Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahretsin ben gidiyorum

elma

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

o içtenlik samimiyet değil
yontulmamış lümpenlik
hosuna gittiyse sikinti yine sende.

Adamın kafa çok rahat abi. Benim dünyam farklı avrupai yaşıyom ajandalı programlı ciddi falan ondan çok hoşuma gitti.

Kız olsam her yerimi öptürürdüm o derece sıcak buldum abiyi =)
Sosyal ağlarda paylaş

en yakın arkadaşımdır kendisi. tanısanız veya bu forumda olsa baya seveceğiniz bi adam olur ama bilerek vidyolarını falan buraya koymamıştım önyargı olur diye.

zaten normalde o çektiklerini abi ben böyle bi şey çekiyimde işime yarar diye çekmedi. biz zorladık koysana öylesine bizde izleyelim diye. sonra millet izlemeye başladı kendi kendine keşfedip.

bi de şu konu var: çok cins adamlar vaarr oooeh baba parasıyla bizde gideriz avrupaya falan diye saçma salak. neyse. tuğrul cevap vermiyo bu konuda yorum yapanlara geçiştiriyo ama baba parası yiyo cart cur diyen çok adam var. onlar için bi kere yazmış olayım en azından buradakileri tanıdıgım için ve bu forum dışına çıkmazsa sevinirim.

babası şehit tuğrulun. bilkenttede burslu okuyo. baba parası yiyo tarzı bi şey yok yani ama yese kime ne zaten.

o turada kredi çekip çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

bi de şu konu var: çok cins adamlar vaarr oooeh baba parasıyla bizde gideriz avrupaya falan diye saçma salak. neyse..

millet böyle boş yorumlar yapıyo her yerde ya, baba parası anne parası ne fark eder, etse kime ne yani?

Millet oturup ben nasıl para yaparım diye düşüneceğine başkasına laf yetiştirme derdinde ben de bunu anlamıyom
Sosyal ağlarda paylaş

elma said:

moriarty said:

bi de şu konu var: çok cins adamlar vaarr oooeh baba parasıyla bizde gideriz avrupaya falan diye saçma salak. neyse..

millet böyle boş yorumlar yapıyo her yerde ya, baba parası anne parası ne fark eder, etse kime ne yani?

Millet oturup ben nasıl para yaparım diye düşüneceğine başkasına laf yetiştirme derdinde ben de bunu anlamıyom

hiç abi saçmalık işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...