, aklimdasiiiin... Ve sen bunuuuun , farkindasin ! Dididin.. dididin.. dididin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 elma said: Abi bu nasıl bir şeydir, saatlerdir izleyip gülüyorum. O içtenlik, o samimiyet =) http://www.youtube.com/watch?v=zlba1h7Zan4 11.32 de zıçırtı valla asdhahsdhashdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 en yakın arkadaşımdır kendisi. tanısanız veya bu forumda olsa baya seveceğiniz bi adam olur ama bilerek vidyolarını falan buraya koymamıştım önyargı olur diye. zaten normalde o çektiklerini abi ben böyle bi şey çekiyimde işime yarar diye çekmedi. biz zorladık koysana öylesine bizde izleyelim diye. sonra millet izlemeye başladı kendi kendine keşfedip. bi de şu konu var: çok cins adamlar vaarr oooeh baba parasıyla bizde gideriz avrupaya falan diye saçma salak. neyse. tuğrul cevap vermiyo bu konuda yorum yapanlara geçiştiriyo ama baba parası yiyo cart cur diyen çok adam var. onlar için bi kere yazmış olayım en azından buradakileri tanıdıgım için ve bu forum dışına çıkmazsa sevinirim. babası şehit tuğrulun. bilkenttede burslu okuyo. baba parası yiyo tarzı bi şey yok yani ama yese kime ne zaten. o turada kredi çekip çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 zaten oyle bi hali yok videolarda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ne kadar kredi çekip ne kadar yemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 abi çok düşük bi şey çekti adam öyle gidip otellerde kalmadı cogu yerde çadırda kaldı falan. baya kücük bi bütçesi vardı o gezi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 güzel adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 moriarty said: bi de şu konu var: çok cins adamlar vaarr oooeh baba parasıyla bizde gideriz avrupaya falan diye saçma salak. neyse.. millet böyle boş yorumlar yapıyo her yerde ya, baba parası anne parası ne fark eder, etse kime ne yani? Millet oturup ben nasıl para yaparım diye düşüneceğine başkasına laf yetiştirme derdinde ben de bunu anlamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 orc_lord said: Hollandalı asıl senin yolculuk ne zaman başlıyor? :D Gelecek hafta kanka, bu sefer gezilerim Tallinn gezimize benzemeyecek, acayip şeyler yapcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 elma said: moriarty said: bi de şu konu var: çok cins adamlar vaarr oooeh baba parasıyla bizde gideriz avrupaya falan diye saçma salak. neyse.. millet böyle boş yorumlar yapıyo her yerde ya, baba parası anne parası ne fark eder, etse kime ne yani? Millet oturup ben nasıl para yaparım diye düşüneceğine başkasına laf yetiştirme derdinde ben de bunu anlamıyom hiç abi saçmalık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ben baba parasıyla bile gidemiyorum vize vermediler akü bak yine sinirlendim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Flassh said: ne kadar kredi çekip ne kadar yemiş? 6bin tuttu diyordu videolarında geyik adam ya ben de izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 5-6 bin tl bi şey tuttu toplam harcadığı o kadar gün. 1 ay civarı kaldı. benzin konaklama(çadır) yeme içme cart curt dahil. her yere motorla gittiği için zaten cogu benzine gitti paranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 motorun parcasini bulabiliyo mu ilerleyen bolumlerdE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Motorun güzelliği of yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar